positive_therapy | Unsorted

Telegram-канал positive_therapy - درمان روانشناختی مثبت

4156

Subscribe to a channel

درمان روانشناختی مثبت

🟥▪️شرکت منشور خرد برگزار می کند:

🧠کارگاه کاربرد فوتوبیومدولاسیون در علوم اعصاب(لیزرتراپی مغزی)

🟧▪️و آموزش عملی تنظیم پروتکل ها با دستگاه لیزرتراپی مغزی فوتینو

🔖ارایه گواهی انگلیسی🔖

مدرسین:
👤دکتر مریم نوربخش
✔️مدیرعامل شرکت منشور خرد، طراح تجهیزات لیزرتراپی

👤امیر سلمانی گروس
✔️روانشناس و نوروتراپیست

📆 تاریخ: جمعه 27 تیر 1404
⏰ ساعت: 9-16
📍مکان: تهران، شرکت منشور خرد

🔰سرفصلها
🔻تاریخچه لیزرتراپی کم توان و اصول فوتوبیومدولاسیون
🔻مکانیزم اثر نور لیزر بر نورون ها در سطح سلولی
🔻دوزیمتری و پارامترهای اصلی لیزرتراپی
🔻کاربردهای بالینی در بهبود اختلالات افسردگی، اضطراب، وسواس فکری، تیک عصبی، اختلال خواب، اعتیاد، پارکینسون، آلزایمر، سکته مغزی و...

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام 👇

🆔 @photomedicinee

http://wa.me/989197135206

📞 09197135206

🌐 www.manshoorkherad.com
.

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🟦▪️پارسا قهرمانی
دانشجوی ارشد روان‌شناسی شخصیت

📍میخواهیم مروری کنیم بر جدیدترین اطلاعات حوزه زوج درمانی و خانواده درمانی با تمرکزی ویژه بر دیدگاه سیستمی

هدف کانال برقراری ارتباط با علاقه مندان به این رویکرد و آشنایی با این رویکرد است.

قراره کتاب خوانی ها و مقاله خوانی ها و آموزش تئوری های مختلفی در حیطه زوج و خانواده داشته باشیم !


🌺لینک کانال تخصصی زوج و خانواده درمانی با رویکردسیستمی :
👉/channel/Differentiation_of_self
👉/channel/Differentiation_of_self
👉/channel/Differentiation_of_self

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🟣 جلسه هشتم

💟 اهداف جلسه: وارد کردن خنده به زندگی، ایجاد اعتماد بنفس و ایجاد عادت مطلوب ورزش

💟 شرح جلسه: جلسه آخر با این موضوعات ادامه یافت. به اعضا گفته شد که به دنبال انجام فعالیت هایی باشند که بهترین تجربه بدنی لذت بردن، یعنی خنده را در آنها ایجاد کند. خندیدن، اندورفین های مثبت را در بدن افزایش می دهد و از هورمون هایی که در اثر استرس ایجاد می شوند، می کاهد.

💜 بعضی معتقدند که خنده خاصیت شفا بخشی دارد، بنابراین با هرکس که هستید دو نفری بگویید و بخندید، برای هم لطیفه تعریف کنید، کتاب های طنز بخوانید، تماشای برنامه های تفریحی و کمدی را در برنامه خود بگنجانید و با کسانی که حس شوخ طبعی عمیقی دارند حشر و نشر کنید.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰
➕ @positive_therapy
👥 @PortalRavan
💟 instagram.com/Neuroscience_New

🎯 پرتال روانشناسی اینجاست

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🟣 جلسه هفتم

🔘 اهداف جلسه: مثبت بودن از طریق آموزش شیوه توقف فکر، آرام سازی و تغییر نگرش ها شامل الزام، مهار کردن و مبارزه طلبی

🔘 شرح جلسه: در ابتدای جلسه تکلیف جلسه قبل بررسی شد و پس از آن جلسه با آموزش چگونگی توقف افکار و شیوه آرام سازی ادامه یافت.

💬 برای آموزش توقف فکر از اعضا خواسته شد که چشمان خود را ببندند و خود را در موقعیتی که در آن افکار بیهوده و اضطراب زا را با خود گفتگو می کنند، از یک نفر خواسته شد که وقتی چنین حالتی را احساس کرد با انگشت اشاره خود آن را اعلام کند، به محض اشاره با انگشت، ضربه ای روی میز زده شد، در نتیجه چنین ضربه ای فرد از حالت قبلی بیرون می آید و برای مدتی نمی تواند به افکار قبلی برگردد.

💬 چندین بار این تمرین را تکرار کرده و سپس بعد از این تمرین به اعضا یادآور شد که ما برده افکار خود نیستیم، بلکه خودمان می توانیم افکار خود را تحت کنترل در آوریم یا در صورتی که بعضی از افراد نمی توانند این گونه عمل کنند می توان از آنان خواست، در صورتی که افکار اضطراب آور به سراغمان آمد می توانیم تغییر وضعیت داده، از جایمان بلند شویم و مواردی از این قبیل. هم چنین شیوه های آرام سازی برای آزمودنی ها شرح داده شد.

💬 بعد از آموزش این تکنیک ها در مورد نگرش صحبت کردیم و نشان دادیم که چگونه نگرش بر منفی یا مثبت بودن ما تأثیر می گذارند. هرزمان ما از واژه باید استفاده کنیم نوعی تنش و اضطراب در ما به وجود می آید، بنابراین برای رفع این حالات، الزام ها را باید مهار کنیم. هم چنین برای ایجاد تفکر مثبت باید تفکرات منفی را مهار کرده و با افکار منفی به مبارزه برخیزیم.

➕ @positive_therapy
👥 @PortalRavan
💟 instagram.com/Neuroscience_New

🎯 پرتال روانشناسی اینجاست

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

ادامه جلسه ششم⬆️

◀️در اینجا برای ایجاد رابطه مثبت موارد زیر را پیشنهاد می کنیم:

🔢 تحسین کردن: همه روابط موفقیت آمیز متکی بر احترام متقابل هستند، بنابراین رک باشید. اگر شخصیت دیگران شما را تحت تأثیر قرار می دهد صراحتاً به آنها بگویید. از آن بهتر اینکه دقیقاً به افراد بگویید که کدام خصوصیت آنها را دوست دارید و علاوه بر افکارتان، احساسات خود را نیز بیان کنید. به شایستگی ها و توانمندی های آنان بها دهید و صرف اینکه این بار (در مقایسه با گذشته) موفق شده اند آنها را تحسین نکنید. به یاد داشته باشید که تحسین خلاصه و مستمر بهتر از تحسین شدیدی است که مدت ها تکرار نشود. در اینجا از اعضای گروه ها خواسته شد که نکات مثبت و منفی شرکت کنندگان را بیان نمایند و راه حل های مقتضی را نیز برای برطرف کردن نکات منفی بیان کنند. به اعضا متذکر شد، گاهی تعریف و تمجید را به جای اینکه به زبان بیاورند می توانند با تکان دادن سر و یا با یک لبخند نیز انجام دهند.

