پیشتر در خشتخام مینوشتم. عمرش را داد به شما و اگر عمری باشد زین پس اینجا عرض میکنم. ایران را به مانندِ شما دوست دارم.
ایتایی شدن، نماد مهندسی واقعیت در حکمرانی فضای مجازی؛ یادداشت سوم
میثم رمضانعلی
واقعیت این است که ایتــا تنها یک اپلیکیشن نیست؛ ایتا نماد یک شیوه نگاه به حکمرانی فضای مجازی در جمهوری اسلامی ایران است. سیاستگذاری فضای مجازی در کشور ما سالهاست بر مبنای کنترل، پالایش و حذف شکل گرفته است. این نگاه، به جای آنکه فضای مجازی را عرصه تضارب آرا و گردش آزاد اطلاعات بداند، آن را میدان تهدیدهای امنیتی، تهاجم فرهنگی یا جنگ شناختی میبیند. محصول چنین رویکردی، زیستبومهایی است که به ظاهر متنوعاند، اما در واقع، جهانهای بسته و ایزولهاند که در آنها نه صداهای مخالف مجال بروز دارند و نه روایتهای متفاوت امکان بقا.
ایتــا از دل چنین سیاستگذاریای متولد شده است. این پلتفرم، تجسم انحصاریسازی ارتباطات در فضای مجازی است. حاکمیت با فیلترینگ گسترده و محدودسازی سایر شبکهها، ایتا را در موقعیتی قرار داده که به تنها و بیدردسرترین پنجرهٔ باز برای بخشی از کاربران تبدیل شده است. اما همین انحصار، ایتا را از یک ابزار ارتباطی ساده، به ابزاری برای بازنمایی و مهندسی واقعیت بدل کرده است. مسئله ایتا، صرفاً به الگوریتمهای پیشنهادی یا اتاقهای پژواک ختم نمیشود. خطر اصلی در سطح حکمرانی رخ میدهد. حاکمیت در تلاش است دادههای تولیدشده در پلتفرمهایی مانند ایتا را بهعنوان «تصویر واقعی جامعه» ببیند و بر مبنای آن تحلیلهای امنیتی، تصمیمهای کلان و حتی سنجش مشروعیت اجتماعی را شکل دهد.
اما اینجا دقیقاً همان خطاست. بیگ دیتا (Big Data)، اگر در محیطهای محدود و بسته تولید شود، بهجای آنکه ابزار کشف واقعیت باشد، ابزار تولید توهم است. دادههای عظیمی که از ایتا به دست میآید، هرقدر هم از نظر حجم چشمگیر باشد، نمیتواند بازتابدهنده جامعه واقعی ایران باشد. چرا که در ایتا، محتوای مخالف بهراحتی حذف میشود، کاربران ناهمسو اساساً کمتر وارد این فضا میشوند و پالایش شدید محتوا، تنوع و تکثر را از بین میبرد. خطای بنیادین حکمرانی(یا بخشی از حکمرانان) میتواند این باشد که تصور کند آنچه در ایتا ترند میشود یا لایک میگیرد، بازتاب افکار عمومی کل کشور است. حال آنکه واقعیت اجتماعی، بسیار متکثرتر، پیچیدهتر و در بسیاری مواقع، معترضتر از آن چیزی است که در یک زیستبوم بسته دیده میشود.
در این میان، نباید فراموش کرد که هرچند کاربران ایتا یکدست نیستند، اما نمیتوان انکار کرد که ایتا جذب یک طبقه خاص از کاربران شده است. بخشی از مخاطبان ایتا مخالف استفاده از فیلترشکن هستند یا کمتر به سمت آن میروند؛ انتخابی که اغلب ریشه ایدئولوژیک دارد. این پلتفرم بهویژه در قم رشد کرده است و ارتباط نزدیکی با برخی نهادها دارد. بدنه حوزوی نیز به آن علاقهمند است و ایتا را محیطی امن برای نشر محتوا و سازماندهی گفتمان دینی یافته است. همین ویژگیها موجب شده ایتا بهتدریج به یک زیستبوم شناختی مستقل بدل شود؛ فضایی که در آن محتواها تکرار میشوند، مخالفتها حذف میشوند و تصویری یکدست و ساختگی از جامعه شکل میگیرد.
