رسانه خبری تحلیلی اکوسیستم استارتاپی خبر به اضافه تحلیل از اکوسیستم استارتاپی و نوآوری کشور؛ از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی تا بلاکچین و بیگ دیتا و ... آدرس سایت: http://icheezha.ir صفحه اینستاگرام: instagram.com/icheezha ارتباط با ما: 09399607990
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
هلدینگ نگاه ۶۰ میلیارد تومان در فینتکها سرمایهگذاری میکند
🔷 حسین اسلامی مدیرعامل هلدینگ فناوری نگاه در نشست خبری این هلدینگ اولویتها و رویکردهای این هلدینگ در فضای نوآوری و فناروی کشور را تشریح کرد.
🔹او اشاره کرد هلدینگ نگاه به دنبال جذب مشارکت مجموعههای موثر بر کسبوکارهای استارتاپی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی است. اسلامی تاکید کرد که نگاه آنها نگاه ترکیبی شتابدهنده و استارتاپاستودیو مبتنی بر نیازمندیهای بانک و گروه مالی کارآفرین است.
🔹اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار آیچیزها درخصوص حوزههای مختلف استارتاپی که قصد ورود به آن را دارند گفت: «تمرکز ما بر روی حوزه فینتک خواهد بود و چشمانداز ما برای دهه پیش رو همین است. البته همین فین تکیها خدمات متنوعی دارند که به حوزههایی چون گردشگری و بلاکچین هم مربوط میشوند. پس به واسطه خدمات ما گروههای متنوعی از کسب و کارها تحت پوشش هلدینگ نگاه قرار خواهند گرفت.»
🔸 متن کامل خبر را در سایت آیچیزها بخوانید:
https://icheezha.ir/negah-holding/
@icheezha
🔵 اگر شما هم به این حوزه علاقمند باشید و اخبار آن را دنبال کنید، حتما خبر راهاندازی شبکه اتریوم ۲ را شنیده اید.
پروژهای که در آن به جای فرآیند اثبات کار از فرآیند “اثبات سهام” (Proof Of Stake) استفاده میشود.
در فرایند اثبات سهام دیگر خبری از پردازندههای پرمصرف و پرسروصدا نیست. در این شیوه شما با عضویت در شبکه اتریوم ۲ به عنوان اعتبارسنج یا Validator و سهامگذاری در قرارداد هوشمند این شبکه قادر به استخراج اتریوم خواهید بود.
در حال حاضر حداقل سهامگذاری در شبکه اتریوم ۲ تعداد ۳۲ اتریوم است. شما به ازا هر ۳۲ اتریوم یک اعتبارسنج خواهید داشت.
هرچه تعداد اعتبارسنجهای شما بیشتر باشد، یعنی سهام بیشتری از شبکه را در اختیار دارید و شانس شما برای اعتبارسنجی و استخراج سکه بیشتر خواهد بود.
🖥 اصل مطلب که کاملتر ومفصلتر است را در سایت ما بخوانید
Icheezha.ir
🗞📱 بررسی دقیقتر و بیتعارفتر فضای استارتاپی ایران همراه با خبر و تحلیل
@icheezha
❌ پیگیریهای آیچیزها نشان میدهد تحصن بخشی از پیکهای موتوری اسنپفود دلیل اختلالهای اخیر این اپلیکیشن بوده است.
Читать полностью…🔴 بررسی فرصتها و خطرات ورود تپسی به بورس
☜☜لایو مشترک امیرعباس امامی مدیر اجرایی کارچین و رضا جمیلی روزنامهنگار و بنیانگذار آیچیزها☞☞
🔶 در اینستاگرام آیچیزها
@icheezha
🔻بخش ۱:
https://www.instagram.com/tv/CIDrOg8FWLj/?igshid=165xerkm0yyhx
🔻بخش ۲:
https://www.instagram.com/tv/CIDsV_DF6mB/?igshid=1nidx0xkbw67r
⭕ واکسن کرونا و جهش میلیارد دلاری استارتاپ مدرنا
🔷 استارتاپ ۱۱ میلیارددلاری مدرنا با اعلام تاثیر ۹۵ درصدی واکسنش امیدها را به بازارهای سهام برگرداند.
🔷 مدرنا یک استارتاپ حوزه فناوریهای زیستی (بیوتکنولوژی) است. شرکتی که از ابتدای تلاشهای برای یافتن و ساختن واکسن کرونا نامش بر سر زبانها افتاده است.
🔷 این استارتاپ آمریکایی مستقر در ماساچوست حالا با اعلام اینکه واکسن این شرکت تا ۹۵ درصد درست عمل میکند یک بار دیگر بر سر زبانها افتاده. اما مهمتر از میزان کارایی واکسن؛ خبر خوشی که مدرنا اعلام کرده مربوط به شیوه حمل و نقل آن است.