🔢 کنار آمدن با انتقادها: اگر کسی از شما انتقاد کرد خونسردی خود را حفظ کنید. اجازه دهید حرفش را بزند تا او احساس کند که شما به حرفش گوش می دهید. البته مطالبی را که واقعاً درست هستند را بپذیرید و جدی بگیرید. با یاد آوری مواقعی که عملکرد شما خوب بوده است سعی کنید رنجش خاطر ایجاد شده را خنثی کنید. اگر فکر می کنید که انتقاد صحیح است، علی الخصوص زمانی که دیگران نیز نظر مشابه منتقدانتان را داشته باشند غرور خود را بشکنید و از او بخواهید که برای بهتر شدن شما چه راه حل هایی را پیشنهاد می کند.

🔢 اتخاذ نگرش عاری از سرزنش: اگر در مورد کار کسی احساس بدی دارید باز هم از انتقاد شدید خودداری کنید. احساس منتقدانه خود را با آوردن آن بر روی نامه ای که هرگز ارسال نخواهد شد یا طی یک گفتگوی خیالی خنثی کنید. باز هم اگر احساس کردید که حتماً باید به وی ابتدا برای ایجاد حس اعتماد، به کار درستی که انجام داده است اشاره کنید. سپس برای وی مشخص کنید که چه کارهای مثبتی را باید انجام دهد و از چه کارهایی باید اجتناب کند. در صورتی که خیلی عصبانی هستید و نمی توانید جلوی خشم خود را بگیرید و احتمال می دهید که فرد را مورد سرزنش قرار خواهید داد، بهترین روش، ترک موقت موقعیت است تا بدین طریق جلوی عصبانیت خود را بگیرید.

🔢 معاشرت با افراد مناسب: از معاشرت با افراد منفی پرهیز کنید. این افراد انرژی شما را تحلیل می دهند، حوصله شما را سر می برند و همیشه بدترین جنبه زندگی را می بینند. اگر مجبور هستید که گاهی با آنان برخورد نمایید سعی کنید ارتباط خود را محدود کنید و بهتر است با این گونه افراد کمتر حرف بزنید. در مقابل، بیشتر وقت خود را به افرادی اختصاص دهید که احساس خوبی در مورد خودتان و دنیا به شما می دهند. اگر شخصی را دیدید که به نظر می رسد از خود و زندگی اش رضایت دارد، پیشنهاد کنید که وقت بیشتری را با هم بگذرانید.

🔢 از افرادی که به هنگام درخواست کمک با خوشحالی به تقاضای شما پاسخ مثبت می دهند فهرستی تهیه کنید تا آنان سیستم حمایتی شما باشند و در صورت لزوم و به هنگام بروز مشکل شما را یاری دهند.

⬇️ادامه دارد..
🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

🎯 پرتال روانشناسی اینجاست

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

ادامه جلسه پنجم⬆️

◀️ تمرین در جلسه: تصور کنید که افکار منفی شما را رها نمی کند و یا افکاری وسوسه انگیز مانع فعالیت های عادی و روزانه شما می شوند، چگونه می خواهید با این افکار برخورد کنید؟ اگر برای لحظه ای بتوانید جلوی افکار را بگیرید به احتمال زیاد تا مدتی این فکر به سراغ شما نمی آید. بدین منظور می توانید به قطعه ای از یک موسیقی آرام بخش گوش دهید و یا یک سیب خوشبو را در دست بگیرید و آن را بو کنید، با این روش می توانید از فکر قبلی بیرون بیایید.

◀️در خصوص سازگاری می شود از چند بعد در این مورد صحبت کرد اما منظور ما از سازگاری در اینجا بیشتر کنار آمدن با وقایع و موقعیت های جدید است. انسان ها در مواجهه با تغییرات مهم زندگی خود، مثبت و یا منفی، معمولاً دچار استرس می شوند که شدت آن در افراد و شرایط مختلف متفاوت است. برای کنار آمدن با شرایط جدید عجله نکنید. بدین منظور لازم است در اولین قدم تغییرات ایجاد شده را بشناسید، شما هم مثل دیگران برای سازگاری با شرایط جدید نیاز به زمان دارید. اگر چنانچه احساس نگرانی کردید، به خود فرصت دهید و سعی نکنید تا سریع خود را عوض کنید.

مشخص کنید کدام جنبه های تغییر بیشتر آزارتان می دهد.
به گذشته فکر کنید و تغییرات مهم زندگی خود را به خاطر بیاورید و اینکه در آن زمان چه احساسی داشتید؟ چگونه با آن شرایط سازگار شدید؟ از چه مراحلی گذشتید تا به آن عادت کردید؟ به یاد بیاورید زمانی را که یک کار جدی مثلاً دوچرخه سواری را برای اولین بار تجربه می کردید و چقدر متزلزل بودید و برای آموختن آن چه صدماتی دیدید؟

⬇️ادامه دارد..
🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

🎯 پرتال روانشناسی اینجاست

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

ادامه جلسه چهارم⬆️

انتخاب صحیح کلمات: از کلمات و عباراتی که به طور طبیعی به کار می برید آگاهی کامل داشته باشید. در صورت لزوم می توانید از دیگران بپرسید عباراتی که معمولاً به کار می برند چه هستند، سپس کلمات و عباراتی را که هنگام سرزنش خود، بدبینی یا در درگیری با مشکلات به کار می برید شناسایی کنید. برای هریک از آنها معادل مثبت بسازید. سپس هرگاه متوجه شدید که از یک عبارت بدبینانه استفاده می کنید صحبت خود را قطع و از یک عبارت خوش بینانه استفاده کنید.

مثلاً به جای گفتن "من نمی توانم" بگویید "من نمی خواهم" و یا به جای "چه می توانم بکنم؟" بگویید "حداکثر سعی خود را می کنم".

تجدید نظر در باورها: باورها، عقاید محکم و استواری هستند که از تجربیات شما در زندگی نشأت می گیرند. باورهای خوب باعث احساس مثبت نسبت به خود، دیگران و دنیا و باورهای بد موجب احساس ضعف و ناتوانی می شوند پس برای این منظور در خود باورهای مثبت ایجاد کنید. به عنوان مثال برای اثبات این باور که "همه مرا دوست دارند" می توانید از 10 نفر از دوستان خود بخواهید که نظرشان را در مورد شما اعلام کنند و نگران نباشید که آنها پاسخ شما را رد خواهند کرد. چنانچه از 10 نفر، 5 یا 6 نفر نظر شما را تأیید کردند، آنگاه این باور را در خود نهادینه کنید.