برخلاف حبابهای اطلاعاتی در جهان، که نتیجه الگوریتمها و گرایشهای همگنطلبانه کاربران است، حباب ایتا محصول تصمیم سیاسی و مهندسی حاکمیت است. توییتر مغز کاربران را قبیلهای میکند، اما ایتا مغز حاکمیت را قبیلهای میکند. و این، تفاوتی بنیادین است. حکمرانی در فضای مجازی نمیتواند صرفاً بر پالایش و حذف تکیه کند. فضای مجازی سالم، فضایی است که ظرفیت شنیدن صداهای تند، مخالف و حتی ساختارشکن را داشته باشد. هرچه این صداها بیشتر شنیده شوند، دادههای کلان دقیقتر میشوند و سیاستگذار به واقعیت نزدیکتر میشود. پالایش شدید، دادههای کلان را ناقص و تحریفشده میکند. و این تحریف، خطرناکترین تهدید برای حکمرانی است. زیرا حاکمیت در خلأ واقعیت تصمیم میگیرد و ممکن است در بزنگاههای حساس، غافلگیر شود.
هیچ پلتفرمی نباید تنها منبع بازنمایی واقعیت اجتماعی باشد. ایتــا امروز نماد سیاستی است که میخواهد واقعیت را بسازد، نه آن را بشناسد. و این، بزرگترین خطر برای حکمرانی است؛ خطری که نه از دشمن خارجی، بلکه از اعتماد به تصویرهای تحریفشده در فضای مجازی داخلی ناشی میشود. و اگر دیده نشود، هزینهاش از هر تهدید خارجی سنگینتر خواهد بود.
@Ramezanali_com
✍️با قربانیان طالبان اندکی مدارا کنیم| ۱۵ تیر۱۴۰۴
🔹فکرمیکنم نخستینبار که پیرامون وضعیت غمانگیز پناهندگان افغانستانی در ایران نوشتم ده سال پیش میبود. در طی این مدت یک دوجین بار در مورد ستم به آنها نوشتهام. آخرین بار سال گذشته بود که دررابطهبا مشکل ثبتنام شکریه و لطفالله تحت عنوان "من و قربانیان طالبان" نوشتم. همه حرفم در تمامی این سالها تکرار این نکته بنیادی بود که"آیا پناهندگان افغانستانی درایران نمیبایستی از حقوق مدنی که شامل پناهندگان در کشورهای دیگر میشود، برخوردارند شوند؟"
🔹یک پناهنده افغانستانی، ایرانی، عرب یا آفریقایی، صرفنظر ازآنکه قانونی یا غیرقانونی وارد فرانسه، آلمان، انگلستان یا سوئد شده، بعد از مدتی که اقامتش درآن کشور تأیید میشود، از کلیه حقوق مدنی و شهروندی که اتباع آن کشور از آن برخوردارند، به آن پناهنده و بستگانش هم عیناً تعلق میگیرد. شاید برای ما پذیرشش دشوار باشد که یک پناهنده در انگلستان، بعد از دریافت مجوز قانونی اقامت، از کلیه حقوق و مزایای یک انگلیسی برخوردار میشود. از بهداشت و درمان و آموزشوپرورش گرفته تا دریافت یارانه و کمکهزینههای معیشتی تا حقوق ایام بیکاری، تا ورود به نهادهای انتخابی همچون شورای شهر و نهایتاً پارلمان. اگر هم مرتکب خلاف و جرمی شود، مطابق یک انگلیسی به جرمش رسیدگی میشود لیکن حق تابعیتش لغو نمیشود.
🔹وضعیت یک پناهنده افغانستانی درایران را مقایسه کنیم با وضعیت یک پناهنده ایرانی در انگلستان. پناهنده افغانی از کدام حقوحقوق مدنی درایران برخوردار است؟ آنها حتی یک حساب بانکی هم قادر نیستند درایران داشته باشند. یک پناهنده ایرانی در انگلستان بعد از پذیرش پناهندگیاش میتواند بعد از مدتی حتی دارای پاسپورت انگلیسی هم بشود. اما پناهنده افغانی حتی بیست سیسال هم اگر در ایران زندگی کند، صاحب خانواده و فرزند هم باشد، از هیچ حقوحقوقی برخوردار نمیشود و مثل آبخوردن از مرز دوغارون میتونن بیرونش کنن.
