• فـنجانے از حَـقایق بنوشـید ☕ • تاریخ تاسیس: بیستوهفتم آبانماهِ یکهزاروچهارصدویک • تبلیغات: @CafeHaghayeghTab • اَدمین: @Mr_Lothbrok
در بحث توریسم خارجی در ایران، آیا ما ایرانیان مهمان نواز هستیم یا خارجی ندیده؟
Siavash Ardalan
@CafeHaghayegh ☕️
در یکی از شهرهای ایتالیا، مردمش میفهمن که خانوم معلم مهدکودک کاتولیک شهر onlyfans داره. مهدکودک هم خانوم معلم رو اخراج میکنه.
خانوم معلم الان به سندیکا شکایت کرده چون دلیل اخراجش قانونی نیس. همچنین از پدر یکی از بچهها که پروفایلش رو کشف کرده و عکسهاش رو توی گروه فوتبال شهر پخش کرده هم شکایت کرده چون میگه هیچوقت تبلیغی برای پروفایل اونلی فنزش نکرده و داشته زندگی عادیش رو میکرده.
الان هم چون به خاطر این خبر معروف شده اونلی فنزش ترکونده.
ژاکو
@CafeHaghayegh ☕️
این برنامهی دقیق یک زندان در ژاپن است.
از ۸ صبح، تا ۱۶:۴۰ دقیقهی بعد از ظهر کار اجباری.
در روز فقط ۳ ساعت وقت آزاد وجود داره که اون هم قواعد خاص خودش رو داره.
میخواین بیشتر دربارهی زندانهای ژاپن بدونید؟ ادامهی این رشتو رو بخونید.
حواستون باشه که خلاف نکنید چون در زندانهای ژاپن، عمدتا از تخت خبری نیست. روی زمین (تاتامی) باید کپهی مرگتونو بندازید.
چند تا نکته هست که باید بدونید. در هنگام ساعت خواب که از ۹ شب شروع میشه تا ۶:۴۵ دقیقهی صبح، اجازه ندارید با کسی حرف بزنید و دائما این وضعیت نظارت میشه. تا اینکه وقت شمارش صبحگاهی و صبحانه فرا برسه که باز هم صحبت کردن با دیگران ممنوعه. تا وقتی به تمرین صبحگاهی برسه، که باز هم صحبت کردن ممنوعه.
بله درست متوجه شدید. کلا صحبت کردن با دیگر زندانیها ممنوعه، مگر اینکه خلافش ثابت شه.
ولی نگران نباشید. قوانینی وجود داره که اگر اونها رو به درستی انجام بدید ممکنه تشویق بشید.
مثلا هر چیزی رو باید سر جای خودش در سلول بذارید. نباید با دیگر زندانیها صحبت کنید. اجازه ندارید خم شید، دراز بکشید، یا تو سلولتون راه برید.
فقط باید بشینید. دراز کشیدن فقط موقع خواب.
خواب هم نه هر خوابی. اجازه ندارید روی شکم یا پهلو بخوابید. فقط و فقط اجازه دارید به پشت بخوابید.
به چشمان گارد زندان حق ندارید نگاه کنید. تحت هیچ شرایطی. موقع غذا خوردن، سرتون باید پایین باشه.
حالا اگه این کارها رو انجام ندید چی میشه؟ انفرادی، انفرادی، انفرادی.
فقط همین؟ نخیر، جیرهی غذاتون هم کم شه.
خب حالا انفرادی هم بد نیست. ادم به کارهای بدش فکر میکنه. نه؟ نه؛ چون باید از ۷ صبح تا ۵ عصر، بدون حرکت، چهار زانو روی زمین بشینی.
یه سری سلولهای دیگه هم دارند، که بهش میگن اتاق تاثیر!
قوانینشون مشابه سلولهای انفرادیه، با این تفاوت که با ادوات زیر از شما پذیرایی میشه.
تا چند وقت میتونن تو انفرادی نگهتون دارند؟ تا ۳ ماه! و میتونن تا یک هفته پیوسته، شما رو از نور محروم کنند!
بله، حواستون باشه که جینجا جای کار بد نیست.
خلاصه تو ژاپن یه جوری به شما حال میدن که دیگه هوس زندان به سرتون نزنه.