🔷 به گفته مدرنا واکسن این شرکت برخلاف واکسن شرکت فایزر نیاز به دمای خیلی خیلی زیر صفر ندارد. واکسن فایزر برای جابه جایی نیاز به دمای منفی ۸۰ درجه داشت و این نکته به عنوان یکی از چالشهای اساسی در توزیع این واکسن در دنیا عنوان شده است.
اما حالا مدرنا اعلام کرده واکسن این شرکت از طریق فریزرهای معمولی حمل دارو تا ۳۰ روز هم دوام خواهد داشت.
لینک مطلب در آیچیزها:
https://icheezha.ir/moderna-vaccine/
@icheezha
روزی که دوبرابر فروش نفت ایران برای علی بابا چین درآمد دارد!
امروز ۱۱.۱۱.۲۰۲۰ است. ۱۱/۱۱ در چین به روز مجردها معروف است. روزی که خیلی سابقه تاریخی خاصی ندارد و ده-دوازدهسالی است که بر سر زبانها افتاده… اصل ماجرا هم بیشتر نوعی کلکل و ضدیت با روز ولنتاین بوده که روز مخصوص عشاق است.
حالا تا اینجا زیاد مهم نیست. مهم این است که در ده سال گذشته این روز به رقیب جمعه سیاه (بلک فرایدی) و دوشنبه سایبری (سایبر ماندی) آمریکاییها و اروپاییها بدل شده که مردم تا سر حد مرگ خرید میکنند.
🔹 سود علی بابا از روز مجردها
سال گذشته میلادی فقط پلتفرم فروش اینترنتی علی بابا در این روز ۳۸.۴ میلیارد دلار فروخت! بله فقط در یک روز. کل درآمد ایران از نفت در همین سال بنا به آمار اوپک کمتر از نصف این رقم بوده یعنی ۱۹ میلیارد دلار.
نکته جالب اینکه مبدع رسم خرید اینترنتی در این روز هم آقای جک ما بنیانگذار علیبابا بوده که با همین ابتکارها و به خرج انداختن ملت حالا پولدارترین آدمیزاد چین است!
🔹 درباره این روز و تغییر استراتژی اقتصاد چین برای یک دهه آینده در سایت ما بخوانید
https://icheezha.ir/sigles-day/
@icheezha
🔵 مرکز نوآوری استارتاپهای ایرانسل راه افتاد
اسنپ و ایرانسللبز در این مرکز نوآوری باهم همکاری خواهند کرد
ایرانسل لبز (Irancell Labs) شامل سه بخش «تحقیق و توسعه»، «مرکز نوآوری ایرانسل» و «آکادمی ایرانسل»، از سال گذشته،با هدف تعمیق ارتباط ایرانسل با جامعۀ دانشگاهی و کمک به مراکز علمی، استارتاپها وشرکتهای فناور تأسیس شده است.
نخستین نوآوردگاه مرکز نوآوری ایرانسل،با حضور ۱۰تیم استارتاپی، آغاز شد. در مراسم آغاز به کار این نوآوردگاه (Startup Weekend)، حسن بولوردی معاون فنی و مهندسی ایرانسل و مدیرعامل مجموعۀ «ایرانسللبز» و محمد خلج عضو هیأتمدیره و مدیرعامل اسنپ و عضو هیأتمدیرۀ ایرانسللبز، حضور داشتند. مدیرعامل ایرانسل لبز در این مراسم گفت: «پس از فراخوان اولیه،۵۰ طرح و ایده به مرکز نوآوری ایرانسل ارسال شده و پس از داوری اولیه،۱۰ تیم استارتاپی به نوآوردگاه راهیافتهاند. تیمهایی که از داوری نهایی عبور کنند،در شتابدهندۀ کهکشانِ مرکز نوآوری ایرانسل، تحت حمایت این مرکز قرار میگیرند.»
🔸در سایت آیچیزها درباره جزییات این مرکز نوآوری بخوانید:
https://icheezha.ir/مرکز-نوآوری-استارتاپهای-ایرانسل-راه/
@icheezha
⭕ ایسمینار دومین راند سرمایه خود را جذب کرد!
🔷 مانوئل اوهانجانیانس بنیانگذار پلتفرم برگزاری آنلاین رویداد ایسمینار در توییتر خود خبر داده این استارتاپ توانسته در دومین مرحله سرمایهپذیری خود دوباره با سرمایه گذار اولش یعنی مجموعه آیکن به توافق برسد.
@icheezha
خبر. تحلیل. گزارش. پیشبینی
🔵 آیا پینکت میتواند با اسنپ و دیجیکالا رقابت کند؟
🔷 درباره استارتاپی که از بانک آینده تا خشکبار کاریز و همراه اول آن را دوست دارند!
🔷 بازار کالاهای تندمصرف (FMCG) بازار روبهرشدی در بین کسبوکارهای آنلاین است. بازاری که میخواهد با کمک فناوریهای آنلاین تحول دیجیتال را مهمان خریدهای روزانه مردم بکند.