🔹وضعیت افغانستانیها درایران گل بود وبا آمدن طالبان، به سبزه هم آراسته شد. ایرانیان نژادپرست همچون ترامپ و نژادپرستان سفیدپوست آمریکایی و اروپایی نگران اختلاط نژاد پاک و برتر اهورایی آریایی ایرانی بانژاد افغانی شده و خواستار اخراج آنها از ایران شدهاند. حمله اسرائیل به ایران و لورفتن همکاری برخی از افغانها با اسرائیلیها، مجوزی شد برای خشک وتر سوزاندن افغانستانیهای نفرین شده.
🔺اینستاگرام صادق زیباکلام:
https://www.instagram.com/p/DLxP7P2NYZ7/?igsh=MThvbmF6czFxNDBtZg=
همدردی همریشههایمان، با ملّتِ بزرگِ ایران
@Norooznameh
اگر غم لشکر انگیزد که خونِ عاشقان ریزد
من و ساقی بههم سازیم و بنیادش براندازیم!
زندهباد زندگی و زندهباد ایران!
۱. امروز دوستی همهی مراجعین را به چای و شیرینی مهمان کرد! ۲.کافهتاریخ در تهران از ساعت ۱۳تا۲۰ باز است و هرروز از ساعت۱۶ اجرای پیانوی دختران نوجوان را داریم و از ساعت ۱۷، تماشای رایگان فیلم که فردا نوبت «نیمهشب در پاریس» اثر «وودیآلن» است. ۳.قدمتان روی چشم!
پ.ن:
خ وصال شیرازی، ببین کشاورز و ایتالیا، کوچه شیرین بیانی, پ۵, موزه تصاویر معاصر، کافهتاریخ
https://maps.app.goo.gl/Ltn2hLpf5mMpeiUk9
نزدیکترین مترو پارک لاله
@Norooznameh
این چند خط را در حالی مینویسم که صدای گلوله و بمب از پشت پنجره از چند کیلومتر آنسو تر میآید. بعد از سالها برگشتم ایران و پنج ماه انفرادی بودم و هنوز هم این احتمال وجود دارد که به زندان برگردم اما اگر ده سال هم در انفرادی میماندم لحظهای تردید نمیکردم که در این لحظه علیه شرورترین دولت زمانه صدایم را بلند کنم. دولت نژادپرست و آدمکش اسرائیل به مردم ایران حمله کرده و زیرساختهای ایران را هدف قرار دادهاست. رهبری این تجاوز با مردی است که به شهادت نهادهای موجه بینالمللی مرتکب جنایت علیه بشریت شده و دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت او را صادر کردهاست. همان جنگندههایی که انسانهای غیریهودی را در فلسطین و لبنان کشتهاند حالا بر فراز آسمان شهرهای ایراناند و از کشتن ایرانیها هیچ ابایی ندارند. در واقع برای آنها تفاوتی بین انسان فلسطینی و لبنانی و ایرانی نیست. خطکشی بین مردم و حکومت ایران شاید در ساحت گفتمانی ممکن باشد اما حقهی دستگاه پروپاگاندای اسرائیل است که توسط رسانههای فارسیزبان ضد ایرانی تبلیغ میشود. با توسل به همین حقهبازی و تمایز بین حماس و غیرحماس فاجعهی انسانی در فلسطین را به بخشی از افکار عمومی دنیا فروختهاند. شهروندانی که کشته شدهاند آدمهای با پوست و گوشت و استخوان مثل من و شما بودهاند و خانوادههایی دارند که عزادارند. اگر دل نتانیاهو آنطور که در بیانیهاش آمده برای «زن، زندگی و آزادی» میسوخت زندگی سی هزار زن فلسطینی و لبنانی را تنها در دو سال نمیگرفت. طرف ایرانی در میانهی مذاکره با دولتی بود که برجام را پاره کردهبود، اما حالا جنگ تمامعیاری به ایران تحمیل شده که زندگی همهی ایرانیها را سوای باورهای سیاسیشان متأثر میکند. کمترین کار این است که کنار متجاوزان نایستیم. بیشتر آنکه با یکدیگر همدلی کنیم به هر راه که در توان و مهارتمان است.
اینستاگرام (حساب جدید)
https://www.instagram.com/p/DK7lAv9soz-/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
شاهکار
آیا میدانستید که وابستهترین عضو رسانهای آ.پزشکیان، شاهکارهایی چنین در سابقه دارد؟
mshrgh.ir/426297
جالب اینجا است که هم ایشان دائما دیگر همکاران و شرکای خود در ر.جمهوری را به باجنیوز و فلان بودن و امثالهم متهم میکند.