در این جلسه با توجه به اهمیت موضوع، خود پژوهشگر اقدام به تلخیص مطالب می نماید.

تکلیف: پنج عامل مثبت را در زندگی خود فهرست کنید (شامل: افراد، فعالیت و یا هر رویدادی که از نظر خودشان مثبت تلقی می گردد.)

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New
🎯 پرتال روانشناسی اینجاست

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

جلسه سوم

اهداف جلسه: آشنایی با افکار منفی و راه های تعدیل آن، تفکر مثبت و تأثیر آن بر سلامتی و طول عمر افراد

شرح جلسه: این جلسه با ارزیابی از دو جلسه قبلی و سؤال از تمرین نشست پیشین آغاز می شود. ابتدا نمایندگان گروه ها، اعضایی که تمرین ها را آماده کرده بودند معرفی نمودند و پس از بیان موضوع دیگران نیز نظر خود را اظهار نمودند.

💠 آنگاه پژوهشگر، ابتدا در خصوص تفکر منفی و راه های تعدیل آن مطالبی را به شرح ذیل عنوان می نماید.افکار منفی در مورد خودمان، بیشتر به صورت توقع از خود بروز می کند، مانند اموری که هر روز با آن سر و کار دارید. چیزهایی که به نظر بی اهمیت می آیند اما در واقع پایه و اساس احساس های ناخوشایند می شوند. بهتر است ابتدا به زیان های منفی بینی بپردازیم و آن را بررسی کنیم.

💠 بیشتر ناراحتی ها و فشارهای روانی از منفی بینی چه در مورد خود و چه در مورد دیگران و چه در مورد زندگی سرچشمه می گیرند. بنابراین هر زمان که نگران و ناراحت هستید اگر خوب دقت کنید قبل از شروع آن یکسری افکارهای منفی در مورد خود و دیگران و زندگی در ذهنتان جاری بوده است. به عبارت دیگر، یا توقعاتی که از خود داشته اید برآورده نشده است یا انتظاراتی از دیگران داشته اید که انجام نگردیده، در هر حال این امر موجب کسالت، اندوه و اضطراب گشته و ممکن است منجر به افسردگی نیز شود.

💠انتقادهایی که بیشتر مردم در ارتباط با مسائل روزمره، کار، همسر، فرزندان و دوستان از خود می کنند مثلاً چرا دیر سلام کردم، چرا زود از سر میز غذا بلند شدم، چرا جواب فلان توهین را دادم یا ندادم؛ همه این واکنش های ساده که بیشتر مردم بعد از هر کار و عملی در ذهنشان شکل می بندد، اگر با بدبینی و انتقاد و سرزنش خود همراه باشد و آن را به صورت منفی بررسی کنند، دچار عارضه های ناخوشایندی می شوند. ممکن است تصور کنید که اگر رفتارها و گفتارهایی که انجام دادید و از انجامش ناراحت و پشیمان هستید را به شکل دیگری انجام می دادید اکنون آرام می گرفتید، در حالی که چنین نیست. مطمئن باشید هرگونه عمل می کردید باز خود را سرزنش می کردید زیرا زیربنای جو ذهنی شما منفی شده است.

💠یکی از ضربه های مهم منفی بینی، عدم اعتماد بنفس است. اعتماد بنفس یعنی قبول خود و کارهایی که انجام می دهید. هرچقدر که گفتار، رفتار و اعمال خود را قبول نداشته باشید و مورد انتقاد قرار دهید به همان میزان از اعتماد بنفس خود کاسته اید. پس یکی از راه های تعدیل تفکر منفی این است که بیش از اندازه از خود انتقاد نکنید.

💠هر مطلبی را بیشتر تمرین و تکرار کنید، بیشتر ملکه ذهن شما می شود و هرچه موارد منفی را مرور کنید آن مسائل ملکه ذهن می گردد و در هر مطلبی بلافاصله ذهن شما خود به خود مسیرها و موارد منفی را جستجو می کند. پس دومین راه تعدیل تفکر منفی عدم تمرین و تکرار بیش از حد موارد منفی است.
هر وقت دچار ملال شدید و احساس کردید که از انجام اعمال پشیمان هستید و یا دیگران انتظارات شما را برآورده نکرده اند به جای سرزنش خود به جستجوی علت این ناراحتی بروید.

💠برای ایجاد فرصت های تفکر مثبت باید بدانید که تجربه شما از هر چیز به نوع تفکر شما از آن بستگی دارد. ممکن است ماهیتاً شاد و یا غمگین به نظر برسید ولی در واقع این واکنش های انسان است که باعث ایجاد احساس خوب و یا بد یا خوشایند و دردناک نسبت به آن وقایع می شود. اگر واکنش های شما با بدبینی، عیب جویی و انتقاد از خود و دنیا باشد زندگی شما سراسر منفی خواهد بود و برعکس اگر واکنش شما همراه با خوش بینی و هیجان باشد، چرخه ای از مثبت گرایی ایجاد خواهد شد که علاوه بر تولید انرژی در شما، الهام بخش دیگران نیز خواهد شد.

💠تحقیقات انجام شده درسال های 1953، 1984، 1990، 1993 و 2000 نشان می دهد که مثبت اندیشان در مقایسه با کسانی که تفکر منفی دارند تا سنین میانسالی از سلامت بهتری برخوردارند و در حرفه و شغل خود موفق عمل می کنند. مثبت اندیشان نصف دیگران شغل خود را رها می کنند، 30 برابر دیگران شاد هستند و میانگین طول عمر آنها نسبت به بقیه افراد حدود 6 سال بیشتر است.

💠پس از بیان مباحث فوق از اعضا خواسته می شود که در خصوص انتقاد بیش از حد از خود و دیگران و زیان های آنها در قالب گروه ها بحث نمایند. در پایان با اشاره به وقت جلسه، یکی از اعضا مباحث گروه را خلاصه می کند.

تکلیف: صبح خود را با یک موضوع مثبت مانند طلوع خورشید، مرور خاطرات شیرین، گفتگو با کسانی که برایشان لذت بخش است شروع کنند.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

🎯 پرتال روانشناسی اینجاست

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

جلسه اول

اهداف جلسه: تشریح چگونگی انجام کار، علت انتخاب افراد، آشنایی با مفهوم مثبت اندیشی، آشنایی با گروه و مقررات حاکم بر آن

شرح جلسه: از داوطلبان می خواهم که خودشان را معرفی نمایند. به اعضای شرکت کننده گفته می شود که به تعداد 8 جلسه 5/1 ساعته به اهداف گروه پایبند باشند.