🕊Jangjou
@CafeHaghayegh ☕️
در ماه مارس سال ۱۹۹۳ میلادی، و در جریان سفر کوین کارتر (عکاس خبری) به سودان، وی بطور اتفاقی امکان عکس برداری از یک لحظهٔ عجیب و تکان دهنده از قحطی سودان در آن سال را پیدا نمود. در این لحظهٔ خاصّ، یک کودک خردسال و گرسنه در تلاش برای رسیدن به یک مرکز تغذیه (از مراکز کمکهای غذایی سازمان ملل متحد)، در نزدیکی این مرکز خسته و ناتوان از پای افتاد و درست در همین لحظه یک کرکس (لاشخور)، در نزدیکی او بر زمین نشست. گویی انتظار مرگ کودک را میکشید و نظاره گر جان دادن کودک بود تا پس از آن جثهٔ نحیف کودک را بدرد و خوراک خود سازد. در این لحظات کارتر به اقتضای موقعیت حرفهای و عنوان شغلی خود، برای ثبت و گزارش این لحظه تلاش کرد و صحنه را با لنز دوربین خود شکار نمود.
هرچند که او بعدها و پس از انتشار این عکس، به خاطر این که برای کمک به دختربچه تلاشی نکرده و او را با لاشخور به حال خویش رها کردهاست، تحت انتقادات بسیار شدید قرار گرفت.
در سال 2011 پدر آن بچه گفت که او پسر بوده است و با کمکهای سازمان ملل جان سالم به در برده است ولی سالها بعد در سال 2007 در اثر تب مرده است.
@CafeHaghayegh ☕️
دیابو پرادو متولد 1975 اهل کشور برزیل مردی که تصمیم گرفت شبیه شیطان بشه دو انگشت از یک دستش و یک انگشت از دست دیگه ش رو قطع کرد. دیابو پرادو گوش ها و بینی خودش رو قطع کرد. دیابو تمام دندان هاش رو کشید و به جاش دندان آهنی قرار داد. دیابو با قرار دادن 32 ایمپلنت زیر پوست سرش کتاب گینس رکورد داره. تمام بدنش رو به رنگ سیاه تتو کرد حتی چشمانش رو. دیابو پرادو چهار فرزند داره و یک نوه و در کنار همسرش زندگی خوبی داره. دیابو به شغل تتو زدن مشغوله. دیابو میگه از زندگی خودش راضی هستش دوست داره تعمیرات بیشتری انجام بده.
@CafeHaghayegh ☕️
(اسکارفیس Scarface) قطعا بزرگترین امپراتوری ثبت شده رو بین شیرهای جهان داشته و یکی از مشهورترین شیرهای جهانه. اون تنها شیری بود که تونست تمام گلههای شیر در منطقهی ماسایی مارای کنیا رو تحت سلطهی خودش در بیاره و این تابحال اتفاق نیفتاده بود و تا قبل از این کارشناسها انجامش رو بعید میدونستن. و این بیانگر اینه که اون پدر همهی توله شیرهای اون منطقهست!
اسکارفیس هر نری که تصمیم گرفت اونو به چالش بکشه یا کشت و یا به بدترین وضع سرکوب کرد، ولو اینکه پسر خودش باشه.
حتی زمانی که اون پیر شد هیچ نری حریفش نشد و اون کاملا به یه قلمرو بزرگ تسلط کامل داشت.
رفتارهای این شیر مثل یه سلطان واقعی بود...
حتی موقع مرگ و با وجود کهولت سن و بیماری، اون ۲۵ مایل پیادهروی کرد تا در جایی که متولد شده بمیره. خیلی کم پیش میاد که یه شیر نر به دلایل طبیعی بمیره ولی این خوشبختانه اتفاقی بود که برای اسکارفیس افتاد.
اون در آرامش و بدون مزاحمت کفتارها مرد.
@CafeHaghayegh | Hirkan (𐂂)🏴
سیستم اندازه گیری که ما هر روز ازش استفاده میکنیم سیستم متریک هست. فرانسه مخترع این سیستم بود که بعدها جهانی شد.
این سیستم در اواخر قرن هجده اختراع شد و براساس اِلِمانهای کره زمین اندازه گیری ها انجام میشد. مثلا در ابتدا هر متر میشد یک چهارم استوا تقسیم بر ده میلیون. اما امروزه سیستم متریک براساس المان های جهان هستی ما اندازه گیری میشه، مثل سرعت نور...
