زیباییهای اسلام مبارک را با عمل و رفتار خود به زیبا پسندان نشان دهیم.
💞فضیلت صلوات درشب وروز جمعه💞
پیامبر ﷺ فرمودند:
💖در روز و شب جمعه بر من صلوات بفرستید، و هر کس بر من صلوات بفرستد، خداوند ۱۰ بار بر او صلوات میفرستد.» [رواه بيهقی/5994]💖
💞اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد، كَمَا صَلَّيْتَ عَلَى إِبْرَاهِيْمَ وَعَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيد
اللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد، كَمَا بَارَكْتَ عَلَى إِبْرَاهِيْمَ وَعَلَى آل إِبْرَاهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيد💕
❇️ پیام استاد مفتی محمدقاسم قاسمی به مناسبت حلول سال 1447 هجری قمری
حلول سال جدید قمری را به همۀ مسلمانان جهان تبریک و تهنیت عرض میکنم. از طرف خودم و همۀ شما دعا میکنم: «اللهم أدخله علینا بالأمن والإیمان والسلامة والاسلام ورضوانِ من الرحمن وجوارٍ من الشیطان»
لازم دانستم از فرصت استفاده کنم و به همین مناسبت نکاتی را یادآور شوم:
ـ دعایی که در آغاز خواندم از صحابه رضواناللهعلیهماجمعین ثابت است و منابع آن موجودند که از جملۀ آنها میتوان از المعجم الاوسط و بغوی نام برد؛ «اللهم أدخله علینا بالأمن والإیمان والسلامة والاسلام ورضوانِ من الرحمن وجوارٍ من الشیطان؛ یا الله این سال را برای ما پر از امنیت و ایمان برگردان. سلامتی و اسلام را در این سال برای ما پایدار کن. این سال را برای ما توأم با رضوان و خوشنودیات بگردان و ما را از مکر و فریب شیطان ایمن بدار.»
این دعا را باتوجه و اهتمام بخوانیم. چه خوب است که در آغاز سال دو رکعت نماز حاجت هم بخوانیم و از الله تعالی همۀ این عنایات را طلب کنیم.
ـ استاد ما مولانا مفتی رشیداحمد رحمهالله همیشه به آن تأکید میکرد که در این موقعیت بنشینیم و عملکرد سال گذشتۀ خودمان را ارزیابی کنیم. خودمان را محاسبه کنیم. ببینیم که سال گذشتۀ ما چگونه گذشت. ما چه تصمیمهایی داشتیم و چقدر توانستیم به آنها دست یابیم. چقدر توانستیم به برنامههایی که ریخته بودیم، عمل کنیم. با حلول سال جدید درواقع الله متعال فرصت جبران کاستیهای سال گذشته را به ما عنایت کرده است.
ـ در سال جدید عزم کنیم که در زندگیِ خود تغییر و تحول بیاوریم و این سال را تبدیل به سال تحول و اصلاح خود بکنیم. بزرگان ما مقولهای دارند که «من استوی یوماه فهو مغبون؛ کسی که دو روز او مثل هم باشند او دچار زیان شده است.» یک سال الله متعال به ما فرصت زندگی داد، ما چه تحولی در این یک سال توانستیم در خود ایجاد کنیم؟ در خانوادۀ خود، در جامعۀ خود، در ادای حقوق الله و پرهیز از گناهان و در اطاعت و عبادت الله چه تغییری ایجاد کردیم؟ تصمیم بگیریم، برنامهریزی کنیم و برای خود اهدافی تعیین نماییم و تلاش کنیم تا با کمک الله متعال به آن اهداف دست پیدا کنیم. الله به ما کمک خواهد کرد. به عوامل تغییر هم توجه کنیم که از آن جملهاند «مصاحبت با صالحین»، «مطالعۀ آثار بزرگان» و «دعا».
ـ ما درحالی وارد سال جدید قمری میشویم که جنگ تحمیلی دوازده روزۀ اسرائیل علیه ایران اسلامی را پشت سر گذاشتهایم. همچنین در سالی که گذشت متأسفانه اسرائیل بیمحابا در غزه جنایت کرد. این روند همچنان ادامه دارد و نشان میدهد که مسلمانان همچنان ملتی پراکنده و متفرق هستند و بیتفاوتی در میان ملتهای مسلمان و حکام کشورهای اسلامی نسبت به امور مسلمانان جهان موج میزند. این اتفاقات باید ما را بیدار و زنده کنند. بر علما، مربیان و داعیان دینی لازم است که از این حوادث درس بگیرند و تلاش کنند تا شور و شعور دینی در میان مسلمانان، بهویژه نسل جدید زنده شود. مسلمانان خودشان را بشناسند و وظایف خودشان را بازشناسند و به سوی اتحاد و همدلی گام بردارند.