آیدا
یکی از بزرگترین رسواییهای تاریخ س.م.متحد، کشتار مسلمانان توسط صربها و با حمایت روسها در سربرنیتسا است. بزرگترین قتلعام قرن۲۰ام. و من آنجا بودم! عصر یکشنبه ۱۱خرداد و پس از نمایش «کجا میروی آیدا؟» (نامزد ۹۳مین دوره اسکار، بهترین فیلم ۲۰۲۱ اروپا)، از مشاهداتام میگویم.
https://www.tiwall.com/p/quo.vadis.aida2
@Norooznameh
دروغ
واقعا چرا آقای پزشکیان اینقدر دروغ میگوید؟
@Norooznameh
ارزنی صداقت
عزیزان اصلاحطلب و آنها که به وسوسهی ایشان خام و خم شده و این نابغه را سوار کردند، ارزنی صداقت داشته و بگویند شرافتا اگر این روش مشعشعانه را مثلا آقایان رئیسی، جلیلی، قالیباف یا احمدینژاد میگفتند، تا چندسال تمسخرشان کرده و عقبافتادهشان خوانده و چندصدهزاربار فحششان میدادند؟
@Norooznameh
سینما تک موزه تصاویر معاصر
سياست در قاب سينما
فيلم: I’m still here
يكشنبه / ۲۱ اردیبهشت ماه
ساعت ۱۸
📌میزبان
مازیار فکری ارشاد
📌میهمان
مهرزاد دانش
🎟ثبتنام در تیوال
https://www.tiwall.com/p/still.here.film2
اطلاعات بیشتر به شكل پيام
( واتساپ):
09944921267
📍وصال شیرازی/ بین کشاورز و ایتالیا/ کوچه شیرین بیانی/ موزه تصاویر معاصر
تلهی جنگ
سالها است که نه فقط اصلاحطلبان وابسته که اکثریت اصولگرایان ترسو و پلاستیکی، مدام جامعه را از امر موهومی ترساندهاند بهنامِ «تلهی جنگ». و در مقابل ایرانمان را هل دادند به سوی «تلهی توهم صلح». و دامن زدن به شایعات احمقانهای چون ترامپ تاجر است و با یک عکس یادگاری یا قدری فرصت تجاری به برجام برمیگردد!
و محدودهی بزدلی در گریز از تلهی جنگ (!) را چنان گسترش دادند که ایرانیکشی -روز به روز- ارزانتر و آسانتر شد. و نهفقط تجلی انتقام سختشان در تلافی شهادت عالیترین مقام نظامی کشور، بهاصطلاح حمله به پادگانی خالی با هشدار قبلی بود که حتی در برابر حملهی وحوش طالبان به پاسگاهها و شهادت مرزبانهایمان، سرافکندهمان کردند.
حالا هم که پس از نودوبوقی، موشکی یمنی به حوالی فرودگاه رژیم صهیونیستی-که دستاش آلوده به خون دهها ایرانی و از جمله دانشمند جوانمان آلوده است- اصابت کرده، -بهجای آنکه لحظهای بگذارند طرف هم بفهمد اینهمه کشتار، بیتلافی نیست- کثیری سیاهپوشیده و برسرزنان، شیون میکنند که آیا وای! تلهی جنگ!
نه عزیزان! البته احمق است کسی از جنگ خوشش بیاید و صدها سال است که ایرانیان در هیچ جنگی پیشقدم نشده و هرگز جز به دفاع از خود سلاح برنداشتهاند ولی احمقتر کسی است که نفهمد اگر طرف مقابل سیلی زد و تو حالا دهتا که هیچ، یکی هم در پاسخ نزدی، یعنی خودت او را تحریک به تکرار تعدی نمودی و با آغوشی باز به جنگی فراخواندهای که از همان اول، از ترسِ مرگ خودکشی کردهای و پیشاپیش در آن باختهای.
و اگر واقعا صلح میخواهی، هیچ بدیلی جز این وجود ندارد که هزینه و هوسِ جنگیدن را برای متجاوز بالا ببری و اینکه به درستی گفتهاند «النصر بالرعب» برای همین مواقع است که هر دشمن و بیگانهای را از احتمال تلافی سهمگین خود بهسختی بترسانی و طبعا نه در لاتِ کوچهی خلوت بودن و ارسال پیامک تهدید برای چهارتار مویِ مکشوفهی دختربچههای هموطنات.