سیستم متریک بسیار دقیق و آسونه اما در مقابل سیستم ایمپریال هم وجود داره که توسط سه تا کشور امریکا، میانمار و لیبریا استفاده میشه. سیستم بسیار گیج کننده ای که با اینکه توسط سه تا کشور استفاده میشه اما کاربردهای جهانی هم داره. مثلا توی بسیاری از مدارک و صفحات منبعی مثل ویکیپدیا هنوز از مایل استفاده میشه. جالبه بدونید که سیستم ایمپریال براساس بدن انسان و المان های روزمره اندازه گیری شده. مثلا انگشت شست یا پا یا دور سینه و...
بعدها سیستم ایمپریال براساس سیستم متریک اندازه گیری شد. یعنی مثلا هر اینچ میشه دو و نیم سانتی متر. یعنی ایمپریال همون متریکه فقط باید تبدیل های گیج کننده انجام بشه. امریکا با اینکه چند بار تلاش کرد از سیستم متریک استفاده کنه اما نتونست چون توی ذهن مردمش سیستم ایمپریال نقش بسته و از اونجایی که توی صنعت امریکا از ایمپریال استفاده میشه و اقتصاد بزرگی داره تبدیل رسمی به متریک برای امریکا بسیار هزینه بر خواهد بود و روی اقتصاد دنیا هم تاثیر میذاره. اما به این معنا نیست که امریکا از متریک استفاده نمیکنه. مثلا خیلی جاها امریکایی ها از متریک استفاده میکنن مثل برچسب روی غذاها و داروها یا سازمان هایی مثل ناسا یا ارتش امریکا از هردو سیستم استفاده میکنن. درواقع امریکا به صورت رسمی از این سیستم استفاده نمیکنه اما به صورت غیر رسمی خیلی جاها از متریک استفاده میشه. خیلی جالبه که ذهن مردم یه کشور به یه سیستم عادت کرده و تغییر این عادت کار بسیار سختیه و نیاز به زمان زیادی هم داره. مثلا اگر فردا از ما بخوان از فوت و اینچ و پوند و یارد و مایل استفاده کنیم حتما گیج میشیم و توی خیلی از اندازه گیری ها میمونیم.
@CafeHaghayegh ☕️
همونطور که برای یک زن زمانی قدرت بدنی مرد، مهارتش در شکار کردن، اسب سواریش و امنیتی که مهیا میکرد مهم بود، برای مردا هم قدرت باروری زن که از روی سینه و باسن و رنگ پوست شفاف و موهایی که برق بزنن تشخیص میدادن، مهم بود. الانم فقط ابزارها عوض شدن، چیز خاصی تغییر نکرده.
به طور خلاصه، بزرگترین تفاوت بین خواستههای مرد و زن اینه که مرد بطور سنتی برای زیبایی ظاهری ارزش بیشتری قائله در حالی که زن برای اون چیزی که شریکش میتونه ارائه بده ارزش قائل میشه. حالا هر وقت شنیدید گفتن زنا آهن پرستن و مردا دنبال این عملیها هستن، بدونین ریشهی کار کجاست.
مختصری بود از کتاب Evolution of Desire از David M. Buss
https://en.wikipedia.org/wiki/David_Buss
@faridhub
تغییر سبک زندگی با اپل ویژن پرو 👓
با ویژن پرو میتوانید چندین نمایشگر برای کاربردهای مختلف داشته باشید؛ از اجرای برنامههای متفاوت گرفته تا دسترسی به یک تلویزیون غولپیکر و لیست خرید.
در ویژن پرو میتونید هر پنجره رو در مکان ثابتی قرار بدین که فقط موقع گذر از اون محل قابل دیدنه، مثلا اگر یک پنجره در دستشویی باز کنین، برای بستنش باید دوباره به اونجا برگردین تا بتونین اون رو ببینین و ببندین.
@CafeHaghayegh 🥸
مذاکرات تیک تاک با شرکت Universal Music به بن بست رسیده که باعث شده یونیورسال موزیک هاش رو از این پلتفرم برداره که نتیجه اون حذف بخش بزرگی از موزیکهایی هست که کاربران برای ویدیوهاشون در تیک تاک انتخاب کردن و حالا این ویدیوها بدون موزیک موندن که یکی از بخش های مهم ویدیوهای تیک تاک هست.