دعا کنیم که خداوند متعال در سال جدید تحولی بیاورد. الله تعالی سال مبارک و امنی برای همۀ ما رقم بزند و سال جدید را برای خاورمیانه، فلسطین، افغانستان، ایران ما، کشورهای اسلامی و تمام جهان پرخیر و برکت بگرداند. امیدواریم شریعت اسلامی در کشورهای اسلامی به معنای واقعی کلمه نافذ شود. عدالت برقرار گردد و تبعیض و نابرابریها برداشته شوند.
ـ روزۀ ماه محرم را از یاد نبریم؛ در حدیث صحیح آمده است که با فضیلتترین روزه بعد از رمضان، روزهٔ ماه محرم است. محرم نخستین ماه از سال هجری و از ماههای حرام است. مجموعاً چهار ماه حرام داریم. رجب، ذیالقعده، ذیالحجة و محرم. لذا در این ماههای حرام و با حرمت، کوتاهیهای قبلی را با روزه و دعا جبران کنیم.
ماه محرم را محترم و گرامی بداریم با دو اقدام: یکی اینکه گناه نکنیم و دیگر اینکه در انجام عبادات کوتاهی نکنیم. مخصوصاً نماز و بهطورخاص نماز فجر. همینطور تلاوت قرآن مجید. به این دو عمل بهویژه در ماه محرم باید توجه تام و اهتمام ویژه داشته باشیم.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
/channel/Qasemqasemi
اینم شرح یک زرتشتی از داخل گوردخمه های زرتشتیان ایران باستان و حتی دوران بعد اسلام که این سنت را داشتند.
/channel/khaledzareiyir
به دنبال آرزوهایم خواهم رفت
هرچه می خواهد از سنگ سرزنش قضاوت ببارد
هیچ کس را توان ستادن تصویر رویایم نیست
عهد بسته ام
قبل از مرگم
نمیرم
@GRAPH7AA
✨چهلمین پروژه کمک به نیازمندان❤️
😔اى كه دستت مى رسد كارى بكن
📣برای هزینه ی درمان پدر ودختر
شرح حال ؛ برادری ازارومیه که وضع مالی مناسبی ندارند واجاره نشین ونیازمند هستن. ایشان طی تصادفی شدید وشکستی پایشان پلاتین گذاشته شده وحالا بایدپلاتین راازپایشان بیرون بیاوردند ودراین تصادف علاوه برشکستگی پا جراحات زیادی بربدن این برادر ایجادشده که طرف مقابل تصادف ازصحنه متواری شده ومجبورن خودشان هزینه بیمارستان را پرداخت نمایند.ایشان دختربیماری هم دارند که حتی بااین وضعیت نمیتوانند هزینه درمان این کودک رافراهم کنندوطی چن مدت بیماری وازکارافتادگی مخارج زندگی ودرمان خود وفرزند وهمچنین اجاره منزل هم عقب افتاده است....
علاوه برآن به هرسازمانی که مراجعه نمودند هیچ کمکی به ایشان نشده
✅تحقیقات لازم توسط عالم منطقه خودشان و علمای ما انجام شده و مورد تایید می باشند
✨در راه رضای خداوند ودر حد توان کمک های خودتون رو به شماره کارت اعلام شده به نام علی رزم پور واریزنمایید5859831206249038
برای اطمینان شما خیرین محترم شماره کارت ،مخصوص خودبیمار می باشد
👆👆👆👆👆👆
ادب، آدابِ راه و رسمِ زندگی است
و دیانت، رازِ بقا و سُلوکِ جان
توهین مداح قاسمیان به دو مکان مقدس مکه و مدینه
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
● 𝗝𝗢𝗜𝗡 : @Ghorabaatv ●
🔰 نیاز جامعه؛ اعتماد به علماء و دعوتگران
✍ ابورافع خالد زارعی عفااللهعنه
🔹از شأن و ویژگی مسلمان این است که از موقعیتهای تهمت و شبهه دوری کند، و از هر چیزی که او را در معرض اتهام یا گمان بد قرار دهد، پرهیز نماید؛ زیرا قرار گرفتن در جایگاههای مشکوک و محل تهمت، ممکن است مردم را به بدگمانی نسبت به او وادار کند و زبانهایشان را به بدگویی از او بگشاید. پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودهاند: «پس هر کس از شبهات پرهیز کند، دین و آبروی خود را حفظ کرده است» (روایت شده در صحیح مسلم). ابن رجب گفته است: یعنی کسی که از شبهات دوری میکند، به دنبال پاک داشتن دین و آبرویش از هرگونه آلودگی و ننگ است.