@Norooznameh
پدرِ پسرِ ژنِ خوب | و این دولتِ راستگو!
Читать полностью…لولیتاخوانی در تهران
بهاصطلاح فیلم لولیتاخوانی در تهران کسانی را که پیشتر رمان آذر نفیسی را خوانده بودند یا اگر هم خود رمان را نخوانده بودند با آثار زیانبار ایدئولوژی محوری آن آشنا بودهاند، هیچ شگفتزده نمیکند. تشت رسوایی این اثر ادبی، که در خدمت سیاست استعماری آمریکا در قبال ایران و تقویت گزینۀ حملۀ نظامی به ایران در سال ۲۰۰۳ منتشر شد، پیشترها از بام افتاده بود. نویسندگان و محققان بسیاری دربارۀ هدف سیاسی نفیسی از نگارش این رمان بارها نوشته و هشدار داده بودند؛ اما درک این هشدارها مستلزم آن بود که اولاً ایرانیان هم کتاب و هم نقدها را به زبان انگلیسی بخوانند، ثانیاً به رسانههای منتقد دسترسی داشته باشند، و سوم آنکه، آثار فیتزجرالد و هنری جیمز و ناباکوف و شخصیتها و روابطشان را بشناسند تا بتوانند از نشانههایی که در رمان نفیسی جاساز شده بود سردرآورند و از عهدۀ تفسیر استعارهها و تعبیر نمادها برآیند. اینهمه، در آن روزها، چندان میسر نبود؛ نتیجتاً و در عوض، تمام منتقدان رمان نفیسی جاسوس و مزدور جمهوری اسلامی خوانده شدند و خود نفیسی، بهویژه از راه رسانههایی مانند صدای امریکا (که در غیاب جایگزینی ملی قوت هرشب خانۀ ایرانیان بود و فلسفۀ وجودیاش از همین نامش پیداست) در مقام نویسندهای تبعیدی معرفی شد که پس از مهاجرت، سرانجام، بر رنجها و تبعیضها فائق آمده و توانسته روایتی ادبی از خاطرات خود به دست دهد. صدای کسانی که به نقد افکار و عملکرد ضدملی و ایرانستیزانۀ نفیسی پرداختند یا شنیده نشد، یا از تعداد کمشمار مخاطبان جدی ادبیات فراتر نرفت، یا زیر ضرب اتهامات رایج در اپوزیسیون سرکوب شد.
نظیر نفیسی در ادبیات افغانستانیها خالد حسینی بود، که با رمان بادبادکباز یکشبه ره صد ساله رفت و از راه دست گذاشتن بر ناپسندترین، شرورانهترین و مجرمانهترین اتفاقات جامعۀ افغانستان پرچمی علم کرد تا ورود آمریکا به افغانستان را به نفع آمریکا توجیه کند و حتی خوشامد بگوید: دو بادبادکی که در صحنۀ پایانی داستان به نشانۀ آزادی و رهایی شخصیت رنجدیدۀ داستان و فرزندش در آسمان واشنگتن بال میگیرند، آبی و قرمزند، رنگهای پرچم آمریکا. (در نقد رمان بادبادکباز، که آن هم بهاصطلاح فیلم شد، بیش از بیست سال پیش در مجلۀ جهان کتاب نوشته بودم: سفارش ناشر، نتایج دلخواه)
فاطمه کشاورز در نقد کتاب نفیسی از راه دست گذاشتن بر پسندیدهترین و شایستهترین میراثهای سنتی و ملی، مثلاً شعر حافظ یا کتاب زنان بدون مردان شهرنوش پارسیپور، نقیضآفرینی کرد: او در کتاب یاسمین و ستارهها، بیش از لولیتاخوانی در تهران فصل کاملی نوشت با عنوان «خوبیها، غایبین، و بیچهرهها: اشکالات لولیتاخوانی در تهران» و در آن، به قول خودش، «همۀ مواردی را که در آن او [نفیسی] همۀ خوبیها را به امریکا نسبت داده و همۀ بدیها را ناشی از ایرانیان مسلمان میداند» نشان داد.