یونیورسال موزیک بزرگترین شرکت موسیقی در جهان هست و در کنار Sony Music و Warner Music جزو سه غول موزیک جهان محسوب میشه که کنترل انتشار موزیک و مالکیت اهنگ خواننده های بزرگ و متعددی از جمله تیلور سویفت، Drake، اریانا گرانده، U2 و غیره رو در اختیار داره.
شبکه های اجتماعی بزرگ از جمله تیک تاک و اینستاگرام با این شرکتها قرارداد میبندن تا کاربرانشون بتونن بدون نیاز به داشتن کپی رایت، اهنگ خواننده هایی که در دست این شرکتهاست رو در این پلتفرمها به محتواشون اضافه کنن.
یونیورسال تیک تاک رو متهم کرده که این شبکه پول کافی بابت گرفتن مجوز استفاده از این اهنگها پرداخت نمیکنه و اجازه داده موزیکهایی که با هوش مصنوعی ساخته شدن و اهنگ خواننده های واقعی رو تقلید میکنن، در این پلتفرم رونق بگیرن که باعث کاهش پرداختی به خواننده های واقعی شده. در نتیجه موزیکهاش رو از این پلتفرم برداشته.
چنین اختلافی که باعث قطع ارتباط کامل بشه در این صنعت کم نظیر هست و یکی از بزرگترین های اونها در سال 2008 اتفاق افتاد و در اون شرکت وارنر موزیک، اهنگهاش رو از یوتوب برداشت و این دو بعد از 9 ماه دوباره به توافق بر سر تقسیم درامد موزیکها دست پیدا کردن.
TechTube
@CafeHaghayegh 🥸
در قرن 19 اختراعات عجیبی ثبت شده، مثلا: دستگاهی برای استفاده همزمان چندین سیگار!! یا پیپ دو نفره! و یا قفسی که از پنجره بیرونه و مخصوص کودکان بوده! و یا یک وسیله برای کشیدن دوتایی و عشقولانه ی سیگار!!!
نظرتون در مورد اینا چیه؟ اصلا بیمصرف ترین اختراع بشر به نظرتون چی بوده؟
@CafeHaghayegh 🥸
آیا میدونستید که بازی مافیا توسط یه دانشجوی جامعهشناسی روسی بهنام دیمیتری دیویدوف طراحی شده، تا فرضیهش رو ثابت کنه که اقلیت آگاه (مافیا) همیشه بر اکثریت ناآگاه (شهروندان) پیروز میشن؟
@CafeHaghayegh 🥸
حالا چقدری با خودشون از ماه خاک و سنگ آوردن؟
جواب: طی ۶ ماموریت در مجوع ۳۸۲ کیلو سنگ و خاک از ماه آوردن. آمریکا از این مقدار برای ۱۳۵ کشور سمپل فرستاد، ازجمله ایران که نیل آرمسترانگ و باز آلدرین شخصا با خودشون آوردن (الان فکر کنم تو دانشگاه تهرانه).
اگه دچار نقص فنی میشدن، آیا ناسا ماموریت نجات میفرستاد؟
جواب: اونقدر ذخیره مایحتاج نداشتن که به نجات بکشه.
در چنین صورتی قرار بود نیکسون این متن رو جلو دوربین بخونه:
«تقدیر بر این بود مردانی که برای کاوش به ماه رفته بودند، همانجا در آرامش بمانند...»
این مرد کرمانی 3 تا زن و 28 تا بچه داره. فقط با یارانه زندگی میکنه و نه کار داره و نه خانه. حتی چند ماه که به دلیل ندادن اجاره، باید از خانه برن. حالا از فرماندار چادر خواسته تا کنار خیابان زندگی کنن. حالا تو این وضعیت دوتا بچه دیگهاش دارن به دنیا میان. چرا آخه واقعا؟
مَهدی مُحرَز
@CafeHaghayegh ☕️
شاهِ زن آزار، مازوخیسم جنسی
پس از نادر و در عصر زندیه، حرمسرایی به وجود نیامد و کریم خان زند که با لقب وکیل الرعایا حکم میراند به جز همسر قانونی و تعدادی خدمتکار، سودای دیگری در سر نداشت، اما با طلوع دولت قاجار توسط آغا محمد خان، حرمسراها دوباره تشکیل شد.