🔷 بازار خرید آنلاین کالاهایی چون گوشت، مرغ، شیر و دیگر مایحتاج روزانه غذایی که روزگاری تصور میشد روی خوشی به استارتاپهای و ایدههای کسبوکاری جدید ندهد؛ حالا به یکی از جذابترین حوزههای آن تبدیل شده که برندها و نامهای بزرگ در آن رقابت میکنند.
🔷 یکی از اتفاقهای جالبتوجه این بازار، ظهور یکباره استارتاپی است که به خصوص در یک سال اخیر گردوخاک زیادی به پا کرده: پینکت! اما پینکت چیست وچگونه توانسته اینقدر زود پا به بازی بزرگانی چون فروشگاههای زنجیرهای، دیجیکالا و اسنپ و گروه گلرنگ بگذارد؟
🔶 در آیچیزها با استارتاپ موفق پینکت بیشتر آشنا میشوید:
https://icheezha.ir/pinket/
@icheezha
🔵 کشاورزی از آن دست مشاغل کهن بشری است که در چند دهه اخیر تبدیل به صنعتی بزرگ شده است. نیاز بشر به غذا و مصرفگرایی روزافزون و معضل ناتمام گرسنگی میلیونها نفر در جهان، صنعت کشاورزی را در شمار صنایع زیربنایی و کلیدی قرار داده است.
⭕ ورود ایدههای نو و خلاقانه و کسب و کارهای نوپا و دانشبنیان، به کمک فناوری، صنعت کشاورزی را وارد عصری تازه کردهاند. این ظرفیت و اختلالاتی که در زنجیره تامین و ارزش محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره دچار به چشم میخورد، برای بسیاری از استارتاپها یک فرصت ایدهآل ساخته است.
واقعیت این است که ساختار سنتی کشاورزی ایران در حال تغییر است و این تغییر نه با اقدامات دولت که با ورود استارتاپها اتفاق میافتد.
❓استارتاپ کشاورزی موردعلاقه شما کدام است؟
❓موفقترین استارتاپ یا کسبوکار آنلاین کشاورزی از نظر شما کدام است؟
❓خودتان یا نزدیکانتان از خدمات یا محصولات کدام استارتاپ کشاورزی استفاده میکنید؟
🔹لیست استارتاپهای منتخب کشاورزی را در سایت ما میتوانید ببینید
https://icheezha.ir/5-استارتاپ-کشاورزی-که-خانوادهها-باید/
@icheezha
📝 راهنمای گامبهگام برای موفقیت در فناوریهای صنعتی اینترنت اشیا
🔷 در فضای اینترنت اشیا صنعتی چالشهای مختلفی پیش روی تیم اینترنت اشیا و تیم دادهها است. در این مقاله، به چند درس برای تیمهای داده و اینترنت اشیا میپردازیم. نباید فراموش کنیم که دادهها و محصولات متصل دو روی یک سکه هستند.
1⃣ از مشکل شروع کنید و نه راه حل
بسیاری از شرکتها بدون اینکه تجربه کافی در تجزیه و تحلیل مشتریان را داشته باشند، دست به توسعه مدلهای کسبوکار و چالشهای بالقوه، ابزارهای متصل، ماشینآلات و زیرساختها میزنند. دلیل اساسی این تصمیمگیری گاهی اوقات همان چیزی است که دغدغه رقابت مسببش میشود و گاهی نیز به این توجه میشود که چه چیزی در آن زمان «جالب» به نظر میرسد، به گونهای که بتواند روابط عمومی خوبی ایجاد کند یا تبلیغات بزرگ داشته باشد. اما به نظر نمیرسد که این دلایل به اندازه کافی خوب باشند. اگر برایتان جای سؤال نیست که چرا این دلایل کافی نیستند یعنی این احتمال را بدهید که پول، زمان و تلاشهایتان به هدر روند بدون این که در کسبوکار و سود تأثیری داشته باشد.
2⃣ اجرای پروژهها را اولویتبندی کنید
با در نظر گرفتن سرعت تغییرات فناوری، مقررات، نیازهای تجاری و مشتریان، اولویت بندی کردن مهمترین مسئلهای که قرار است حل شود اهمیت دارد. همچنین باید تصمیم بگیرید که لازم است کدام پروژه اینترنت اشیا را پیاده سازی کنید.برای مثال، انتخاب ارزانترین، سادهترین یا جالبترین پروژه، اغلب بهترین ایده نیست. ابتدا معیارهای خود را تعریف (تاثیرات بلند مدت، صلاحیتها، ادغام با راهحلهای موجود) و سپس اولویتبندی کنید.