از جمله این اهداف می توان به موارد زیر اشاره کرد:
💠کلیه مباحث مطرح شده در جلسات گروهی محرمانه است و اعضا اخلاقاً متعهد می شوند مباحث مطرح شده در گروه را به خارج از جلسات گروه انتقال ندهند.
💠لازم است که همه اعضا در بحث های گروهی فعالانه شرکت کنند.
💠 چنانچه مسأله و سؤالی برای آنان در گروه پیش می آید بدون ترس از دیگران مطرح نمایند.
💠 لازم است همه اعضای گروه به دقت به مباحث گروه گوش نمایند و در صورت لزوم بازخورد نشان دهند.
💠 بهتر است همه اعضای گروه در تصمیمات گروه مشارکت داشته باشند.
💠 حضور به موقع و منظم در جلسات گروه.

پس از بیان اهداف و مقررات گروه، اعضا به 3 گروه 5 نفره تقسیم می شوند و درخواست می گردد که شخصی را به عنوان نماینده گروه انتخاب نمایند. به دنبال مراحل فوق، مثبت اندیشی را براساس کتاب سوزان کوئیلیام برای آنان تعریف می نمایم و حدود 10 دقیقه فرصت داده می شود تا با هم مشورت نموده و مثال هایی را در راستای تعریف ارائه کنند. با اشاره به پایان وقت جلسه از یکی از شرکت کنندگان درخواست گردید که مطالب مطرح شده را جمع بندی نماید.

تکلیف: در پایان به شرکت کنندگان گفته شد که انتظارات خود را با توجه به مباحث مطرح شده جهت شرکت در گروه برای جلسه بعدی تعیین نمایند و نمودهایی از افکار مثبت و منفی غیر از آنچه در گروه گفته شد برای نوبت بعدی آماده نمایند.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 گام هشتم: تجّسم و تمرين ذهنی موقعيّت های دشوار

🦋 انسان های موفق، تمام موقعيت های دشوار را در ذهن خود خلق می کنند و يک بار به صورت ذهني تمرين می کنند که در آن شرايط چه عکس العملي داشته باشند.

🦋 برای تسلط بر فکر در شرايط ويژه، بحراني و غيرمنتظره بايد از قبل تمرین ذهني کرد، مثلا: تصور کن از خونه زدی بيرون ماشينت جوش آورده و رئيست چون دير رسیدی تمام حيثيتت رو جلوی همکارات به باد ميده.....خبر ميدن تمام برنامه هاي اين هفته ات کنسل شده،.......حقوقت رو ميخوان نصف کنن،.......يه ديوونه اومده دفتر شرکت ات رو زده درب و داغون کرده.....!!!!

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 گام ششم: از تکراري و تنهايي به تنوع و تازه بودن

🦋 در تنهايي و انزوا به سر نبريد. اگر موقعّيت تان يا  فعاليّت تان، شما را کسل و خسته مي کند، آن را عوض کنيد. اگر فکر و خيال شما را اذيّت مي کند، به رختخواب نرويد، خودتان را با فعاليّت جديدي سرگرم کنيد.

🦋 به سراغ ايده هاي نو برويد.  تغييرات کوچک در زندگي خود ايجاد کنيد. آغوشي باز براي آدم هاي نو داشته باشيد.از تجربيات تازه استقبال کنيد.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 گام چهارم: دوري از بدانديشان و منفي بافان

🦋 از منفی بافان و بد انديشان و از افراد نامثبت، دور شويد. اگر به ناچار آنها را مي بينيد، تا جاي ممکن از هم صحبتي و معاشرت با آنها بپرهيزيد.

🦋 در موارد اضطراري مرتب موضوع بحث را عوض کنيد و آن را به نکات مثبت و خوب تغيير دهيد. يادتان باشد نبايد دوري شما از آنها به چشم بيايد و نبايد به آنها بي احترامي کنيد. در عوض سعي کنيد به افراد مثبت انديش نزديکتر شويد!

🌹  از مثبت انديشي پرسیدند: آيا خانه داري؟
گفت: آري دارم ولي هنوز نساخته ام.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 گام دوم: تهيۀ فهرستی از ويژگی های قابل بهبود

🦋 فهرستي از ويژگيهای قابل بهبود خود تهيه کنيد، آن را به صورت فهرستي از نکات مثبت خود در آينده بنويسيد که مي خواهيد به آن دست يابيد.

🦋 هر روز به اين فهرست نگاه کنيد و براي يک يا دو عدد از آنها راهکاري بيانديشيد و در برنامۀ خود قرار دهيد.

🦋 يادتان باشد هيچ وقت به آنها نگوييد: نقاط منفی. بلکه بگوييد: نقاط قابل بهبود يا نقاط مثبت آينده

🌹منظم خواهم بود
انتهاي هر روز ميز کارم را منظم خواهم کرد.

🌹با وقار خواهم بود
هر هفته به رفتارهاي کسي که باوقار است دقت خواهم کرد.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 ۸ گام تا مثبت اندیشی

گام اول: تهيۀ فهرستی از ويژگیهای مثبت

گام دوم: تهيۀ فهرستی از ويژگیهای قابل بهبود

گام سوم: آغاز روز با يک جملۀ مثبت

گام چهارم: دوری از بدانديشان و منفی بافان

گام پنجم: اهداف جذاب و منطقی

گام ششم: از تکراری و تنهايی به تنوع و تازگی

گام هفتم: لذت بردن از چيزهای ساده و کوچک

گام هشتم: تجّسم و تمرين ذهنی موقعيّتهای دشوار


🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 تمرین غرقگی

با کمک کردن به مراجعان برای استفاده مرتب و منظم از توانمندی ها می توان غرقگی را در آنان پرورش داد و شکوفا نمود.

یکی از تمرین هایی که می تواند غرقگی ایجاد کند تمرین عملی کردن توانمندی ها است.

راه دیگر برای افزایش غرقگی کمک کردن به مراجعان است تا تجربه های پیشین غرقگی را به یاد آورند.

تمرین دیگر ارزشیابی ده موضوع برتر است از مراجعان خواسته می شود ده کار برتر و مطلوب خود را که دوست دارند انجام دهند،بنویسند و سپس ارزشیابی کنند که کدام برای غرقگی معیار های لازم را دارد.

