☣عظمت هستی فراتر از درک ماست... 👥کانالی برای علاقمندان دانستن ناظران یوفو موجودات ناشناخته تمدنهای باستانی و هرآنچه لذت دانستن دارد میهمانان فضایی mmufo@ گروه ناظران mm52ufo@ ارتباط با مدیر @ufolite
جهان در آستانه تغییری بزرگ؟ پیشبینی مشترک دو غیبگو درباره یک رویداد تاریخی در ۲۰۲۵
https://www.fartaknews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-74/523208-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D8%AF%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%A8%DA%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C-%D8%AF%D8%B1
مستند جهان زیبا
فصل اول
قسمت سوم
قوانین فیزیک تا کجا به ما اجازه رویاپردازی میدهند؟
همراه با پروفسور برایان گرین
@mmufo
زندگی در ناهید: ماموریتی برای یافتن نشانههای زیستی در ابرها
آیا زندگی میتواند در دل ابرهای سوزان ناهید پنهان شده باشد؟
دانشمندان بریتانیایی با حمایت دانشگاه کاردیف و انجمن سلطنتی اخترشناسی بریتانیا، ماموریتی نوین را طراحی کردهاند که ممکن است پاسخی قطعی به این پرسش بدهد.
در پنج سال گذشته، پژوهشگران موفق به شناسایی گازهایی در جو ناهید شدهاند که میتوانند نشانههایی از زندگی باشند: فسفین و آمونیاک. این دو ماده، روی زمین تنها از طریق فعالیتهای زیستی یا فرایندهای صنعتی تولید میشوند و پیدایش آنها در جو ناهید با هیچ پدیدهٔ شناختهشده شیمیایی یا زمینشناختی قابل توجیه نیست.
تیم به رهبری پروفسور جین گریوز از دانشگاه کاردیف، ماموریتی به نام VERVE طراحی کرده است؛ یک فضاپیمای کوچک به اندازه CubeSat که با بودجهای ۵۰ میلیون یورویی، سوار بر ماموریت EnVision آژانس فضایی اروپا تا سال ۲۰۳۱ به ناهید خواهد رفت. این کاوشگر پس از جدایی از مأموریت اصلی، بهطور مستقل به بررسی گازهای مشکوک در جو خواهد پرداخت...
@mmufo
ماری در آسمان
خردی عالی از اهرام باستانی
جان آنتونی وست
@mmufo
شرح حال هر آنچه که وجود داشته آغاز فضا_زمان
سفری به اینده های دور و همه چیزهای در آن
و پایان جهان هستی!
#تئوری_همهچیز
استیون هاوکینگ
@mmufo
مستند جهان زیبا
فصل اول
قسمت اول
قوانین فیزیک تا کجا به ما اجازه رویاپردازی میدهند؟
@mmufo
🎥انفجارهای عجیب یک آتشفشان در اندونزی
مواد این آتشفشان تا ۱۸ کیلومتر به آسمان پرتاب شدند.
@mmufo
ما از چی ساخته شدیم؟!
قسمت دوم
جِرم ما چیه؟ اصلا ما بیشتر از ماده درست شدیم یا انرژی؟
بعد از اینکه فهمیدیم بیشتر حجم بدن ما و همه اجسام، فضای خالیه حالا در این قسمت میخواهیم در مورد جرم بدنمون صحبت کنیم و اینکه بیشتر این جرم از کجا میاد؟
@mmufo
ما از چی ساخته شدیم؟!
قسمت اول
میدونستید که بیشتر بدن ما از فضای خالی تشکیل شده؟ پس اگر اینطوره چرا شفاف نیستیم؟ یا چرا نمیتونیم از وسط اجسام دیگه رد بشیم؟
@mmufo
مستند جهان زیبا
فصل اول
قسمت پنجم
قوانین فیزیک تا کجا به ما اجازه رویاپردازی میدهند؟
همراه با پروفسور برایان گرین
@mmufo
مستند جهان زیبا
فصل اول
قسمت چهارم
قوانین فیزیک تا کجا به ما اجازه رویاپردازی میدهند؟
همراه با پروفسور برایان گرین
@mmufo
زندگی در تایتان ممکن است وجود داشته باشد، اما در حد وزن یک سگ کوچک
تایتان، بزرگترین ماه کیوان، با وجود داشتن اقیانوسی زیر سطح یخیاش و مقادیر زیادی مواد آلی، ممکن است تنها میزبان مقدار بسیار کمی حیات میکروبی باشد.
