"اونیسم به معنی کسی که تنهایی رو دوست داره" 🖤👩🏻 ارتباطبامن : https://t.me/harfmanbot?start=1757688078 مایل به کپی شدن پست ها نیستم
اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم، به یاد بیاور که صبور و غمگین چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم، و به یادم آوازی زمزمه کن، برقص و بلندتر بخند.
- کیمیارجبی
از نظر روانشناسان "شخصیت بیمسئولیت مسئولیت پذیر" یک توصیف استعارهای دقیق برای تعارض نقش های درونی شدست.
وقتی نقشهای درونی فرد با هم ناسازگارن،یعنی فرد در ذهنش از یک طرف، استانداردهای بالای مسئولیت پذیری و تلاش داره،و از طرف دیگه تمایل درونی به راحت طلبی و اهمال کاری داره، احساس فشار درونی استرس و عذاب وجدان براش به وجود میاد، که به دلیل تناقضهای درونیه.
این افراد در واقع نه بیمسئولیت هستند نه مسئولیت پذیر، فقط مدام بین این نقش ها گیر میوفتن که نتیجش هم حسی از فلج روانیه.
به عبارتی دیگه نه میتونن از استراحتشون لذت ببرن و نه میتونن درست روی کارهاشون تمرکز کنن.
╭────────
┇☂𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴡᴀʟʟᴘᴀᴘᴇʀ
┇💜𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰────────────
╭────────
┇🎹𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴘᴏʀᴏғ
┇🐾𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰─────────────
سرچشمهی همهی دردسر های تو، ای ناتانائیل، گوناگونی چیز هایی است که داری؛ حتی نمیدانی که از آن میان کدامین را دوست تر داری و این را در نمییابی که یگانه دارایی آدمی، زندگی است.
ـ آندره ژید
تحقیقات روانشناسی نشون میدن که فشردن ناخودآگاه دندون ها بهم یا همون دندون قروچه، معمولا با استرس و اضطراب و فشار های روانی مرتبطه.
مغز حتی در حالت ناخودآگاه (خواب) تنش های روزانه رو از طریق انقباض عضلات فک یا دندون قروچه نشون میده.
درواقع خیلی از افراد متوجه نمیشن که توی خواب دندون هاشون رو به هم فشار میدن اما اثراتش اغلب به صورت سردرد صبحگاهی، درد فک یا آسیب به دندون ها خودش رو نشون میده.
اگر می خواهید یک نفر را بُکشید
پیشنهاد می کنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید، به هر بهانه ای شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.
اینگونه زنده اش می کنید، و دقیقا زمانی که جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید؛ او را در بدترین شرایط زندگی اش درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگری نیاز دارد تنها بگذارید! ترجیحا این رفتنتان هم بدون دلیل باشد. بی هیچ حرفی بدون خداحافظی! در آخرین مسیجتان هم برایش آرزوی خوشبختی کنید!
شک نکنید او خواهد مرد. هر روز از نو. هر روز از نو می میرد و تا عمر دارد آن آدم سابق نمی شود!
-زیورشیبانی
رنج او آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردند و از یاد بردند که او سخت در عذاب است.
-آلبرکامو
╭────────
┇🪁𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴡᴀʟʟᴘᴀᴘᴇʀ
┇🫐𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰────────────
╭────────
┇🌊𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴘᴏʀᴏғ
┇🫐𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰─────────────
طبق طالعات روانشناسی یکی از تجربههای رایج در اختلالات خلقی مثل افسردگی و اضطراب، طغیان ناگهانی غم هست. این حالت معمولاً بدون هشدار قبلی اتفاق میافته و حتی ممکنه در بین یک فعالیت عادی یا موقعیتی که ظاهرا خنثیست رخ بده.