🔸و از جمله رویدادهای سیره نبوی که نشان میدهد مسلمان باید خود را از موقعیتهای سوء ظن و بدگمانی تبرئه کند تا آبرویش محفوظ بماند و دلها و زبانهای مردم از گمان بد به او در امان باشد، آنچه است که بخاری در صحیح خود از امالمؤمنین صفیه بنت حیی رضیاللهعنها روایت کرده است:
او میگوید: «من در حالی که پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم در مسجد معتکف بودند، در دهه آخر ماه رمضان، نزد ایشان رفتم تا ایشان را زیارت کنم. مدتی از شب را با ایشان صحبت کردم. سپس بلند شدم تا به خانهام بازگردم. پیامبر نیز همراه من برخاستند تا مرا بدرقه کنند. تا اینکه به درِ مسجد، که نزدیک خانه امسلمه همسر دیگر پیامبر بود، رسیدیم. در این هنگام، دو مرد از انصار از کنار ما عبور کردند و به پیامبر سلام کردند و سپس با شتاب رد شدند. پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم آنان را صدا زدند و فرمودند: «آرام باشید (صبر کنید)! این زن، صفیه دختر حیی است». آن دو گفتند: «سبحانالله ای رسول خدا!» و این سخن بر آنان گران آمد (و دشوار بود که پیامبر به چنین توضیحی نیاز ببیند). پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند: «شیطان در بدن انسان همانگونه جریان دارد که خون جریان دارد، و من ترسیدم که شیطان چیزی در دلهای شما بیفکند».»
💫 این رفتار پیامبر نشانگر دلسوزی ایشان برای آن دو صحابی انصاری بود، و از آن بیم داشتند که شیطان در دل آنان وسوسهای بیفکند که منجر به کفر شود یا آنان را به رنج درونی برای دفع این وسوسه بیندازد؛ پس حقیقت را برایشان آشکار کرد تا راه شک و وسوسه شیطانی را ببندد و فرمود که آن زن همسرش صفیه است.
🔸ابن حجر در کتاب فتح الباری میگوید: «پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم این دو نفر را به بدگمانی نسبت به خود متهم نکردند، چراکه به ایمان راسخ آنان آگاه بودند، اما از آنجا که آن دو معصوم نبودند، بیم آن بود که شیطان وسوسهای در دلشان اندازد که آنان را به هلاکت بیفکند. پس پیامبر در اقدامی پیشگیرانه، حقیقت را برایشان روشن ساخت تا دیگران نیز در موقعیت مشابه از ایشان درس بگیرند».
🔹حاکم نقل میکند که امام شافعی در مجلس ابن عیینه بود، پس از او درباره این حدیث پرسیدند. شافعی گفت: «پیامبر این سخن را فرمودند چون میترسیدند آن دو، دچار کفر شوند اگر به پیامبر بدگمان شوند. پس در اقدامی نصیحتگونه، قبل از آنکه شیطان چیزی در دلشان اندازد، ایشان را آگاه ساختند تا هلاک نشوند».
🔻در مورد سخن پیامبر: «شیطان همانند خون در بدن انسان جریان دارد»، عینی در عمدة القاری میگوید: «گفته شده که این سخن بر ظاهرش حمل شده و خداوند به شیطان قدرتی داده که بتواند اینگونه وارد بدن انسان شود. و نیز گفته شده: مقصود استعاره است برای بیان کثرت وسوسه و نزدیکی همیشگی شیطان به انسان، چنانکه خون از انسان جدا نمیشود. و گفتهاند: شیطان وسوسههایش را از طریق منافذ لطیف بدن به قلب انسان میرساند».
این رفتار پیامبر فایدههای فراوانی دارد. خطابی میگوید: «در این حدیث، این نکته نهفته است که انسان باید از هر مورد ناخوشایندی که گمان مردم را برمیانگیزد، پرهیز کند و برای در امان ماندن از زبان و دل مردم، بیگناهی خود را آشکار کند».