3⃣ بزرگ فکر کنید، کوچک آغاز کنید، سریع یاد بگیرید
داشتن نسخههای مینیاتوری از ایدههای بزرگ به ما کمک میکند تا سلامت بخشهای مختلف آن ایده را بسنجیم و سپس به صورت مداوم مورد بازبینی قرار دهیم. اغلب دیده میشود که شرکتهای بزرگ، افکار بلندی دارند اما سالها طول میکشد تا آن را طراحی و اولین محصول خود را در سطح وسیع تولید کنند یا نقشه راهی برای اینترنت اشیا به کسبوکار خود اضافه نمایند. اگر کوچک شروع نکنیم، نمیتوانیم بازخورد ارزشمندی از بازار دریافت کنیم، محصولات خود را تنظیم کنیم و تصمیم بگیریم که در نهایت در چه مقیاسی تولید کنیم. تاکتیک «شروع کوچک» با کمک به برقراری ارتباط با ذینفعان یا سهمداران و بالا نگهداشتن تعهد و تعلق آنها موفقیت اینترنت اشیا صنعتی را برای شما به ارمغان میآورد.
4⃣ سیلوهای بخشهای شرکت و دادهها را از بین ببرید
هنگامی که قصد شروع طراحی و سپس اجرای یک پروژه اینترنت اشیا را داریم و به موفقیت اینترنت اشیا صنعتی فکر میکنیم، تیم رهبری ارشد به همکاری، حمایت و مشارکت ذینفعان مختلف از بخشهای متفاوت نیاز دارد تا از تخصصهای زمینههای مختلف بهره ببرد و تعهد تمام بخشها تضمین گردد. در غیر این صورت، ممکن است شاهد نمونهای از یک تیم واحد باشیم که خودش رهبر پروژه است و سایر بخشها با این تصور که مسئولیتی در قبال پروژه ندارند مشارکتی نیز نداشته باشند. این نگرش میتواند برای هر پروژه اینترنت اشیا صنعتی، به ویژه در ابعاد بزرگ، فاجعهبار باشد. علاوه بر این، سعی کنید به طور منظم در همه مراحل مربوطه با به روزرسانی، کارگاهها، تحویلهای کوچک و موارد دیگر، مشارکت داشته باشید.
5⃣ اطلاعات را داستان وار توضیح دهید
بهترین راه برای رسیدن به موفقیت اینترنت اشیا صنعتی به عنوان یک هدف مهم، استفاده از روش کارآمد داستانگویی همراه با گرافیک مناسب است. منظور ما تأکید بر اهمیت منابع انسانی (تحلیلگران، کاربران پلتفرم و غیره) در خواندن و توصیف نتایج دادههای تجزیه و تحلیل شده مورد نظر است. با استفاده از روش داستانگویی، اکثر کارکنان، تصمیم گیرندگان و مشتریان قادر به درک و استفاده از نتایج خواهند بود.
6⃣ توانمندسازی، آموزش و ارائه مسألههای هیجانانگیز به کارمندان برتر
مهم است که یک شرکت به طور مداوم در آموزش به کارمندان خود، به ویژه در زمینه دادهها، کسب و کار و فناوری سرمایهگذاری کند، به طوری که آنها بتوانند درک گستردهای از برنامههای کاربردی اینترنت اشیا و پیادهسازی آنها داشته باشند. در غیر این صورت، نه تنها شرکت همچنان کارمندانی را استخدام میکند که از مهارتهای مدرن بیبهرهاند بلکه بهترین استعدادهای خود را نیز از دست میدهند. هر دو نتیجه برای یک شرکت کافی است تا آیندهای را با پتانسیل محدود برای موفقیت پیشبینی کند.
🔶 مطلب کامل را در آیچیزها بخوانید:
https://icheezha.ir/موفقیت-اینترنت-اشیا-صنعتی/
@icheezha
🔴 بررسی صرافیهای ارز دیجیتال
⭕ نمره مردودی اوکی اکسچنج وطنی
🔷 هر هفته در آیچیزها یک صرافی ارز دیجیتال را بررسی میکنیم.
این هفته به صرافی ارز دیجیتال اوکی اکسچنج پرداختهایم.
🔶 لینک مطلب در سایت آیچیزها:
https://icheezha.ir/نمره-مردودی-اوکی-اکسچنج-وطنی/
@icheezha
🔵 شانس یوتیوب، نتفلیکس و اوبر برای موفقیت در ایران چقدر است؟
⭕یک سناریو فرضی درباره اینکه غولهای اینترنتی دنیا برای کار در ایران چه دردسرهایی پیش رو خواهند داشت
🔷در سالهای گذشته و همزمان با رشد کسبوکارهای اینترنتی در ایران و همهگیری و محبوبیت خدمات آنها در بین مردم همیشه این پرسش انتقادی مطرح بوده که اگر رقبای بینالمللی این استارتاپها و شرکتها؛ در ایران حضور داشتند آیا باز هم نمونههای داخلی میتوانستند یکهتازی کنند وموفق باشند یا خیر.