کدام یک را اخیرا انجام داده اند،کدام یک را در گذشته انجام داده اند و از دنبال کردن این تجربه های خوب چه چیزی ممکن است به دست آورند.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

کانال پرتال روان
بعد از اینترنت ملی در پلتفرم ایتا
در این کانال همراهمون باشید👇
https://eitaa.com/portalravan

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

👨‍💻 پایان‌نامه روانشناسی تخصص ماست 🧠

👩‍🎓 همکاری در تدوین پایان‌نامه ارشد و دکتری روانشناسی توسط دانش‌آموخته‌های برتر روانشناسی کشور:
✔️ ارائه به‌روزترین موضوعات
✔️ استفاده از منابع انگلیسی
✔️ تحلیل تخصصی آمار توسط متخصص روانسنجی📊
✔️ امکان پرداخت اقساطی💲

🔺  پشتیبانی تا آخرین روز با:
📌 ثبت در سامانه ایرانداک، پژوهشیار و گلستان بصورت رایگان
📌 آموزش نحوه ارائه جلسه دفاع بصورت رایگان
📌 تنظیم لینک پرسشنامه‌ها بصورت رایگان
📌 ارائه خلاصه پایان‌نامه بصورت رایگان
📌 پاورپوینت دفاع بصورت رایگان
📌 اخذ همانندی بصورت رایگان
📌 صفحه بندی بصورت رایگان
💎 و استخراج ۱ مقاله در مقطع ارشد و ۲ مقاله در مقطع دکتری بصورت رایگان😍

💢 تمامی مراحل پروژه بصورت تخصصی، توسط تيم روانشناس با ۱۲ سال سابقه پژوهشی و با بالاترین کیفیت انجام می‌شود 😀

‼️‼️ ریسک نکنید و کارتون رو با خیال راحت به یک موسسه معتبر و متخصص بسپرید 😌

🔔گروه آموزش رایگان و پشتیبانی:
https://t.me/joinchat/g6PSvWK2cx4zNDc0


🍀 موسسه آموزشی پژوهشی رویش و
♠️ مرکز تخصصی خدمات دانشجویی پیک:
☎️ 021-22469676
☎️ 021-22469677
📲09198130802
📞 واتساپ: 09198130802

👨‍💻 ارتباط با ادمین:
@PicCenter

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🧠🧠دوره جامع آزمون‌های هوش و استعدادیابی

⚜️آینده حرفه‌ای خودت رو بساز!⚜️

💠دوره جامع آزمون‌های هوش و استعدادیابی فرصتیه برای اونایی که می‌خوان مسیر کاری متفاوت و پردرآمدی رو شروع کنن.💠

⭕️⭕️دوره‌ای کاملاً کاربردی با تدریس
دکتر جعفر ثمری صفا
(دکتری تخصصی مشاوره، دارای پروانه اشتغال از سازمان نظام روانشناسی و مدرس دانشگاه و کارگاه‌های تخصصی)


🤩تو این دوره
تمام ابزارهای لازم، فایل‌های آموزشی، پرسشنامه‌ها و نمونه‌های تفسیر بدون نیاز به هزینه‌ی اضافی در اختیارته.

🔴در پایان دوره ارائه ، گواهی معتبر وقابل ترجمه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

🔴امکان پرداخت اقساطی
🔴ظرفیت محدود ، جهت حفظ کیفیت تعامل

📆شروع یکم تیر📆

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر


09386162505 واتس اپ- تلگرام
پیامک و تماس

09934770149 شماره تماس
021-28424535 شماره تماس


💙Telegram:@kherad_academyy

💬Instagram:@kherad__academy

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

ادامه جلسه ششم⬆️

◀️برای حفظ شیوه مثبت زندگی باید رویکرد روانی خود را از طریق رژیم غذایی و برنامه کاهش استرس تقویت کنید. اگر غذایی بخورید که موجب افزایش قند خون، افزایش ترشح آدرنالین یا حساسیت شدید غذایی شود، به احتمال زیاد زندگی شما با نوسانات احساسی فراوان همراه خواهد بود.

◀️ در صورت امکان سعی کنید از غذاهای بدون چربی و بدون مواد غذایی استفاده کنید. سعی کنید از غذاهایی استفاده نمایید که حاوی مقدار زیادی سروتونین باشند که این ماده آرام بخش در حبوبات، برنج و سبزیجات نشاسته دار مانند سیب زمینی وجود دارد.

◀️ یک ضرب المثل قدیمی می گوید: "صبحانه را مانند پادشاهان و شام را مانند فقرا بخورید". خوردن صبحانه احساس خوبی به شما می دهد و باعث می شود روز را پر انرژی آغاز کنید و خوردن شام کمتر موجب می شود که شب را راحت تر بخوابید.

◀️اگر می خواهید حال روحی شما بهتر شود باید تحرک داشته باشید. ورزش باعث سلامتی جسمانی می شود و جسم سالم نیز به نوبه خود ذهن شما را شاد نگه می دارد. ورزش باعث کاهش استرس شده و تولید مواد شیمیایی شادی آفرین را در مغز افزایش می دهد.

◀️موضوع دیگری که می تواند با مثبت اندیشی در ارتباط باشد، مسأله خواب است. کمبود خواب موجب آشفتگی ذهنی، استرس و افسردگی می شود. اگر در خوابیدن مشکل دارید حتماً دلیل آن، استرس های طولانی روز یا عدم آمادگی برای خوابیدن است.

◀️ هنگام شب از فعالیت های تحریک کننده مانند تماشای فیلم ترسناک یا گوش دادن به موسیقی اجتناب کنید. در صورت امکان، ساعت خواب و بیدار شدن خود را ثابت نگه دارید.

◀️اگر می خواهید دوستان و اطرافیانتان شما را دوست داشته باشند لازم است قبل از هرچیز تصور مثبتی از خود نشان دهید. هر چه به جذابیت خود بیشتر اعتقاد داشته باشید، دیگران نیز بیشتر آن را باور خواهند کرد. به خاطر داشته باشید که اگرچه ظاهر مهم است، اما بیشتر افراد به دنبال یک دوست خوش قیافه و خوش هیکل نیستند، بلکه شخصیت فرد و قابل اعتماد بودن وی برایشان بسیار مهم تر است. با اشاره به نزدیکی پایان وقت، مطالب جمع آوری شد.