نقش فارسیزبانان در اسلام از امام ابوحنیفه تا امام بخاری و ابن حبان
/channel/khaledzareiyir
عجب کتابخانه ای 😍😭😍😭
کیف کردم خدایی
💞┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈💞
حتما تو کانال جوین شین تا پروکسی های جدید رو دریافت کنین ✅✅✅
🔥@proxynab11☜
🔥@proxynab11☜
⏰ ۲۰ دقیقه مختصر
🕌در موضوع: فضایل دهه ذوالحجه
🎙️سخنران: مفتی خالد زارعی
🕋 مکان: مسجد جامع محله لاج شهر خواف
زیباییهای اسلام
/channel/khaledzareiyir
توزیع بیت المال در تاریخ اسلامی
سیستم توزیع بیتالمال در خلافتهای اسلامی، بهویژه در دورههای اولیه (خلافت راشدین) و خلافتهای اموی و عباسی، سیستمی متمرکز و مبتنی بر اصول اسلامی بود که با هدف عدالت اجتماعی و تأمین نیازهای عمومی طراحی شده بود
تعریف بیتالمال
بیتالمال به اموال عمومی مسلمانان اطلاق میشد که شامل زکات، خمس غنائم جنگی ، خراج (مالیات زمینهای فتحشده)، جزیه (مالیات غیرمسلمانان)، و سایر درآمدها (مانند صدقات و عوارض و سیستم وقف و اوقاف) بود. این اموال در خزانه مرکزی (بیتالمال) جمعآوری میشد و تحت نظارت خلیفه یا والیان محلی مدیریت میگردید.
در دوره خلافت راشدین (۶۳۲-۶۶۱ م)
اموال از طریق نمایندگان خلیفه (مثل عمال زکات) از مناطق مختلف جمعآوری میشد. مثلاً در زمان حضرت عمر بن خطاب رضی الله عنه، دیوانهایی برای ثبت و مدیریت این درآمدها تأسیس شد.
در خلافت اموی (۶۶۱-۷۵۰ م) و عباسی (۷۵۰-۱۲۵۸ م)
این سیستم پیچیدهتر شد و دیوان بیتالمال در پایتخت ها (دمشق یا بغداد) متمرکز و شعبههای محلی در ایالتها ایجاد گردید.
✍️توزیع بیت المال:
بیتالمال بر اساس نیازها و اولویتهای مبانی اسلامی توزیع میشد، از جمله:
🔴کمک به فقرا، یتیمان، و نیازمندان و اسیران (سوره توبه، ۹:۶۰).
🔴هزینههای نظامی (پرداخت حقوق سربازان).
🔴توسعه زیرساختها (مثل ساخت جاده ها ، بیمارستان ها، مدارس و مساجد و قنوات و..).
🔴حقوق کارگزاران حکومتی
✍️ساختارهای ایالتی و استانی
خلافتهای اسلامی به ایالتها (جُند یا ولایات) تقسیم میشدند، مثل بلاد شام، عراق، مصر، و خراسان. هر ایالت توسط والی (حاکم محلی) اداره میشد که مستقیماً زیر نظر خلیفه بود.
بیتالمال محلی هم در هر ایالت وجود داشت، اما بخش قابلتوجهی از درآمد (مثل خراج و جزیه) به خزانه مرکزی منتقل میشد. در برخی موارد (مثل خلافت اموی)، ایالتها تا حدی خودمختاری مالی داشتند، اما این خودمختاری محدود بود و تحت نظارت خلیفه قرار داشت.
در خلافت عباسی، با گسترش قلمرو، دیوانهای محلی قویتر شدند، اما همچنان خلیفه کنترل اصلی را حفظ میکرد.
✍️اصول و تعهد حاکمان و خلفا :
عدالت اجتماعی: توزیع بیتالمال بر اساس نیاز مردم بود و نه ثروت یا حتی قدرت قبیلهای بود! و بین همه جامعه ی اسلامی تقسیم میشد
امانتداری: خلیفه و والیان موظف به حفظ بیتالمال بهعنوان امانت بودند و سوءاستفاده از آن گناه محسوب میشد.
مثال عددی بیت المال:
در خلافت عباسی (۷۵۰-۱۲۵۸ م)
درآمد کل:
در زمان هارونالرشید (۷۸۶-۸۰۹ م)، اوج شکوفایی عباسیان، درآمد سالانه حدود ۵۲۰ میلیون درهم برآورد شده است (کتاب الخراج، قدامة بن جعفر).
مصر: ۲۰ میلیون درهم.
عراق: ۱۲۰ میلیون درهم (عراق مرکز کشاورزی و تجارت بود).
خراسان: ۴۴ میلیون درهم.
شام: ۱۵ میلیون درهم.
عباسیان سیستم دیوانی را توسعه دادند و بیتالمال محلی در هر ایالت ایجاد کردند.هزینهها شامل حقوق کارگزاران، ارتش (مثلاً ۱۰۰ درهم در ماه برای هر سرباز)، و پروژههای عمرانی شهرسازی و زیرساخت ها و برنامههای بهداشتی و اجتماعی (مثل بیمارستانها و مدارس) نیز توسعه یافت.