🔷در واقع نقدی که برخی منتقدان استارتاپها وارد میکنند این است که بزرگشدن یکباره و رشدهای خیرهکننده این کسبوکارها تاحد زیادی مرهون ممنوعیتها و تحریمهایی است که شرکتهای خارجی اینترنتی را از فعالیت در ایران باز داشته و یک فضای امن انحصاری را برای نمونههای داخلی به وجود آورده است.
🔹در اینکه این نقد چقدر وارد است و واقعا اگر امکان فعالیت شرکتهایی چون یوتیوب و آمازون و ایبی و… در ایران فراهم بود چقدر استارتاپهای مشابه آنها میتوانستند در ایران رشد کنند دیدگاههای مختلفی وجود دارد
لینک مطلب در آیچیزها:
https://icheezha.ir/youtube-netflix-uber/
@icheezha
🔴 محکومیت بنیانگذار پیمنت ۲۴ به ۲۳ ماه زندان
سهیل شهیدی یا آنطور که رسانههای خارجی گزارش دادهاند سجاد شهیدیان، بنیانگذار وبسایت پیمنت ۲۴ که روزگاری یکی از معروفترین سایتهای انتقال آنلاین ارز در ایران بود در دادگاهی در آمریکا به ۲۳ ماه زندان محکوم شده است.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
بنا بر اسناد دادگاه payment24 یک شرکت خدمات مالی اینترنتی بوده که با حدود ۴۰ کارمند در شهرهای تهران، شیراز و اصفهان در داخل ایران دفتر داشته است.
⭕ دادستانی آمریکا میگوید کار اصلی این شرکت ارائه خدمات به شهروندان ایرانی برای انجام مبادلات ممنوع با شرکتهایی در ایالات متحده بوده است. خرید و صادرات نرمافزارهای کامپیوتری، مجوزهای نرمافزار و سرورهای کامپیوتری از آمریکا، اتهاماتی است که در دادگاه آمریکایی به این جوان ایرانی وارد شده است.
🔶 جزئیات کامل را در آیچیزها بخوانید:
https://icheezha.ir/peyment24/
@icheezha
🔵 ۱۵ استارتاپ مطرح فناوریهای کشاورزی در سال ۲۰۲۰
⭕ آینده کشاورزی مدرن را استارتاپهای این حوزه رقم خواهند زد
🔷 پژوهشها و کارهای آماری نشان میدهد که جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰، به ۹ میلیارد نفر میرسد و این افزایش جمعیت به معنای افزایش ۷۰ درصدی تولید مواد غذایی در جهان برای جلوگیری از قحطی گسترده است. این اطلاعات را سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد منتشر کرده است. صنعت کشاورزی با افزایش هزینههای تولید، کمبود نیروی کار، ناکارآمدی مدیریت زمین، اتلاف مواد غذایی و مصرفکنندگانی روبرو است که هیچ اطلاعی از مبدأ و شیوه تهیه و تولید مواد غذایی مصرفی خودشان ندارند.
🔷 استارتاپهای فعال در حوزه فناوری کشاورزی با این هدف راه اندازی شدهاند که این دغدغهها را برطرف کنند و به چالشهای موجود در زمینه کشاورزی، پاسخی درست و نوآورانه بدهند.
☜ در این مطلب قصد داریم به ۱۵ مورد از استارتاپهای فعال در حوزه فناوری کشاورزی بپردازیم و خدمات و راهکارهای نوآورانه هر کدام از این کسب و کارها را معرفی کنیم.
🔶 در سایت آیچیزها با این ۱۵ استارتاپ مطرح آشنا شوید:
https://icheezha.ir/15-agriculture-startups/
@icheezha
تپسی میخواهد کرایه کادر درمان را رایگان کند
بعد از انتشار صدای یکی از رانندگان تپسی با نام آقای مکوندی که باپشتیبانی این تاکسی اینترنتی تماس گرفته بود و درخواست عودت کرایه پرستاری را داشت که در بخش کرونای یک بیمارستان کار میکرد واکنشهای مثبت زیادی به این حرکت انساندوستانه رقم خورد.
واکنشهایی که در فضای مجازی با دست به دست شدن فایل صوتی این راننده و تحسین زیاد او همراه بود.حالا تپسی میخواهد با الگو گرفتن از این حرکت کمپینی برای کمک به کادر درمان کشور راه بیندازید.