آغا محمد خان که در نوجوانی از مردی ساقط، خواجه و مقطوع النسل شده بود، در این عرصه تشنه تر از سایرین بود و در زمان خود گوی سبقت را از همگان ربود. او چون توان سکس نداشت، با روش هایی که به اعمال سادیسمی و مازوخیسمی شباهت داشتند، زنان حرمسرا را عذاب و شکنجه میداد!
آغا محمد خان با مضروب و خونی ساختن بدن زنان بوسیله شلاق، گاز گرفتن آن ها، ضربه زدن و فرو کردن اشیا مختلف به اندام های جنسی زنان حرمسرا و دیگر اعمال خشونت آمیز اقدام به ارضای تمایلات بیمارگونه خود می نمود.
📚منبع: تاریخ عضدی، شاهزاده عضدالدوله احمد میرزا
@CafeHaghayegh ☕️
در 28 آگوست 1991 دو فضانورد به نامهای «شنن لوسید» و «جیمز سی آدامسن» از شاتل فضایی آتلانتیس اولین ایمیل را از فضا به زمین فرستادند. این ایمیل با لپتاپ مکینتاش پرتابل اپل نوشته شد و از طریق شبکه AppleLink به «مارشا آیوینز» در مرکز فضایی جانسون در هیوستون فرستاده شد.
متن ایمیل به شرح زیر بود:
«سلام زمین! سلامی از خدمه STS-43. این اولین AppleLink از فضا محسوب میشود. اوقات بینظیری رو سپری میکنیم، ای کاش اینجا بودید. Cryo و RCS میفرستیم! میبینمت، ما برمیگردیم!»
🏆 برای المپیک ۲۰۲۴، شهر پاریس سیصد هزار کاندوم جهت مصرف ورزشکاران سفارش داده است .
یعنی ۲۸ کاندوم به ازای هر ورزشکار
چون روابط جنسی در حین المپیک بین ورزشکاران بسیار رایج هست
فکرکن یه عالمه ادم هات که کل عمرشون ورزش کردن میریزن یه جا…
📲 neda borhanfard
🤍 @Goalano
دکتر زبیگنیف زلیگا بعد از اولین عمل موفقیت آمیز پیوند قلب که ۲۳ ساعت طول کشید. دستیار زلیگا (گوشهی عکس) از فرط خستگی خوابیده است؛ ۱۹۸۷.
دکتر زلیگا قبل بیمارش از دنیا رفت.
@CafeHaghayegh ☕️
استخوان در مقابل فولاد، شما شانسی ندارید؛ از تقاطع ها عبور کنید.
آگهی دیوانه کننده برای آموزش مخاطبان در مورد چگونگی عبور از خیابان، تماشا کنید!
این کمپین حرفه ای با عنوان ‘Bone VS Steel’ در اکتبر 2018 در کانادا منتشر شد.
این کمپین برای برند SAAQ، توسط آژانس تبلیغاتی Lg2 ایجاد شده است.
شرکت بیمه اتومبیل کبک (SAAQ) EST یک شرکت دولتی است این وظیفه دارد که وسایل نقلیه و رانندگان را ثبت کند و تمام رانندگان، مسافران، موتورسواران و عابران پیاده و دوچرخه سواران در کبک را در قبال صدمات بدنی بیمه کند.
@CafeHaghayegh ☕️
🏆 نمایش نادیا کومانِچی روی پارالل ناهمسطح، تو المپیک ۱۹۷۶ مونترآل.
خانم نادیا کومانِچی ۱۴ ساله با تعجب به تابلو امتیازات نگاه میکنه. نمایش عالی و نمرۀ یک از ۱۰! چرا؟
اصولاً نمرۀ ۱۰ در تابلو پیشبینی نشده بود. تابلو یک رقم صحیح بیشتر نداشت! نمایشش چنان بینقص و معرکه بود که ۱۰ گرفت.
نمرۀ کامل.
ولی مجبور شدند روی تابلو ۱:۰۰ ثبت کنند.
@CafeHaghayegh ☕️
نقاشان زیادی مثل جوتو و بوگرو جهنم را مثل دانته با جزئیات به تصویر کشیدهاند. تصاویری که نوعی لذت دیدن فیلم وحشت در تماشاگر قرون وسطی و بعد از آن ایجاد میکرده و کلیسا هم همان سینمای وحشت؛ حتی همین وانک خودمان.