باری، صحبت از ادبیات استعماری در هند و ایران و افغانستان و ... درازدامن است و شواهد آن بسیار، اما درک آن واقعاً ساده: به قول حمید دباشی، «امپراتوری آمريكا علاوه بر ماجراجويیِ نظامی، يك طرح ايدئولوژيك (a blueprint for ideological agenda) نيز دارد تا تسلط جهانیاش را توجيه كند. به زعم اين استاد دانشگاه كلمبيا، امپراتوری برای جلب رضايت شهروندان در توجيه جهانگستریاش، به دو استراتژی نياز دارد: يكی ايجاد فراموشی جمعی (collective amnesia) نسبت به تاريخ معاصر، و ديگری نشاندنِ حافظهی دستچين شده (strategy of selective memory) كه به منظور تحميق، فقط بخشهای معينی از تاريخ را برمیگزيند و نشان میدهد. به عنوان نمونهای از استراتژی دوم، آقای حميد دباشی، موج كتابهای «خاطرات» را نام میبرد كه نويسندگان تبعيدشده از كشورهای اسلامی برای «بازار آمريكا» به زبان انگليسی نوشتهاند.»
هدف از اینهمه، آن بود که به مخاطبانی که خیال میکنند تاریخ از همین دیروز شروع شده یادآوری کنیم فیلم لولیتاخوانی در ایران یکشبه ساخته نشده، سوابقی و تاریخچهای دارد، و چهرۀ ظاهراً معصوم و مظلوم گلشیفته فراهانی، این به قول بهمن محصص «شهید مصنوعی» که «ذرهای حقیقت در آن نیست» هرگز نمیتواند آنهمه فریب را بیاثر کند. چسباندن زورزورکی و فرمایشی آن به زن، زندگی، آزادی و سوءاستفاده از ترانۀ ناب و عزتمند شروین در تیتراژ پایانی هم آنهمه بیآزرمی را آبرومند نمیکند. با عظیمترین سرمایهها، پیشرفتهترین امکانات صنعتی، استخدام شهرهترین بازیگران این است هنر شما! دریغ از سینما، اگر بودجههای میلیون دلاری امریکا و اسرائیل چنین میوههای گندیدهای بار میآورد. و دریغ از ادبیات، اگر سرانجامِ نوشتن نیش و نشتری باشد بر تاولِ تنِ وطن.
به قول دشمن، پیمان دوست بشکستی
ببین که از که بریدی و با که پیوستی...
/channel/Sayehsaar
نسبت
نسبت میانِ اسرائیل و انسانیت، تبایُن است. ذرهای از این در آن و ارزنی از آن در این نیست. اسرائیل، شرِ مطلق است. پست و پلید و رذل و شیطانی. تاریخِ آدمیزاد، حکومتهای حیوانی کم نداشته، اسرائیل ولی وحشیترین آنها است. عفونت به جای مغز، و لجن به جای قلب در تکِتکِ سلولهای اندام حاکمان و سربازاناش.
@Norooznameh
پیر پسر
خااااک بر سرِ وزیرِ ارشاد و همهی کارمندان بیغیرت و بیشعورش. خااااک بر سر همهی اون پفیوزهای الدنگ و عوضی و گوسالهای که جلوی این فیلمِ سراسر لجن و آشغال و استفراغ، را نگرفتند. بعدا میگویند نفوذ! مملکت که نیست، خرتوخر است...
@Norooznameh
مجلسِ امامحسین ع، تعارف ندارد.
اگر تهران هستید، قدمتان روی چشم.
حرف استاد
این قطعه نیز به یادگار ماند از شبی که منزل استاد کیوان ساکت -با حملهی هوایی دشمن- تخریب شد ولی او میهندوستانه خم به ابرو نیاورد و پای وطناش ایستاد.
@Norooznameh
اخبارخوب
۱. کافهتایپ هم از امروز باز شد.
۲. کافهتاریخ امروز نمایش «داستان وستساید» (اسپیلبرگ) را داشت و فردا نوبت نسخهی انگلیسی «آوای موسیقی» (اشکها و لبخندها) است.
۳. دوستی آمد و -برای مصرف یکهفته مراجعین- میوههای بهارانه هدیه داد! و خیلیها کلّی شیرینی تازه برای ما وهمدیگر آوردند!