تپسی در توییتی اعلام کرده «خیلی از شما هم مثل مادوست داشتین با این مهربانی همراه بشین.همین شد که پویش «سفیر مهربانی» برای قدردانی از کادر درمان شکل گرفت.در این پویش،که تا ۳۰ آذر فعاله،هرکدوم از ما میتونیم برای قدردانی از کادر درمان، یک سفیر مهربانی باشیم. برای پیوستن به این پویش،میتونین موقع درخواست سفر، سرویس «سفیر مهربانی» رو انتخاب کنین.مابه التفاوت هزینه این سرویس با سرویس کلاسیک، ۳۰۰۰تومانه که این مبلغ صرف ارائه سرویس رایگان به کادر درمان میشه.تپسی هم مبلغی معادل کل مبلغ جمع شده از سمت کاربران، به این پویش اضافه میکنه"
@icheezha
🔴 دادگاه کیفری همدان، مصطفی امیری مدیرعامل زرین پال را به یک سال حبس محکوم کرد!
بعد از حکم ده ساله محمدجواد شکوریمقدم، مدیرعامل آپارات، امیری جدیدترین «حبسی» استارتاپهاست.
@icheezha
#آگهی
⭕ با لندین به سادگی چند کلیک لندینگ پیج خود را بسازید.
سرویس ساده و حرفهای برای ساخت و مدیریت لندینگ پیچ شما بدون دانش فنی و هدر رفت زمان
@icheezha
🔴 ورود تپسی به بورس:
سناریوهای موفقیت و شکست
(لایو مشترک امیرعباس امامی مدیر اجرایی کارچین و رضا جمیلی روزنامهنگار و بنیانگذار آیچیزها)
🔹ورود تپسی به بورس چقدر غیرمنتظره بوده و چه استارتاپهای دیگری شانس بیشتری روی کاغذ داشتهاند؟
🔹اگر یک استارتاپ دیگر شانس زیادی برای ورود به بورس بعد از تپسی داشته باشد کدام است؟
🔹مهمترین خطر عدم موفقیت تپسی در بورس برای دیگر استارتاپها چیست؟
🔹سرمایهگذاری تپسی در این مرحله می توانند پولشان را به دست بیاورند؟
🔹تپسی چه سرمایهای از بورس به دست بیاورد میتواند روی آن برای رشد کسبوکارش و ماندن در رقابت با اسنپ حساب باز کند؟
🔹ورود استارتاپها به بورس در دنیا: مدلهای رایج چیست؟
@icheezha
🔵 روبهرو شدن با تبلیغات شرکت تلاونگ که تولیدکننده تخممرغ است یا شرکت بستهبندی مواد غذایی برای دریافت طرحهای خلاق و تلاش برای حمایت از آنها، پدیده تازهای است که برای برخی دستمایه شوخی را فراهم کرده، اما جدا از اشکالاتی که در شیوه انجام آن وجود دارد، گامی امیدبخش برای زیستبوم کسبوکارهای کشور است.
🔷 مهمترین گام در بهبود فضای فعالیتهای عمومی و اقتصادی، افزایش بهرهوری کسبوکارها و بهکارگیری نیروهای خلاق، ایجاد فضای لازم برای همراهی آنها با بخشهای مختلف اجرایی و اقتصادی با هدف شناخت مشکلات و یافتن راهحل برای آنهاست. به بیان دیگر هر گاه که ارتباط درستی بین افراد خلاق و دستاندرکاران یک حوزه رخ داده و زمینه مناسبی برای بیان کاستیها و نیازها پدید آمده، شاهد ارائه راهکارهای خلاقانه بودهایم.
🗞 متن کامل این تحلیل را در آیچیزها بخوانید
https://icheezha.ir/ورود-تلاونگ-به-دنیای-استارتاپها-و-چن/
@icheezha
کارخانه نوآوری آزادی: از بازدید رییسجمهور تا گردنکشی اداره برق
🔴 نگاهی به داستان کارخانه نوآوری آزادی که حمایتها از آن زود به سر رسید
🔹اگر داستان در یکی از شهرکهای صنعتی یا در کارخانهای لبنی اتفاق افتاده بود شاید نمیتوانست خیلی یک سوژه خبری داغ محسوب شود.
⭕ اما قطع شدن برق کارخانه نوآوری آزادی تهران آن هم به مدت ۴ روز یک سوژه داغ است.
🔹 کارخانهای جنب مترو بیمه روبه روی فرودگاه مهرآباد که روزی میخواست سیلیکونولی ایران باشد اما این روزها زورش به اداره برق منطقه هم نمیرسد.
🔻چرا برق کارخانه نوآوری آزادی رفت؟
🔶 در آیچیزها جزئیات ماجرا را بخوانید...
https://icheezha.ir/azadi-innovation-factory/
@icheezha
🔴 بررسی صرافیهای ارز دیجیتال
⭕ سرکی در اکسکوینو و بیتراه آن
🔷 هر هفته در آیچیزها یک صرافی ارز دیجیتال را بررسی میکنیم.
این هفته به صرافی ارز دیجیتال اکسکوینو پرداختهایم.
🔶 لینک مطلب در سایت آیچیزها:
https://icheezha.ir/excoino/
@icheezha
🔵 ثبتنام برای بردن جایزه ۶۰ میلیونی در جام Call of Duty Mobile بازار شروع شد!