اما بهشت کجاست؟
آیا تصور بهشت آنقدر غامض بوده که حتی در خیال نگنجد؟
@CafeHaghayegh | مهدی فاتحی
#معرفی_کتاب
—
Evolution of Desire
زنها هنگام انتخاب پارتنر، سیستم فیلترینگ پیچیدهتری دارن - در مقایسه با مردها. همیشه ترجیحاتی داشتن که در طول دورانها، بخاطر تغییر شرایط اجتماعی-اقتصادی تغییر کرده اما اگه بخوایم به چند نکتهی پایهای اشاره کنیم، این موارد تکاملی به ذهن میان:
زنها به میزان محدود میتونن تولید مثل کنن در طول زندگیشون و داشتن یه بچه، تعهد بزرگی رو دوششون میگذاره که میتونه عواقب جدیای براشون داشته باشه. یک زن بدنش رو برای تولید، پرورش و حمل و نقل یک بچه سرمایهگذاری میکنه.
همین قابلیت تولید مثل، زن رو در چشم پارتنری از جنس مخالف باارزش میکنه. اما وقتی میبینه چنین سرمایهگذاری عظیمی روی زمان و بدن خودش داره انجام میده، انتظار داره که این سرمایهگذاری سود ده باشه براش. یعنی ارزشش رو داشته باشه.
یکی از چیزهایی که یک زن تو ذهنش برای این سرمایهگذاری میخواد، تعهد از طرف پارتنرشه. هزاران سال پیش، داشتن مردی که بتونه بقای فرزندانش رو تضمین کنه، برای زنان مهم بود. این ضمانت شامل فاکتورهایی میشد برای قبل و هم بعد از زایمان.
مثلا سلامت یک مرد برای زن همیشه مهم بوده و هنوزم هست. جفتگیری با یک مرد بیمار میتونه هم مادر و هم بچه رو در معرض بیماری قرار بده. اون دوران پزشکی نبود که خیلی چیزها رفع و رجوع بشه و در نتیجه انتخاب پارتنر سالم از نظر فیزیکی خیلی مهم بود.
بنابراین سلامت جفت مستقیما بر تداوم رابطه تاثیر داشت. هرچی ژن بهتر باشه، شانس زنده موندن بیشتر بود. بعدش این فاکتورها مد نظر زنها بود: آیا اون پارتنر میتونه غذا و سرپناه تهیه کنه؟ یا انرژی و وقت کافی برای این کار میذاره وسط؟
پس انتخاب یک مرد مناسب برای تولید مثل از نظر زنها، کار پیچیدهایه و از چند فیلتر باید رد بشه. هم از نظر فیزیکی، هم موقعیت اجتماعی، هم از نظر ثبات عاطفی و هوش و بقیه موارد. اما شاید بعضی از این موارد بین بیشتر زنها مشترک باشن ولی هر علایق زنها منحصر بفرده و میتونه تغییر کنه.
بعضی انگشت میذارن رو توانایی مرد برای رشد. بعضی روی تعهد و باقی موارد. اما خب، مرد قوی و قدرتمند برای هر زنی جذابه. چون بوی امنیت میده. حالا این قدرت زمانی با اسب و شمشیر و زور بازو نشون داده میشد، حالا شده پول و تواناییهای دیگه.
تو دوران جدید که یک زن میتونه خودش کار کنه و تمامی نیازهای امنیتیش رو برآورده کنه، شاید سوال پیش بیاد که چه نیازی به مرد هست؟ اما ژنتیک دهها هزار ساله رو نمیشه به این راحتی تغییر داد. زن هرچقدر از نظر مالی هم باثبات باشه بازم ترجیح میده شریک داشته باشه.
شریکی توی زندگی که بتونه یه فرمی از حمایت رو بهش ارائه بده. حالا این حمایت میتونه پول باشه، انرژی باشه، عاطفی باشه یا زمان و موارد دیگه. خواستههای انسان هنوز عمیقا ریشه در تاریخ داره. هرچند تو محیط جدیدی زندگی میکنیم اما اما بدن ما یک بدن باستانیه.