🟢تکلیف: فهرستی از داشته های مثبت خود را یادداشت کرده و روی آنها تمرکز کنید.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

🎯 پرتال روانشناسی اینجاست

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

ادامه جلسه پنجم⬆️

◀️ما قبلاً به زندگی معمولی خود عادت کردیم و ترجیح می دهیم همین وضعیت ادامه یابد، چون همه چیز قابل پیش بینی است و ما با تنش زیادی رو به رو نیستیم ولی وقتی شرایط عوض می شود ابتدا به نظر می رسد اوضاع از کنترل ما خارج شده است و نمی توانیم از راه های همیشگی به خواسته های خود برسیم، به همین دلیل دچار سردرگمی و گاه اضطراب می شویم در حالی که در هر شرایط راه های مختلفی برای رسیدن به اهداف وجود دارد. ما با تدبیر و اندیشه و فعال تر شدن می توانیم با شرایط کنار آمده و احساس کنترل و تأثیر گذاری بیشتری بر زندگی خود داشته باشیم.

◀️ مثبت بیندیشید و مطمئن باشید اوضاع بهتر خواهد شد. با گذشت زمان به تغییر عادت کرده و احساس راحتی بیشتری خواهید داشت اما بدانید که این کار به تدریج اتفاق می افتد نه یکباره.
تکلیف: برای جلسه بعدی فهرستی از کلمات مثبت را در زندگی خود تنظیم نمایید و آنقدر آنها را تکرار کنید که به تدریج جزء دامنه لغات شما گردد

⬇️ادامه دارد..
🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

🎯 پرتال روانشناسی اینجاست

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

جلسه پنجم

◀️ اهداف جلسه: آموزش مثبت بودن از طریق نهادینه کردن استراتژی های تفکر مثبت در زندگی، استمرار در تمرین افکار مثبت، فرصت های تفکر مثبت از طریق کنار آمدن و سازگاری با مشکلاتی که نمی توانیم آنها را حل کنیم.

◀️شرح جلسه: در ابتدای این جلسه از همه اعضا درخواست می گردد صادقانه و بی پرده نظر خود را در خصوص 4 جلسه قبلی برگزار شده اعلام نمایند. این امر به منظور ارزیابی توانایی پژوهشگر در چگونگی میزان انتقال مباحث مثبت اندیشی به اعضا صورت گرفت تا در صورت لزوم تغییراتی در ارائه مباحث داده شود. سپس تمرین جلسه قبل مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

◀️ادامه مثبت آزمایی و مثبت بودن: برای نهادینه کردن استراتژی های تفکر مثبت در زندگی خود لازم است یاد بگیرید که آنها را همیشه و تحت هر شرایطی به کار ببرید. تنها زمانی واقعاً می توانید از منافع این استراتژی ها بهره مند شوید که آنها جزء خصوصیات شخصی شما شده باشند.

◀️قرار گرفتن در مسیر حفظ رفتار مثبت: ممکن است در یک شرایط پر استرس احساس کنید که مثبت بودن شما کاهش یافته است. اگر چنین حالتی پیش آمد حواس خود را با تمرکز بر آنچه در اطرافتان اتفاق می افتد از موضوع منحرف کنید. یک عبارت تأکیدی را تکرار کنید، لبخند بزنید تا ظاهر شما حاکی از یک احساس خوب باشد. بدین منظور از شرکت کنندگان خواسته شد تا دقایقی آرام بنشینند و جنبه های مثبت زندگی خود را مورد ارزیابی قرار دهند.

◀️ استمرار تمرین: هرچقدر که مثبت تر باشید یاد می گیرید که مثبت تر باشید! فهرست های مثبت فکر کردن را در زندگی خود بیشتر کنید. در طول روز به تمرین های تعاملی بپردازید که طی آن بتوانید به فکر کردن و مثبت بودن بپردازید. هر زمان دچار منفی گرایی شدید، سریع مچ خود را بگیرید و با هشیاری یک فکر مثبت را جایگزین آن کنید. به محض اینکه در این کار پیشرفت کردید یک بخش از زندگی خود را که فاقد نکات منفی است مشخص کنید به طوری که در آن بخش بتوانید فقط مثبت بودن را احساس کنید، مثبت بیندیشید و مثبت عمل کنید. برای این منظور می توانید از بخش هایی از زندگی که عاری از استرس هستند و یا کمتر استرس آور هستند شروع کنید. اگر احساس منفی بودن کردید و از الگوی فکری مخرب خسته شدید می توانید با خود صحبت کنید، برای مثال "اگرچه افکار منفی دارم ولی روز به روز در حال پیشرفت هستم" آگاهانه تلاش می کنم کارهای لذت بخش را بیشتر و کارهای غیر لذت بخش را کمتر انجام دهم.

⬇️ادامه دارد..
🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

🎯 پرتال روانشناسی اینجاست

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

جلسه چهارم

اهداف جلسه: آموزش مثبت بودن از طریق به چالش کشاندن افکار منفی، تغییر تصاویر ذهنی، استفاده از زبان سازنده و تجدید نظر در باور ها

شرح جلسه: جلسه با پرسش از تمرین جلسه قبلی شروع می شود و از اعضا درخواست می گردد که احساس خود را نسبت به آنچه در ذهن می گذرد بیان کنند. پس از آن وارد مبحث آزمون مثبت گرایی شدم.

برای بهبود نگرش خود نسبت به زندگی باید اطمینان حاصل کنید که تمامی جنبه های رفتاری شما مثبت هستند، بنابراین وضعیت خود را بررسی کنید و در صورت لزوم افکار، باور ها و نوع نگاه به خود را تغییر دهید. برای تحقق هدف فوق به نظریه (A-B-C) آلبرت الیس اشاره می کنم که افکار انسان همواره بر احساسات وی تأثیر می گذارند و اگر تصور نمایید که کارهای شما درست نخواهد شد امکان دارد دچار غم و اندوه شوید و دست از تلاش بکشید.

موردی را مثال زدم و از اعضای گروه ها خواستم که پس از مشورت نظر خود را اعلام نمایند. سپس مثال هایی از افکار غیر منطقی مطرح شد. پس از بیان مباحث فوق لازم است جهت رهایی از افکار غیر منطقی و منفی آنها را به چالش بکشیم و با آنها مبارزه کنیم، به عبارتی کسب موفقیت واقعی در تفکر مثبت مستلزم آن است که به شیوه های مختلف اعتبار افکار منفی را زیر سؤال ببریم و سپس افکار مثبت را جایگزین آن کنیم.

بدین منظور لازم است ابتدا افکار خود را مورد بازنگری قرار بدهیم، برای تعدیل افکار منفی به مثبت باید بدانید که آنها تحریف واقعیت ها هستند، هیچ چیز به صورت کامل و مطلق بد نیست. در واقع باید گفت که این افکار ما هستند که موجب می شوند چیزی بد به نظر برسد، بنابراین خود را به تجزیه و تحلیل عادت دهید و ببینید در چه مواردی بروز افکار منفی موجب برداشت نادرست شما از مسائل می شود.اگر به این شکل بین افکار خود تعادل برقرار کنید به تدریج عواطف شما تغییر می یابند و در بلند مدت طرز فکر شما تغییر خواهد کرد. 