شفافیت در بیت المال:
بیتالمال در زمان خلفای راشدین نمونهای از شفافیت مالی بود (مثلاً عمر ابن خطاب بیتالمال را در مسجد نگهداری میکرد). این میتواند برای جلوگیری از فساد بسیار مفید باشد.
حتی برای جلوگیری از فساد، خلفا و حاکمان اولیه اسلامی تلاش میکردند ثروت کارگزاران را نظارت کنند تا مطمئن شوند که از قدرت خود برای ثروتاندوزی غیرقانونی استفاده نمیکنند.
✍️سیاست نظارتی عمر ابن خطاب :
عمر بن خطاب به شدت بر کارگزاران خود نظارت داشت و ثروت آنها را قبل و بعد از انتصاب ثبت و بررسی میکرد. او معتقد بود که اگر کارگزار ثروتمند شود،از بیتالمال سوءاستفاده کرده است. و نباید ثروت او قبل انتصاب سیاسی و بعدش زیاد شده باشد
✍️سیستم دیوان:
عمر دیوانی برای ثبت حقوق و اموال کارگزاران دولتی ایجاد کرد. مثلاً، حقوق والیان (مانند ۵,۰۰۰ درهم در سال برای برخی والیان) ثبت میشد تا از افزایش غیرقانونی ثروت جلوگیری شود.
والیان حضرت علی:
حضرت علی والیان خود را ملزم میکرد که گزارش مالی ارائه دهند. مثلاً، او به عبدالله بن عباس (والی بصره) هشدار داد که از بیتالمال سوءاستفاده نکند و اموال او را بررسی کرد.
عمر بن عبدالعزیز اموی (۷۱۷-۷۲۰ م):
او بهعنوان خلیفهای عادل، ثروت والیان را بررسی کرد و اموال غیرقانونی آنها را به بیتالمال بازگرداند. مثلاً، ثروت خاندان اموی را که از بیتالمال جمع شده بود، مصادره کرد.
این سیستم نشاندهنده تعهد اولیه ی مبانی اسلام و مسلمانان به شفافیت و عدالت بود و میتواند الگویی برای نظارت بر مقامات در جوامع امروزی باشد
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
● 𝗝𝗢𝗜𝗡 :/channel/khaledzareiyir ●
#دلنوشته #احسان
🔹 خواهرانِ پاکدامن و خداترس:
در این روزگارِ پرآشوب، که بسیاری از مردان، اسیرِ هوسهای زودگذر شدهاند، عفت و آبرویِ شما گوهری است که باید از آن پاسداری کنید. هرگز اجازه ندهید کسی با وعدههای دروغین یا ارتباطاتِ پنهانی، این گنجِ گرانقدر را از شما بگیرد.
✅ مردِ باایمان، اگر واقعاً قصدِ ازدواج داشته باشد، با رسم و احترام پیش میآید، نه با پیامهای مخفیانه و دیدارهای پشتِ پرده. هر رابطهای که خارج از چارچوبِ شرع و عرف باشد، نه تنها سعادت نمیآورد، بلکه آتشِ پشیمانی را به جانِ دل و خانواده میاندازد.
🔥 هشدار!
- این "دوستیهایِ مجازی" و "عشقهای خیابانی"، شاید امروز شیرین به نظر برسد، اما فردا زهرِ ندامت خواهد بود.
- آنهایی که امروز با چربزبانی به شما نزدیک میشوند، فردا اولین کسانی هستند که آبروی شما را زیرِ پا میگذارند.
💎 پیشنهادِ نورانی:
اگر شرایطِ ازدواج فراهم نیست، صبرکنید و از خداوند بخواهید تا شما را در مسیرِ پاکدامنی یاری دهد. به جای سرگرم شدن با این ارتباطاتِ بیثمر، وقتِ خود را با حفظِ قرآن، تحصیلِ علم، و کارهای نیک پر کنید.
⛔ یادتان باشد:
هرگز خود را در معرضِ نگاههای آلوده و دلهای بیمار قرار ندهید. آنها که با نگاههای چپ و پیامهای شبانه میآیند، فقط به فکرِ لذتِ زودگذرند، نه شرافت و آیندهی شما.
📌 از خدا بترسید!
رسواییِ دنیا، هرگز به پایِ خجالتِ قیامت نمیرسد. امروز انتخابِ شما، سرنوشتِ فردا را میسازد. آبرویِ خود و خانوادهتان را فدایِ لحظههای زودگذر نکنید.