@Norooznameh
زندگی و ایران
آقا ما علاوه بر اینکه -در کافهتاریخ- با چای و شیرینی رایگان افتخار میزبانی از دوستان دیده و نادیدهای را داریم که در تهران ماندهاند، از ساعت ۵عصر باهم فیلم میبینیم و دربارهاش گپ میزنیم و فردا (چهارشنبه) نوبت پینوکیو است که قدمتان روی چشم و زندهباد زندگی و زندهباد ایران!
پ.ن:
خ وصال شیرازی، ببین کشاورز و ایتالیا، کوچه شیرین بیانی, پ۵, موزه تصاویر معاصر، کافهتاریخ
https://maps.app.goo.gl/Ltn2hLpf5mMpeiUk9
نزدیکترین مترو پارک لاله
@Norooznameh
امر ملوکانه
من این نمایش تاریخی قشنگ و پر از بازی و موسیقی و ترانه را دیدم و لذت بردم و پیشنهاد میکنم، شما هم -دست دوستتان را بگیرید و ساعتی این فضای پراسترس مجازی را رها کنید- به تماشایش بروید:
لینک تیوال
https://www.tiwall.com/p/amre.molokane2
قطعاتی از گفتگوی آقای هادی غفاری با «خشتخام» را در اینستاگرام گذاشتهایم و چه کامنتهایی اسماعیل! چه کامنتهایی!
https://www.instagram.com/reel/DKT3NOasdx1/?igsh=cXZ0c295ZWRocHV6
سقوط شاهنشاه
چرا حکومت مقتدر محمدرضاشاه پهلوی علیرغم آنکه با هیچ بحرانی روبرو نبود بیکباره سقوط کرد؟
📌 ۱۰ جلسه درسگفتار حضوری
با صادق زیباکلام
🗓جمعهها/ ساعت ۱۰ الی ۱۴
شروع دوره: ۳۰ خرداد ١٤٠٤
🎟ثبت نام در تیوال
https://www.tiwall.com/p/soghoot
اطلاعات بیشتر به شکل پیام
( واتساپ):
09944921267
📍وصال شیرازی/ بین کشاورز و ایتالیا/ کوچه شیرین بیانی/ موزه تصاویر معاصر
@mtmtehran
دوغ
حالا کمی که گرمتر شده و نشتی لولههای مستهلک بیشتر شود، جناب ر.جمهور نابغهمان لابد میفرماید مگر قدیمها چه اشکالی داشت که در خانههایشان چاه داشتند و با سطل از آن آب میکشیدند یا کوزه میگذاشتند روی دوششان و میرفتند لبِ چشمه؟! آب ننوشید مشکل دریاچه ارومیه هم حل میشود! من خودم دوغ میخورم عوضاش!
@Norooznameh
بودن یا نبودن
ایران و پیمانهای بینالمللی
📌۸ جلسه درسگفتار حضوری با
فائزه هاشمی
🗓جمعهها / ۱۵ تا ۱۷
شروع دوره: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
اطلاعات بیشتر به شکل پیام
( واتساپ):
09944921267
🎟ثبتنام در تیوال
https://www.tiwall.com/p/boodannaboodan4
📍وصال شیرازی/ بین کشاورز و ایتالیا / کوچه شیرین بیانی/ موزه تصاویر معاصر
خشتِ خام ۲۷ | هوشنگ صمدی و حسین دهباشی | نسخه کامل و بدون سانسور | بخشِاول
https://youtu.be/MXf1Hv4hJ-Y?si=yuDjeO9ceBhiet7Z
آخرین شاه/ ۳جلسه درسگفتار حضوری دربارهی محمدرضاشاه/ الف. تواناییها و نقطهضعفهای فردی ب. کامیابیها و ناکامیهای حکمرانی ج. تعاملات و چالشهای منطقهای و جهانی/ با نمایش گفتگوهای اختصاصی از مقامات عصر پهلوی/ پنجشنبهها/ موزه تصاویر معاصر/ ۵تا۷عصر
tiwall.com/p/lastking
بندرعباس
ایرانی را نه در فضای مجازی که در صف اهدای خون به هموطناناش میتوان شناخت.
@Norooznameh
خشتِ خام ۲۶ | علی فلاحیان و حسین دهباشی | نسخه کامل و بدون سانسور | بخشِاول
https://www.youtube.com/watch?v=3Gegp5sBl6M
خ وصال شیرازی، بین کشاورز و ایتالیا، کوچه شیرین بیانی، پ ۵، موزه تصاویر معاصر، کافه تاریخ
Читать полностью…