پژوهشی جدید نشان میدهد که کل زیستسپهر احتمالی تایتان ممکن است مجموعا تنها چند کیلوگرم وزن داشته باشد؛ معادل وزن یک سگ کوچک. این نتیجهگیری بر پایه مدلسازی زیستانرژیکی انجام شده که بررسی کرده آیا مواد آلی واردشده به اقیانوس زیرزمینی تایتان، انرژی کافی برای پشتیبانی از زندگی را فراهم میکنند یا نه.
تایتان ویژگیهای منحصربهفردی دارد: لایههایی شامل هسته سنگی، یخ با فشار بالا، اقیانوس شور، و پوستهای ضخیم از یخ آب. این پوسته بهطور مداوم با مولکولهای آلی حاصل از تجزیه و ترکیب نیتروژن و متان در جو بمباران میشود. این مواد ممکن است از طریق برخورد شهابسنگها یا از هسته سنگی، وارد اقیانوس شوند.
پژوهشگران فرض کردهاند که در صورت وجود زندگی، میکروبهای تایتان ممکن است با تخمیر گلیسین انرژی بهدست آورند، فرایندی ساده و شناختهشده در زمین که نیاز به اکسیژن ندارد.
اما حتی با وجود دسترسی درازمدت به منابع آلی، مقدار مواد قابل مصرف برای زیست تنها برای جمعیت میکروبی بسیار اندکی کافی است. برآوردها نشان میدهد که بهطور میانگین کمتر از یک سلول در هر کیلوگرم آب اقیانوس تایتان وجود دارد.
با این تراکم پایین، یافتن حتی یک سلول زنده در اقیانوس وسیع تایتان، چالشی همچون یافتن سوزنی در انبار کاه خواهد بود، آن هم در فاصلهای نزدیک به ۸۰۰ میلیون مایل از زمین.
@mmufo
مستند جهان زیبا
فصل اول
قسمت دوم
قوانین فیزیک تا کجا به ما اجازه رویاپردازی میدهند؟
@mmufo
خلا "بوتس" ، Boötes Void
یکی از مرموزترین ساختارهای کیهان.
@mmufo
شناخته شده بودن فرازمینی ها توسط بومی های سرخ پوست که از فضای اینترنت و شهری کاملا به دور بوده و این نکته جالب توجه است که با نشان دادن تصویر یک فرازمینی ان ها ان را شناخته و حتی یک نام خاص برا او هم گذاشته امد و توصیفشان این است که ان فرازمینی ها از دل زمین امده و خطرناک هستند و روح ادم هارا میدزدند.
@mmufo
🆕 ناسا و آژانس فضایی اروپا (ESA) به عنوان بخشی از جشن سی و پنجمین سالگرد پرتاب تلسکوپ فضایی هابل، تصویر جدیدی از سحابی عقاب، به ویژه ستونی از گاز و غبار کیهانی را به اشتراک گذاشتهاند که جدیدترین تصویر از منطقه است که آخرین بار دو دهه پیش توسط هابل رصد شده بود. 🦅✨
🔸 ستون قابل مشاهده در تصویر، ۹.۵ سال نوری ارتفاع دارد و تنها بخشی از سحابی عقاب است که یک مهد ستارهزا برای ستارگان جوان در نظر گرفته میشود.ترکیب منحصر به فرد این برج از رنگهای نارنجی و آبی تیره به لطف ترکیبی از گاز هیدروژن در حال چرخش و غبار فضایی است. نام «عقاب» این سحابی از این گرفته شده است که وقتی از آن عبور میکنید، ابرهای لبههای آن مانند تصویر بالهای یک پرنده غولپیکر به نظر میرسند.
🔹 سحابی عقاب یا مسیه ۱۶ که در فاصله حدود ۷۰۰۰ هزار سال نوری از زمین قرار دارد تنها یکی از چندین هدف آسمانی است که «هابل» در سی و پنجمین سالگرد فعالیت خود بازبینی میکند.
©: ESA/Hubble & NASA, K. Noll, N. Bartmann
Release Date: April 18, 2025
@mmufo