و این بدن قدیمی هنوز برای چیزهایی که صد هزار سال پیش سرمون اومده ممکنه بشینه گریه کنه یا احساس تنهایی کنه. و هنوز گرفتار احساسات و هیجاناتیه که نیاکانمون داشتن. نیازها و تمایلات اولیهمون، بین همهی انسانها یکسانه. نیاز به حمایت و ساپورت در زنها هم از همین جا میاد.
اما مردها. در طول تاریخ، زنها اغلب به یک پارتنر بسنده کردن. یعنی براشون کافی بوده ولی مردها اینجا برعکس زنها بودن. جنس نر از نظر تکاملی طوری برنامهریزی شده که تا جایی که میتونه تخمش رو در زمین پخش کنه و به تولید و تکثیر جنسش ادامه بده. میشه گفت رسالت اصلی پارتنر مرد همینه.
نرهای اجدادی ما میدونستن که داشتن جفتهای بیشتر، شانس موفقیت باروری رو هم افزایش میداده. اون موقع مثل الان نبود که بچه سالم به دنیا بیاد و آمار مرگ و میر کم باشه. ممکن بود در یک رابطه ده تا فرزند به دنیا بیاد و هر ده تاش تو بچگی بخاطر بیماری بمیرن.
پس هرچی تعداد زنان بیشتر بود، بهتر بود چون شانس زنده موندن بچهها بیشتر میشد. و اینکه، برخلاف تعهد طولانی مدت و عوارضی که داشتن بچه به زن تحمیل میکنه، رابطه جنسی برای مرد کار راحتیه و چند دقیقه بیشتر وقتش رو نمیگیره. عوارضی هم براش نداره.
عواقب فیزیکیش هم صفره. در نتیجه، مردها واقعا دلیلی برای تعهد به زنها نداشتن. اما چرا خیلی از مردها این تعهد رو قبول کردن؟ چون زنها این تعهد رو ازشون درخواست کردن. تعهد نباشه، از سکس هم خبری نیست. این یک حقهی تکاملی بود برای زنها.
ظاهر و چهره هم تاثیر زیادی روی انتخاب مردها داره. مردها خیلی از تصمیماتشون در این موارد رو از طریق چشم میگیرن. به ظاهر خیلی توجه میکنن. حالا شاید بگیم که پس عقل و منطق چی. ولی این چیزا تو ژنتیک انسان کدگذاری شده. نادیده گرفتن این احساسات کار هرکسی نیست.
@faridhub
رختکن پاکسازیشدهی ژاپن بعد از بازی ایران و حذف از جام. قبل از ورود مسئولین نظافت استادیوم عملا چیزی برای تمیز کردن باقی نگذاشتند. جالب اینکه یکی از کادر تیم خرده چمنهای باقیمانده از کفش بازیکنان رو از راهروی بیرونی رختکن پاکسازی کرد.
علی عالی
@Goalano | گُلانو
معذرتخواهی مارک زاکربرگ بهخاطر آسیبهای شبکههای اجتماعی
مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در جریان جلسه سنا درباره حفظ ایمنی کودکان در شبکههای اجتماعی، از کاربران بهخاطر آسیبهایی که شبکههای اجتماعی تحت مدیریتش به آنها وارد کرده است، معذرتخواهی کرد.
@CafeHaghayegh 🥸
عکسی نادر از پلنگ برفی در حال استتار.
📸 Saurabh Desai
@CafeHaghayegh🥸
🐦 پایان رشته توییت
برای مشاهده کامل به این لینک مراجعه کنید
نظراتتون راجع به این رشته توییت را اینجا کامنت کنید✍️
راسته میگن مهندسای آپولو نازی بودن؟
جواب: تقریبا بله.
آمریکا طی عملیات Paperclip حدود ۱۶۰۰ دانشمند و مهندس آلمانی رو به آمریکا آورد که تعداد زیادی در ناسا مشغول شدن. «ورنر فن براون» طراح اصلی ساترن ۵، قبل آپولو رسما نازی بود و V-2 که لندن باهاش بمبارون میشد هم کار ایشون بود.
چرا هیچ ستارهای تو آسمون ماه نیست؟
جواب: اگه یه رفیق عکاس دارید، این عکس رو بهش نشون بدید ازش درباره exposure (نوردهی) بپرسید براتون توضیح میده. درواقعیت ستاره بوده، اما اگه قرار بود تنظیمات دوربین طوری باشه که ستارهها هم تو عکس بیفتن، بقیه چیزا بهشدت سفید و نورانی میفتادن