✒️ #عفت_حقیقی #هشدار_به_خواهران #پاکدامنی_گنج_است
#احسان
💞┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈💞
حتما تو کانال جوین شین تا پروکسی های جدید رو دریافت کنین ✅✅✅
🔥@proxynab11☜
🔥@proxynab11☜
حافظ
زیرِ بارند درختان که تعلّق دارند
ای خوشا سرو که از بارِ غم آزاد آمد
@GRAPH7AA
🟨مولانا
گر نداری دانش ترکیب رنگ
بین گلها ، زشت یا زیبا مکن
خوب دیدن،شرط انسان بودن است
عیب را ، در این و آن پیدا مکن
@GRAPH7AA
ﯾﺎﺭﺏ
ﺁﻧﭽﻪ ﺧﯿﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﺭﺗﻘﺪﯾﺮ ﻣﺎ قرار ده
الهی امین
@GRAPH7AA
✨چهل ویکمین پروژه کمک به نیازمندان❤️
😔اى كه دستت مى رسد كارى بكن
📣برای درمان پدری بیمار وازکارافتاده
شرح حال ؛
پدری بیمارازشهرستان اسدیه
پدری بیماروازکارافتاده که ۲۰سال هست قطع نخاع شدند وبایدهرچه سریعترعمل بشوند متاسفانه وضعیت مالی بسیارنامناسب که حتی ازکوچکترین امکانات درمانی که پانسمان هست هم ناتوان میباشند دچارزخم بسترشدند همسرشون هم دیسک کمردارند که نمیتوانند همسرشان راجابه جاکنند حتی ویلچرهم برای جابه جایی ندارند
✅تحقیقات لازم انجام شده و مورد تایید می باشند
✨در راه رضای خداوند ودر حد توان کمک های خودتون رو به شماره کارت اعلام شده به نام خودبیمار6037701127894472
اسماعیل اسکندری
شماره شبا 710160000000000321670732
شماره کارت مخصوص خود بیمار می باشد
👆👆👆👆👆👆
باز سازی اذان حضرت سیدنا بلال رضی الله عنه وقتی که چند سال بعد از رحلت رسول الله صل الله علیه و سلم میاد به مدینه و اذان میگن بسیار تکان دهنده و غم انگیز. واقعاً حب رسول الله صل الله علیه و سلم داشتن خوشا بحال اینها
💞┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈💞
حتما تو کانال جوین شین تا پروکسی های جدید رو دریافت کنین ✅✅✅
🔥@proxynab11☜
🔥@proxynab11☜
مراسم خاکسپاری به سبک اصیل ایرانی 😀
وقتی یک باور (ملی گرایی) ساختگی و در اثر هیجانات افراطی باشه اینگونه هم خود را مضحکه میکنید هم روان و روح این مرده را می آزارید
من نمیدونم این بختیاری های عزیز چرا جدیدا اینقدر اصرار دارند ثابت کنند اسلام ستیز و عرب ستیز هستن ؟
و حتما باید برگردن به عقاید اصیل ناب ایرانی چند هزار سال گذشته؟
خب این عقاید اصیل چی هست؟ میشه کسی توضیح بده برای من؟
شما بلد نیستید یادتون بدم ، رسم اصیل خاکسپاری زرتشتیان ایرانی اصلا دفن کردن مردگان نبود! بلکه مرده را لخت میگذاشتند بالای کوه توی گوردخمه های بزرگ که خوراک #لاشخورها و #کرکس_ها بشه ! پس بی زحمت تشریف ببرید بالای کوه ها و استودان ها در آنجا تیکه پاره شدن مرده توسط حیوانات مرده خوار را مشاهده کنید و آنجا روضه بخوانید😀
لحظه ای در گذر از خاطره ها
ناخود آگاه دلم یاد تو کرد
خنده آمد به لبم شاد شدم
گویی از قید غم آزاد شدم
هر کجا هستی دوست، دست حق همراهت
ای صمیمی ای دوست
گاه و بیگاه لب پنجره ی خاطره ام میایی
ای قدیمی ای خوب
تو مرا یاد کنی یا نکنی
من به یادت هستم
من صمیمانه به یادت هستم
دایم از خنده لبانت لبریز
دامنت پر گل باد🌸
@GRAPH7AA
ارغوان شاخه همخون جدا مانده من
آسمان تو چه رنگ است امروز؟
@GRAPH7AA
🌟بدیهی است که پیامبر ما محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم بزرگترین مخلوق و بهترین پیامبر است، و شأن و مقام او بالاتر از هر گونه شبهه و تردیدی است. با این حال، آن حضرت برای دو یار همراهش توضیح داد که زنی که کنار او ایستاده، همسرش صفیه رضیاللهعنها است. ماوردی گفته است: «این پیامبر خداست که از هر شک و تردید به دور و از هر اتهامی مصون است... پس چگونه کسی که در او شک و تردید و ظن وارد شده باشد، مورد انتقاد و اتهام واقع شود؟» ابن دقيق العيد نیز گفته است: «این حدیث دلیلی است بر پرهیز از نسبت دادن امور خیالی به انسان که نباید به او نسبت داده شود، و این مسئله 👈در حق علمای دین و کسانی که الگو هستند، تأکید بیشتری دارد.