پس از بازنگری افکار خود باید حقایق را نیز بررسی نمود. به محض آگاهی از یک فکر منفی اعتبار آن را زیر سؤال ببریم، شاید مشاهدات شما اشتباه بوده است یا در رابطه با آنچه رخ داده است دچار سوء تفاهم شده باشید. بنابراین وقایع را زیر سؤال ببرید.

اطلاعات خود را با یک منبع عینی چک کنید. ممکن است مشکلی که به نظرتان رسیده اصلاً وجود خارجی نداشته باشد. گاهی ممکن است انتظار داشته باشید بدترین حادثه برای شما رخ بدهد ولی در کمال تعجب دیده اید که بهترین ها رخ داده است.

آگاهی از این نکته نه تنها شما را در مبارزه با افکار منفی یاری می کند بلکه منفی گرا بودنتان را به شما یادآور می شود. اگر قبول کنید که قبلاً از قضاوت خود دچار اشتباه شده اید راحت تر می توانید بپذیرید که این بار ممکن است حق با شما نباشد.

کمال طلبی بیش از حد نیز گاهی موجب افکار منفی می شود "من هرطور شده باید موفق بشوم" درست است که این امر حکایت از عزم و اراده قوی شما دارد اما کلمه "باید" موجب نگرانی و تشویش خاطر انسان می گردد.

در صورتی که موفقیت در امری به عوامل زیادی بستگی دارد و امکان دارد برخی از آن عوامل در اختیار انسان قرار نگیرند. پس گاهی موفق نشدن به خود فرد برنمی گردد، چه بسا عوامل ایجاد موفقیت در دسترس نبودند، بنابراین بهتر است بگوییم من تلاش خود را کردم هرچند که موفق نشدم، دفعات بعدی سعی می کنم موفق بشوم.

گاهی ممکن است به جای تکیه بر خودمان از دیگران انتظار کمک داشته باشیم و این شیوه نیز موجب تفکر منفی و بدبینی نسبت به دیگران می شود. انسان مثبت گرا می گوید اگر دوستم نتوانست پولی به من قرض بدهد شاید خود پول کافی نداشت و یا احتمالاً قبل از من مشکلی برایش پیش آمده و آن را خرج کرده است در صورتی که منفی گرا می گوید پول داشت ولی خودش نداد.

تغییر تصاویر منفی: گاه تفکرات نمودهای ذهنی پیدا می کنند: تصاویر، اصوات، واژه های درونی. با کشف، جابه جایی و پرورش آنها می توان طرز فکر را در مورد خود و زندگی تغییر داد. برای این منظور می توان تصاویر مثبتی را در ذهن ایجاد نمود. اگر می خواهید در مدت زمان کوتاه احساس مثبت تری را در خود ایجاد کنید باید محتوای ذهن خود را تغییر دهید.

راه های تغییر محتوای این تصاویر عبارتند از: افزودن، دور کردن و ایجاد مانع. آنچه در چشم ذهن خود به تصویر می کشید خود به خود اتفاق نمی افتد، اما تغییر نگاه درونی نسبت به واقعیت موجب می شود احساس بهتری داشته باشید و بتوانید نتیجه گیری بهتری کنید. برای این منظور از اعضا خواسته می شود که خود را درموقعیت مشکل قرار دهند و با استفاده از روش حل مسأله شیوه های برطرف کردن مشکل را بنویسند و آنگاه از میان این راه حل هل بهترین راه حل را انتخاب کنند و در صورتی که به نظر آنان اگر مشکلی راه حلی ندارد بهترین راه، کنار آمدن با مشکل می باشد.
⬇️ادامه دارد..

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

جلسه دوم

اهداف جلسه: آشنایی با چگونگی شکل گیری تفکر و نگرش

شرح جلسه: این جلسه با سؤال از تکلیف جلسه قبلی شروع می شود و نماینده هر گروه به بیان نظرات سایر اعضا می پردازد. پس از آن پژوهشگر به چگونگی شکل گیری افکار و نگرش در انسان می پردازد و بیان می کند که افکار مانند حباب های تنگ ماهی هستند، همین طور که وقتی حباب ها از قسمت زیرین ظرف تولید می شوند بزرگتر و بزرگتر گردیده تا جایی که منفجر می شوند. بنابراین افکار هم شبیه این حباب ها هستند، اگر افکار غلط را در همان لحظات اولیه جلوشان را بگیریم خیلی راحت تر است ولی اگر مدتی ادامه بیابد کنترل آن بر ما مشکل است. از زمانی که اتفاقاتی احساس شما را تحریک می کند همواره برایتان تفکراتی به وجود می آید که ممکن است که بگوید مثلاً عصبانی هستید، امکان دارد افکار شما در خصوص خاطرات گذشته شکل گرفته باشد یا شکل گیری افکار بر مبنای مشکل فعلی احساس شما باشد.
💠لازم است بدانیم که شیوه و اسلوب زندگی ما نیز بر مبنای افکار و نگرش های ما شکل می گیرد به طوری که اگر کودکی در خانواده ای مشکل دار رشد بکند و یا بیشتر اوقات شاهد مشاجرات لفظی والدین باشد امکان دارد در نوجوانی و بزرگسالی نسبت به دیگران و دنیا بدبین باشد.
💠باورهای یک فرد برمبنای تجربیات وی شکل می گیرد، چنانچه تجربیات ما با خودپنداره ما هماهنگ نباشد احساس اضطراب و نگرانی  می کنیم ولی همان طور که می دانیم افکار نسبی هستند و می شود آنها را تغییر داد ولی انسان باورهای خود را حقیقی، غیر قابل انکار و مطلق تلقی می کند، البته لازم است بین باورهای مذهبی و سایر باورها تمایز قائل شد.
💠پس از بیان مطالب فوق به تکنیک دکمه فشار آدلر اشاره می نمایم. به عبارتی می خواهم به اعضا بفهمانم که انسان خودش افکار و باورهای خودش را به وجود می آورد.
💠از اعضای گروه ها می خواهم که خود را در موقعیت ناخوشایندی قرار داده و احساس خود را در چنین موقعیتی بیان کنند.
💠به آیه ای از قرآن در خصوص خوش خلقی که یکی از جنبه های مثبت اندیشی است اشاره می شود که: ای محمد اگر تندخو بودی هر آینه مردم از طرف تو پراکنده می شدند. پس از آن با اشاره به وقت جلسه یکی از اعضا مطالب ارائه شده را خلاصه می نماید.

