آموزش رایگان گویندگی و فن بیان با حورا برهما (رایگان) دوستان خود را دعوت کنید 👇 @amoozeshegooyandegi ابتدای کانال👇 https://t.me/amoozeshegooyandegi/2
📌لیست برترین کانال های تلگرام رو از دست ندید
🧘♀ مدیتیشن 📖 ادبیات
🧠 روانشناسی ⚖ حقوقی
🎼 موسیقی 🔅 علمی
🔢 علم اعداد 👩⚕ درمانی
💎 قانون جذب 👩🎓 آموزشی
🔥 لطفا همه شرکت کنید و از این فولدر طلایی استفاده کنید🔥
⭕️ بہ زودے این پست حذف خواهد شد لطفاً
زودتر وارد شوید🏪🎁
۶- شناخت آفلاین مبتنی بر بدن است. حتی زمانی که از محیط جدا میشود، فعالیت ذهن مبتنی بر مکانیسمهایی است که برای تعامل با محیط تکامل یافتهاند - یعنی مکانیسمهای پردازش حسی و کنترل حرکتی.
باز هم، در حالی که هیچ رویکرد واحدی مورد توافق برای EC وجود ندارد، موضوع اصلی همچنان پابرجاست، همانطور که ویلسون خلاصه میکند، «ذهن باید در چارچوب رابطهاش با یک بدن فیزیکی که با جهان تعامل دارد، درک شود». رویکردهای مختلف به EC که توسط این تز اصلی به هم مرتبط شدهاند، مجموعهای از ابزارهای نظری مبتنی بر علم را در اختیار قرار میدهند که به طور قابل توجهی به توانایی ما در تجزیه و تحلیل فرآیند کنشگر در محل کار کمک میکنند. در حالی که ما تمایل داریم با رویکردهای خاصی که در دستهی دوم جایگزینی شاپیرو قرار میگیرند (مثلاً اینکه تعامل محیطی برای شناخت اساسی است) موافق باشیم، موضع ما در مورد مسئلهی بازنماییگرایی هنوز در حال پیشرفت است. ما لزوماً با دیدگاه «رادیکال» EC که توسط آنتونی چمرو و دیگران پیشنهاد شده است، موافق نیستیم، کسانی که معتقدند هیچ بازنمایی ذهنی وجود ندارد و مواجههی ما با محیط، هر آنچه را که برای پردازش اطلاعات و تعامل معنادار با جهان نیاز داریم، در اختیار ما قرار میدهد. همانطور که چمرو به روشنی بیان میکند، «من بدینوسیله علم شناختی تجسمیافته رادیکال را به عنوان مطالعهی علمی ادراک، شناخت، و عمل به عنوان پدیدههای لزوماً تجسمیافته، با استفاده از ابزارهای توضیحی که بازنماییهای ذهنی را فرض نمیکنند، تعریف میکنم». از نظر چمرو، علم شناختی سنتی، شناخت را به گونهای اشتباه تفسیر کرده است که نیاز به بار غیرضروری از پردازش عصبی دارد که طبق نظر چمرو، میتوان آن را «به عنوان آشکار شدن یک سیستم مغز-بدن-محیط، و نه به عنوان ژیمناستیک ذهنی» توضیح داد. او از ایدهی هرگونه تأثیر باقیمانده از «افراطگرایی دکارتی» و «دکارتگرایی علوم شناختی اولیه» به شدت انتقاد میکند و متعهد به تلاش برای دستیابی به علمی جدید است که «اجازه میدهد شناخت لزوماً تجسمیافته باشد». همچنین، مانند چمرو، مارک جانسون، رویکرد بازنمایی را بسیار مشکلساز میداند و آن را «یکی از خطرناکترین دامهای دوگانهگرایانه فلسفهی غرب، یعنی پرسیدن اینکه چگونه چیزی درون «ذهن» (یعنی ایدهها، افکار، نمادهای ریاضی) میتواند بیرون (یعنی جهان) را بازنمایی کند» مینامد. جانسون «دیدگاهی غیر دوگانهگرایانه و غیربازنمایانه از ذهن به عنوان فرآیندی از تعاملات ارگانیسم-محیط» پیشنهاد میدهد. این دیدگاه تعاملگرایانه بیان میکند که ذهن یک انبار ایستا نیست و به هیچ وجه از بدن جدا نیست، بلکه «شناخت، عمل است، نه انعکاس ذهنی یک واقعیت خارجی». جانسون میگوید: «کلید این آشتی ذهن» «این است که از برخورد با ادراکات، مفاهیم، گزارهها، و افکار به عنوان شبهاشیاء (موجودات ذهنی یا ساختارهای انتزاعی) دست برداریم و در عوض آنها را به عنوان الگوهای تعامل تجربی ببینیم». در حالی که میتوان با بخش زیادی از دیدگاه جانسون کاملاً موافق بود و با مخالفت کلی با دکارتگرایی همدردی کرد، اما همچنان نمیتوان متقاعد شد که اولاً، میتوانیم بگوییم اینکه مطلقاً هیچ بازنمایی ذهنی در شناخت دخیل نیست، و اینکه، دوم، حتی در مورد اینکه چه چیزی اصلاً به عنوان بازنمایی واجد شرایط است، توافق عمومی وجود دارد.