🔷 جام قهرمانی Call of Duty Mobile اولین و بزرگترین رویداد ایرانی رقابت آنلاین فردی و گروهی Call of Duty Mobile شروع به ثبت نام کرد. این رویداد در دو مرحله در روز ۲۲، ۲۳ و ۳۰ آبان برگزار خواهد شد.برندگان این رقابت آنلاین در بخش گروهی و فردی در مجموع ۶۰ میلیون تومان جایزه از بازار دریافت خواهند کرد.
مسابقات ورزشهای الکترونیکی یا Esports در سراسر دنیا طرفداران خاص و پروپاقرص خود را دارد. برگزاری چنین رویدادهایی به افزایش شادابی و همچنین ایجاد رقابت در بین جوانان منجر میشود. مسابقه Esports برای اولین بار در ایران توسط پلتفرم انتشار بازی و برنامه موبایلی «بازار» در همراهی با انجمن ورزش الکترونیک ایران برگزار خواهد شد. بازی Call of Duty Mobile که یکی از جذابترین بازیهای جهان برای این رقابت انتخاب شده است. در ورزشهای الکترونیکی موبایل هر کس با دستگاه و سیستم عاملی متفاوت وارد این بازی میشود.
🔶 برای اطلاع از جزییات رویداد و شرایط ثبتنام به سایت آیچیزها سر بزنید
https://icheezha.ir/codcup/
@icheezha
🔵 فروش آنلاین عسل با چائوهانا
🔷 چطور از خاکستر زلزله سرپل ذهاب کسبوکار اجتماعی چائوهانا شکل گرفت؟
🔷 این روزها راهاندازی کسبوکارهای مبتنی بر ارائه محصولات تخصصی یکی از ترندهای تازه اکوسیستم کسبوکارهای آنلاین ایران شده است. چائوهانا که در کار فروش عسل طبیعی و ارگانیک است، یکی از این کسبوکارهاست. کسبوکار آنلاینی که هم ریشه در سنت خانوادههای دالاهو دارد و هم به زلزلهای که چند سال پیش در این منطقه رخ داد.
🔘 در آیچیزها روایت این کسب و کار جذاب را از زبان فریبا رضایی میشنوید.
https://icheezha.ir/chaohana/
@icheezha
🔴 حکم حبس ۱۰ ساله برای مدیر عامل آپارات چه پیامهایی برای بقیه اکوسیستم استارتاپی دارد؟
شکوریمقدم سال گذشته که ماجرای بازداشت پیش آمد در توئیتی نوشت: «لوکیشن: دادسرای ارشاد. اتهام: اشاعه فحشا. دیالوگ: مسئولیت همه ویدئوهای بارگذاری شده با آپارات است!اگر نمیتوانید تعطیل کنید. من: ماده۲۳جرایم رایانهای، مصوبه شورای عالی فضای مجازی، پلتفرم، میزبانی، شوخی؟ نتیجه: ۳ساعت بازداشت، ۵۰۰میلیون تومان وثیقه، موقت آزاد!…»
اگر قرار باشد با مدیران استارتاپها و شرکتهای اینترنتی در نهایت با احکام حبس برخورد شود پس کاربرد مجوزهای ریز و درشتی که آنها قبل از شروع کار اخذ میکنند چیست؟ مجوزهایی که از سوی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر، پروانهها و مجوزهای وزارت ارشاد، وزارت ارتباطات، سازمان نظام صنفی رایانهای، وزارت صمت، شورای عالی فضای مجازی، مرکز رسانههای دیجیتال، مرکز ماهر، سامانه صبا، سازمان توسعه تجارت، اتحادیه کسبوکارهای مجازی و … صادر میشود.
🔹گزارش کامل ما از چندوچون این ماجرا و تبعات این شکل برخورد با پلتفرمها را در سایت آیچیزها بخوانید:
https://icheezha.ir/aparat/
@icheezha
🔵 هوش مصنوعی اشیا یا AIoT چیست؟
سازوکارهای جهان اینترنت اشیا بر عنصر اصلی هوش مصنوعی استوار است، با این حال آیندهپژوهان پیش بینی میکنند که بهتر است به زودی به جای اینترنت اشیا از «هوش مصنوعی اشیا» نام ببریم؛ یعنی درست جایی که هوش مصنوعی به اینترنت اشیا پیوند میخورد.
🔹 هوش و اتوماسیون دو عنصر مهم در فناوری اطلاعات هستند، اما سؤال اینجاست که این دو چگونه میتوانند با جنبش مهم دیگری که با رشد باور نکردنی درحال پیشرفت است متصل شوند؟
🔹هوش مصنوعی اشیا فرصت بینظیر ارتقا یادگیری و شخصیسازی را در یک زمان به همراه دارد. همگی ما دوست داریم که با ما به صورت جداگانه و با احتساب عادات، الگوها و ترجیحات مان رفتار شود. دو قطعه از تجهیزات صنعتی مشابه با یک ساخت و مدل به صورت همسان و تحت شرایط متفاوت عمل نمیکنند و احتمالاً به صورت همسان نیز مورد استفاده قرار نمیگیرند. برخورد مشابه داشتن با آنها جای خالی فرصتهای اینترنت اشیا برای کارایی عملیاتی بیشتر، امنیت بیشتر و کاربرد بهتر از منابع را بیشتر میکند.