آنها نباید کاری کنند که باعث ظن سوء به آنها شود، حتی اگر نیتشان در آن عمل خیر باشد، زیرا این سبب میشود مردم از علم آنها بهره نبرند.»
🌟 بنابراین، از واجبات بر مسلمان است که از جایگاههای تهمت و شک دوری کند و از آبروریزی به زبان مردم در امان باشد. نباید در موضوعی دچار شبهه یا تهمت شود، حتی اگر کاملاً بیگناه باشد. اگر مجبور شد در موقعیتی مشروع قرار بگیرد و بیم داشت که دیگران در مورد او دچار سوءظن یا اتهام شوند، باید فوراً حقیقت را روشن کند و مشروعیت موقعیت خود را بیان نماید تا شبهه رفع و آبرویش حفظ شود، و دلها و زبانهای مردم محفوظ بماند. پیامبر ما محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم این کار را کرد و به آن دو یار همراه فرمود: «آرام باشید، او صفیه است.»
ابن بطال در شرح صحیح بخاری گفته است: «المهلب گفته است: در این حدیث فقهی نهفته است مبنی بر پرهیز از جاهایی که موجب تهمت میشود، و اینکه اگر انسان بیم آن دارد که دیگران به او سوءظن پیدا کنند، باید معنای آن سوءظن را آشکار کند و خود را از وسوسههای شیطان که در دلها شر میپراکند، پاک سازد. پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم از آن بیم داشت که سوءظن نسبت به کسی موجب فتنه شود، که ممکن است به گناه یا حتی ارتداد منجر گردد. اگرچه پیامبر از دید مؤمنان پاک و منزّه از هر اتهامی است، اما بیان او درباره صفیه (که اوست) سنت حسنهای است برای امتش تا ایشان نیز در پرهیز از تهمت و موقعیتهای مشکوک، رفتار پیامبر را الگو قرار دهند.»
والله تعالی أعلم بالحق و الصواب
✍ خالد زارعی عفا الله عنه
۲۷/ذوالقعده/۱۴۴۶ ه.ق
🔻➖➖➖➖➖➖🔻
کپی فقط به همراه لینک مجاز و معتبر است.
لینک گروه و کانال بزرگترین گروه پرسش و پاسخ فقهی اهل سنت.
@Porseshopasokhe_ahnaf
کلیپی زیبا به زبان کوردی که انشاالله همراه کودکان آن را نگاه کنید.
Читать полностью…#از_خانه_خدا
#همراه_شیخ_الاسلام
🕋 تاریخچه خانه کعبه
🆔 t.me/molanaabdolhamid
وأحسن الكلام في الشكوى سؤال المولى زوال البلوى
قال ابن دريد :لا تحسبن يا دهر أني ضارع لنكبة تعرقني عرق المدى مارست ما لو هوت الأفلاك منجوانب الجو عليه ما شكا لكنها نفثة مصدور إذاجاش لغام من نواحيها غما
گله از دست کسی نیست ...
وحشت از عشق که نه!
ترس من فاصله هاس!
وحشت ار غصه که نه!
ترس من خاتمه هاست!
ترس بیهوده ندارم
صحبت خاطره هاست!
صحبت از کشتن ناخواسته ی
عاطفه هاست!
کوله باریست پراز هیچ
که بر شانه ماست!
گله از دست کسی نیست
مقصر دل دیوانه ماست ...
🟨قیصر امین پور
@GRAPH7AA
توزیع بیت المال در تاریخ اسلامی
عمر بن خطاب رضی الله عنه اولین کسی بود که دیوانهای دولتی را سازماندهی کرد (حدود ۶۳۸ م).
✍️دیوانها شامل:
دیوان العطاء: ثبت حقوق افراد (مثلاً صحابه و سربازان) و توزیع بیتالمال.
دیوان الخراج: جمعآوری و مدیریت مالیات زمینها (خراج).
دیوان الجند: سازماندهی ارتش و پرداخت حقوق سربازان.
قضات (قاضیان):
قضات توسط خلیفه منصوب میشدند و بر اساس قرآن و سنت قضاوت میکردند.