تکلیف: یک موضوع مثبت و یک موضوع منفی را انتخاب نموده و آن را در ذهن خود مجسم نمایید و سپس تصویر آن را به خاطر بیاورید (مانند، من آدم ناتوانی هستم، این کار از من ساخته نیست.)

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

شرح جلسات

در این پروتکل برخی از مهارت های شناختی و رفتاری براساس کتاب مثبت اندیشی و مثبت گرایی کاربردی سوزان کوئیلیام ترجمه فریده براتی سده و افسانه صادقی به داوطلبان ارائه می گردد.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 گام هفتم: لذت بردن از چيزهای ساده و کوچک

🦋 خوشبختي يعني: منتظر شادی های بزرگ نماندن  و کيف کردن از تمام لذّت هاي کوچک

🦋 از همۀ چيزهاي کوچک انرژي بگير. پیاده روي زير باران. تلفن زدن به يک دوست قديمي. هديه دادن به پدر و مادر در يک روز معمولي و بدون مناسبت قبلي.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 گام پنجم: اهداف جذاب و منطقي

🦋 اگر اهداف شما خيلي در دسترس باشند، شما دچار تنبلي خواهيد شد. اگر اهداف خيلي دور و دست نيافتني باشند، شما دچار نااميدی خواهيد شد.

🦋 بنابراين اهداف بايد چالشي اما دست يافتني باشند. در هدفهاي خود تجديد نظر کنيد. مطمئن شويد که اهداف منطقي و درستي را انتخاب کرده ايد و توان دستيابي به آن را داريد.

🦋 اگر شما الان دانشجوي ترم يک حقوق هستيد، انتخاب هدف دکتراي فيزيک حالت جامد تا سال آينده منطقي نيست! اما هدف داشتن دفتر وکالت در تهران تا 7 سال آينده هدف در دسترس و درستي مي تواند باشد.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 گام سوم: آغاز روز با يک جملۀ مثبت

🦋 هر روز را با يک جملۀ مثبت شروع کنيد و تا پایان شب آن را با خود زمزمه کنيد. اين جملات را به در و ديوار و کمد اتاقتان نصب کنيد، طوري که مرتب ببينيد، مي توانيد آنها را قاب کرده، يا ضبط کنيد و هر روز پخش نماييد.

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 گام اول: تهيۀ فهرستی از ويژگی های مثبت

🦋 فهرستي از ويژگي هاي مثبت خود تهيه کنيد. براي تهيه اين فهرست مي توانيد از دوستان، خانواده و همکاران خود کمک بگيريد.

🦋 سپس براي تقويت و تثبيت هر ويژگي مثبت، راهي پيشنهاد کنيد و در برنامۀ سپاسگزاری خود بگنجانيد: شکر از خالق اين همه زيبايي در وجود خود!

🌹مهربان هستم
هر روز به يک نفر مهرباني کنم.

🌹خنده رو هستم
به شکرانۀ خنده رويي، هر روز با خنده ام به يک نفر انرژي مي دهم

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 اشتغال پرسود (اسنایدر و لوپز 2007)

کسی که عزمی راسخ دارد ، جهان را مطابق میل خویش عوض می کند. گوته

کار بخش بزرگی از زندگی است و تاثیر عمده ای هم بر بهباشی دارد.کسانی که از کارشان منفعت می برند به جای ترس و واهمه از کار در پی آن می روند.

🔢 اشتیاق به کار و درگیر شدن در آن
احساس اشتیاق به کار و درگیر شدن با آن با مفهوم غرقگی هم پوشانی دارد و غرقگی با به کار بردن منظم توانمندی های برتر ارتباط دارد.
هنگامی که مراجع احساس کند نیازهایش تامین می شود و بین توانمندی ها،مهارت ها،استعداد ها،شخصیت او  و الزامات شغلی اش هماهنگی و هم خوانی وجود دارد و هنگامی که احساس کند فرصت انجام دادن کارهایی را پیدا کرده که دوست هم دارد و آن را هر روز در محیط کار اش به بهترین شکل ممکن انجام می دهد احتمالا احساس فعال شدن و اشتیاق به کار بیش تری هم پیدا می کند.

🔢هدف پیدا کردن در زندگی با تولید محصول یا عرضه خدمات
کسانی که با کار و حرفه شان هدفی را دنبال می کنند احتمالا از کارشان رضایت بیش تری به دست می آورند و شادمان تر اند.
برای آن که مراجعان دریابند هدف شان در کار چیستلازم است بدانند در کار چه رسالتی را به دوش گرفته اند و آن را بنویسند.
نوشتن رسالت شخصی در کار سودمند است.در این تمرین از مراجعان می خواهند دلایل کاری را که دارند انجام می دهند بنویسند این کار به آن ها کمک می کند تا دریابند بین شرایط کاری و غیر کاری می توانند تفاوت ایجاد کنند.

🔢کسب درآمد برای خود و خانواده
هنگامی که مشاوران به مراجعان کمک می کنند تا شغلی را برگزینند یا در شغل خود ارتقا پیدا کنند به آن ها آموزش می دهند که مواظب باشند که کسب درآمد بیش تر لذت ها و شادی های مهم زندگی و خانواده را خراب نکند.
 🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…

درمان روانشناختی مثبت

🙂 تمرین شکرگذاری (سپاس گذاری کردن)

🔢دفتر نگارش شکر خانواده
از مراجعان خواسته می شود دفتری برای نگارش شکر خانواده فراهم کنند.به عنوان مثال به زن و شوهرها آموزش می دهند تا سه مساله را که آن ها از بابت وجود آن در همسرشان هر روز شکر به جا می آورند و یا از همسرشات تشکر می کنند را در دفتری بنویسند

🔢قلک شکر (بارتلت و دی استنو 2006)
یکی از فعالیت هایی است که مراجعان با انجام آن می توانند هم شکرگزاری و هم دیگر دوستی را سرعت ببخشند قلک شکر است.هر بار که برای شان روی دادی در زندگی رخ می دهد و از آن شاکر و سپاس گزارند می توانند به ازای هر شکر سکه ای در قلکی بیندازند و هنگامی که قلک پر شد پول آن را به یک خیریه بدهند تا صرف کار های خیر کنند.این موضوع به پرورش روحیه سپاس گزاری در دیگران هم کمک می کنند

🦢🦢
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🕊@positive_therapy
❤️ @PortalRavan
⭐️ instagram.com/Neuroscience_New

Читать полностью…
Subscribe to a channel