وقتی آمیگدال به صورت ناگهانی تحریک بشه، میتونه یک سیگنال اضطراری به بدن بفرسته و باعث بشه احساس فوران غم ما ظاهر بشه. همچنین در شرایطی مثل افسردگی یا خستگی مزمن، قشر پیشانی مغز ضعیفتر عمل میکنه و نمیتونه جلوی هجوم ناگهانی غم رو بگیره،در نتیجه یک طغیان هیجانی اتفاق میوفته. همچنین اگر کسی مدام سعی کنه غمها و ناامیدیهای خودش رو نادیده بگیره و سرکوبشون کنه، این هیجانات در ناخودآگاه فرد انباشته میشن و بعد یک محرک کوچیک(یک جمله به ظاهر کم اهمیت، یک صحنه در فیلم، یا حتی سکوت ناگهانی) میتونه مثل دریچه فشار عمل کنه و همه اون هیجانات رو یکباره آزاد کنه.
هنگامی که شب سایه اش را روی شاخه های لخت اقاقی انداخت، هنگامی که باری دیگر سکوتی گوش خراش همه جا را فرا گرفت، و سرمای اطرافم بند بند وجودم را لرزاند، هیچکس متوجه نشد که من در حال غرق شدن در خلأ تنهایی ام بودم. هیچکس واقعا به فریاد های خاموشم گوش نسپرد و برای نجاتم نیامد. گمان کنم آنقدر از دیدگان همه محو شده بودم که دیگر کسی مرا نمیدید.
Читать полностью…تحقیقات روانشناسی نشون میده که احساس گناه بیمنطق میتونه ناشی از اضطراب اخلاقی یا کمال طلبی افراطی باشه.
برخی افراد حتی وقتی کار اشتباهی نکردن مدام احساس گناه میکنن. این حالت معمولاً ریشه در ترس از تایید نشدن توسط دیگران، وسواس فکری عملی، کمال طلبی سمی، یا سرزنشهای درونی شده از گذشته داره.
علاوه بر اون، افرادی که خود انتقادگری بالایی دارن بیشتر دچار احساس گناه ناموجه میشن.
تحقیقات روانشناسی نشون میدن که در شرایط اضطراب و استرس و تروما، بعضی افراد برای محافظت از خودشون احساساتشون رو خاموش میکنن.
این حالت شبیه قطع کردن مدار های احساسیه و میتونه باعث بشه فرد نسبت به همه چیز، حتی چیز هابی که قبلا عاشقشون بوده، بیتفاوت بشه
آدم ها تا حد مردن از خود خسته ات می
کنند. ترکت نمی کنند، اما مجبورت میکنند
ترکشان کنی.آنگاه تو میشوی بنده ی سرتا پا خطا کار.
ـ هوشنگ ابتهاج
╭────────
┇🌪𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴡᴀʟʟᴘᴀᴘᴇʀ
┇🥽𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰────────────
گرسنگی لمس "touch starved"
اصطلاحی در روانشناسی هست و به حالتی گفته میشه که فرد به دلیل کمبود تماس فیزیکی محبت آمیز، دچار احساس تنهایی، اضطراب یا پریشانی میشه.
این نیاز ریشه در زیست شناسی انسان داره، چرا که لمس کردن، ترشح هورمون های آرامبخش رو تحریک میکنه و سطح استرس رو کاهش میده.
افرادی که بهش دچار میشن ممکنه احساس تنهایی شدید، اضطراب و افسردگی رو تجربه کنن.
جالبه بدونید که تاثیرات بلند مدتش شامل تضعیف سیستم ایمنی بدن، افزایش خطر اختلالات خلقی و مشکل در روابط بین فردی میشه.
گرسنگی لمس یک نیاز واقعی و بر مبنای علمه و نباید نادیده اش گرفت، و پاسخگویی به این نیاز برای سلامت روان یک امر ضروریه.
بر اساس پژوهش های روانشناسی تنهایی طولانی مدت میتونه یه چرخه معیوب ایجاد کنه. یعنی هر چقدر به نفر تنها تر باشه بیشتر و بیشتر از بقیه فاصله میگیره و مهارت های اجتماعیش ضعیف تر میشه.
همچنین میتونه باعث بیخوابی و خواب بیکیفیت بشه، چون مغز در حالت هوشیاری بیش از حد قرار میگیره و مدام توجهش به اطرافه.
╭────────
┇🐚𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴘᴏʀᴏғ
┇🫧𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰─────────────