امنیت و جاسوسان ناظر دولتی:
عمر شبکهای از مأموران مخفی داشت که گزارشهایی از والیان و مردم به او میرساندند تا از فساد جلوگیری شود.
وأحسن الكلام في الشكوى سؤال المولى زوال البلوى
قال ابن دريد :لا تحسبن يا دهر أني ضارع لنكبة تعرقني عرق المدى مارست ما لو هوت الأفلاك منجوانب الجو عليه ما شكا لكنها نفثة مصدور إذاجاش لغام من نواحيها غما
دلنوشتهای عاشقانه به عمر فاروق (رضی الله عنه
ای شمشیرِ عدالت در دستِ اسلام!
نام تو همیشه با «قاطعیتِ حق» عجین شده است.
وقتی ایمان آوردی، کفر از هیبتت لرزید؛
و آنگونه در آغوش اسلام رفتی که گویی دنیا را به تسخیر عشق درآوردی...
تاریخ، تو را «فاروق» نامید؛ زیرا حق و باطل را از هم جدا کردی!
ای پرچمدارِ راستی!
زهد تو، دنیا را خوار کرد و عدالتت، ستمگران را به لرزه انداخت.
در حکومتت، پیرزنِ تنها هم از ظلم میترسید، اما نه از تو، که از خدایی که تو را بر امت گماشته بود.
گفتی: «اگر شترى در كنارهى فرات پایش بشكند، میترسم خداوند از عمر بازخواست کند!»
آری، تو نه خلیفه که «خدمتگزارِ بیمناک از حسابِ الهی» بودی...
⚔️ ای شکستدهندهی کسری و قیصر!
با صلابتِ ایمان، امپراتوریهای دروغین را درهم کوبیدی،
اما دلِ تو از ترسِ پروردگار، چون برگِ بید میلرزید.
در اوج قدرت، جامهات را وصله میزدی و نان خشک میخوردی،
و میگفتی: «دنیا برای عمر چه کرده که عمر برای دنیا کاری کند؟!»
ای محبوبِ رسولِ خدا (ص)!
پیامبر فرمود: «در امتهای پیشین، مُحدَّثون (مُلهمان) بودند؛ اگر در امت من کسی باشد، او عمر است.»
تو چنان به قلبِ حق نزدیک بودی که گویی فرشتگان با تو سخن میگفتند...
حتی شیطان از سایهات میگریخت، زیرا در وجودت جز اخلاص نبود!
ای شهیدِ محراب!
در حالی که نماز میخواندی، خنجرِ خیانت به پهلویت نشست،
اما آخرین سخنت این بود: «الحمدلله که مرگم در راه خدا و در حال نماز بود.»
و در آخرین نگاهت، اشکهایت برای امتِ بیسرپرست بود...
آری، تو نه مُردی که به «شهادتی جاوید» رسیدی!
زندگیات پر از ابهت بود، اما مرگت پر از درس...
در حالی که در سجده بودی، خنجرِ خیانت به پهلویت نشست،
اما حتی در آن لحظه، فریاد نزدن، تا نمازِ امت قطع نشود!
و آخرین کلامت این بود: «الحمدلله که مرگم در راه او بود...»
✍️ ای عمرِ فاروق!
امروز از تو مینویسم و از دلتنگیِ امتی که به مردانِ راستی چون تو محتاج است...
کاش سایهات بر سرِ ما بود تا عدالت، دنیا را پر کند.
کاش ذرهای از غیرتِ تو در دلهایمان بود تا در برابر باطل سکوت نکنیم.
سلام بر تو ای عمر! سلام بر تو ای یارِ وفادارِ رسول...
اللّهمَّ ارْزُقْنَا مُتَابَعَةَ الْفَارُوقِ فِي الْحَقِّ وَ الْعَدْلِ
خدایا، ما را در راهِ عمرِ فاروق، ثابتقدم بدار...
آمين، يَا رَبَّ الْعَالَمِين!
یادت همیشه زنده، ای اسوهی عدالت و ایثار!
تو که با شمشیرِ حق، راهِ اسلام را گستردی،
امروز نامت نه تاریخ، که «نمادِ جاویدان در تمام جهان اسلام و غیر اسلام است❤️
اللّهمَّ ارْزُقْنَا مُحِبَّةَ عُمَرَ وَ اجْعَلْنَا مِنَ الْعَادِلِینَ
خدایا، ما را در محبتِ عمر و راهِ عدالتش ثابت قدم بدار...
آمین، یا ربَّ العالمین.
#احسان
💞┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈💞
حتما تو کانال جوین شین تا پروکسی های جدید رو دریافت کنین ✅✅✅
🔥@proxynab11☜
🔥@proxynab11☜