🔶 لینک مطلب کامل در آیچیزها:
https://icheezha.ir/aiot؛-وقتی-هوش-مصنوعی-جای-اینترنت-را-برای-ا/
@icheezha
⭕ امیدی به تغییر نگرش تامین اجتماعی در برخورد با استارتآپها هست؟
🔵 ایجاد کارگروهی به منظور رسیدگی به وضعیت بیمهای استارتآپها
🔷 بهتازگی مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در جلسهای از ایجاد کارگروهی به منظور رسیدگی بهتر به وضعیت بیمهای شرکتهای استارتآپی و خدمترسانی بهتر به این شرکتها گفت. در این گزارش فعالان کسبوکارهای نوین از چالشهای خود با تامین اجتماعی میگویند.
🔷 ماهیت بیمه تامین اجتماعی، ماهیتی سنتی، خشک و قدیمی است که به دلیل همین سه ویژگی بهسختی خودش را با تغییر و تحولات سازگار میکند و به سمت نوآوری پیش میرود. حرکتهای لاکپشتی این سازمان معضلات و چالشهای زیادی به وجود آورده که این مشکلات خودش را برای کسبوکارهای جدید و استارتآپی و آنلاین؛ بهخصوص در ایام کرونا، نشان داده است.
🔶 مطلب کامل را در آیچیزها بخوانید:
https://icheezha.ir/آیا-شیوه-سنتی-تامین-اجتماعی-در-برخورد-ب/
@icheezha
🔵تند مصرفها سرمایه جذب کردند
🔷رویداد جذب سرمایه در حوزه کالاهای تند مصرف، با حضور ۶ استارتآپ این حوزه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد.
۱۸۱ کاربر، شامل سرمایهگذاران و مخاطبان رویداد از طریق پلتفرم اسکایروم و سامانه آپارات در برنامه حاضر شدند و استارتآپها به منظور جذب سرمایه به ارائه پرداختند.
🔷 علی ناظمی، معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در رویداد جذب سرمایه در حوزه کالاهای تند مصرف، ضمن ابراز امیدواری برای رسیدن شرکتهای استارتآپی و سرمایهگذاران به اهداف خود گفت:
ما در صندوق نوآوری و شکوفایی از ابتدای برگزاری این رویدادها، اهداف مهمی را دنبال کردهایم از جمله اینکه بتوانیم بخش نوآوری و فناوری را با بخش شرکتهای بزرگ صنعتی پیوند دهیم و حضور فناوری و نوآوری را در زنجیره تولید شرکتهای بزرگ تسهیل کنیم.
استارتاپهای متقاضی جذب سرمایه در این رویداد #وندینگ_ماشین #بینج_بار #سیزون_مارکت #ای_تحفه #سامت #بارخشک بودند.
🔶 جزئیات این رویداد را در آیچیزها بخوانید:
https://icheezha.ir/fastuse/
@icheezha
🔵 آمار و ارقام بزرگترین استارتاپ اجتماعی ایران اعلام شد
🔷 ۴۸ هزار غرفهدار در استارتاپ باسلام
🔹نشست خبری استارتاپ باسلام برگزار شد. مدیران استارتآپ «باسلام»، بازار آنلاین خرید و فروش محصولات خانگی و محلی، در این نشست خبری تاکید کردند این کسب و کار تصمیم دارد بیش از گذشته روی هوشمندسازی پلتفرم خود و ایجاد یک تجربه کاربری منحصربه فرد برای جامعه کاربرانش تمرکز کند.
🔹 مدیران این استارتآپ فعال در حوزه بازار آنلاین خرید و فروش محصولات خانگی و محلی در یک نشست خبری گفتند که در ۴ سال فعالیت خود میزبان ۴۸ هزار غرفه بودهاند که این غرفهها ۴۲۰ هزار محصول عرضه کردهاند...
🔶 جزئیات این نشست خبری را در آیچیزها بخوانید...
https://icheezha.ir/basalam/
@icheezha
🔴 بررسی صرافیهای ارز دیجیتال
⭕ نوبیتکس و مدال برنز
🔷 هر هفته در آیچیزها یک صرافی ارز دیجیتال را بررسی میکنیم.
این هفته به صرافی ارز دیجیتال نوبیتکس پرداختهایم.
🔶 لینک مطلب در سایت آیچیزها:
https://icheezha.ir/nobitex/
@icheezha