اندی کلارک، فیلسوفی که چمرو او را تحسین میکند و با دیدگاه شماره سه ویلسون که در آن شناخت به محیط منتقل میشود، بسیار مرتبط است، به وضوح مخالفت خود را با آنچه که او «بازنماییهای «عینیگرا» مینامد، که به عنوان «بازنماییهای جملهمانند از محیط خنثی از عمل در زبان تفکر» تعریف میشود، بیان میکند، اما او «بازنماییهای عملگرا»ی محدودی را مجاز میداند. آلوا نوئه، در رویکرد «فعالگرایانه» خود (مطابق با دیدگاه شماره پنج ویلسون)، نیز از بازنماییگرایی به طور کلی اجتناب میکند، اما او بیشتر طرفدار ارزیابی مجدد است تا رد کامل، به این امید که «بازنماییهای دقیق جهان درونی» از جایگاه نظری غرورآمیز خود تنزل یابد». کار او به شناخت از طریق فرآیند ادراک نزدیک میشود. طبق دیدگاه او، «برای درک چیزی، باید آن را بفهمید، و برای فهمیدن آن باید به نوعی از قبل آن را بشناسید، باید از قبل با آن آشنا شده باشید». برای نوئه، بودن در جهان با ادراک و شناخت گره خورده است، و ذهن فرآیندی فعال برای یافتن راه خود به درون و از میان جهان و با آن است؛ این مواجهه، تعامل است که ذهن را به وجود میآورد. علاوه بر این، مارک رولندز، فیلسوف عصبی، که از طرفداران شناخت موقعیتی (دیدگاه شماره یک ویلسون) و طرفدار بازنمایی است، تا آنجا پیش میرود که میگوید داشتن بازنمایی، عمل کردن است.
«چرا بازیگران آموزش میبینند؟»
برد کرومهولز
اگر ذهن بازیگر را به عنوان عملکردی در سطوح صرفاً نمادین و مفهومی در نظر بگیریم، این سؤال مطرح میشود که دقیقاً چگونه عملکرد ذهن برای مخاطب معنادار و قابل مشاهده میشود. باید یک گام اضافی برای رسیدن از تفکر (با ذهن) به انجام دادن (با بدن)، چه در سطح فلسفی و چه در سطح عملی، وجود داشته باشد. به نظر میرسد حوزهی شناخت تجسمی از جمله مستقیمترین و عملیترین و کاربردیترین رویکردها برای حوزهی پژوهشهای تئاتری است. لارنس شاپیرو، نظریهپرداز برجستهی شناخت تجسمی، خلاصهای مختصر از این حوزه ارائه میدهد که ترجیح میدهد آن را «برنامهی تحقیقاتی» بنامد و میگوید: «شناخت تجسمی رویکردی به شناخت است که با اکراه از درک شناخت به عنوان یک امر محاسباتی و با تأکید بر اهمیت بدن یک موجود زنده در چگونگی و چیستی تفکر موجود زنده، از علوم شناختی سنتی فاصله میگیرد». اصرار او بر اینکه شناخت تجسمی را یک برنامهی تحقیقاتی بنامد، نه یک رشته یا مکتب متمایز، از این واقعیت ناشی میشود که رویکردهای بسیار زیاد و اغلب متناقضی به این اصل اساسی وجود دارد که ارائهی خلاصهای واقعی از اهداف آن تقریباً غیرممکن است. شاپیرو تحلیل گستردهی خود از شناخت تجسمی را در سه «مضمون» سازماندهی میکند که به عنوان وسیلهای برای دستهبندی رویکردهای مختلف موجود در حال حاضر عمل میکنند. او توضیح میدهد: «مضمونها، به ترتیب اهمیت خاصی، اینها نیستند».
- مفهوم سازی: ویژگیهای بدن یک موجود زنده، مفاهیمی را که یک موجود زنده میتواند کسب کند، محدود یا مقید میکند. یعنی مفاهیمی که یک ارگانیسم برای درک جهان اطراف خود به نوع بدنی که دارد متکی است، به طوری که اگر ارگانیسمها از نظر بدن خود متفاوت باشند، در نحوه درک جهان نیز متفاوت خواهند بود.
- جایگزینی: بدن یک ارگانیسم در تعامل با محیط خود، جایگزین نیاز به فرآیندهای بازنمایی میشود که تصور میشود در هستهی شناخت بودهاند. بنابراین، شناخت به فرآیندهای الگوریتمی به جای بازنماییهای نمادین وابسته نیست. این امر میتواند در سیستمهایی رخ دهد که شامل حالتهای بازنمایی نیستند و میتوان آنها را بدون توسل به فرآیندهای محاسباتی یا حالتهای بازنمایی توضیح داد.
- ساختار: بدن یا جهان در پردازش شناختی، نقش سازندهای و نه صرفاً علّی ایفا میکند. برای نشان دادن این تمایز در زمینهای متفاوت، نقشهای سازنده در مقابل علّی اکسیژن را در نظر بگیرید. اکسیژن یکی از اجزای آب است زیرا آب از اتمهای اکسیژن متصل به اتمهای هیدروژن تشکیل شده است. از سوی دیگر، اکسیژن ممکن است علت انفجار باشد، زیرا بدون حضور اکسیژن، فیوز مشتعل نمیشد. به همین ترتیب، طبق ادعای قانون اساسی، بدن یا جهان، یکی از اجزای تشکیلدهنده شناخت است و نه صرفاً تأثیر علّی بر آن.
تقسیمبندی شاپیرو از EC به این سه مضمون، راهی مفید برای سازماندهی درک اولیه از برنامهی تحقیقاتی به عنوان یک کل است، اما باید به خاطر داشت که این دستهها به طور کامل با یک رویکرد در مقابل رویکرد دیگر همسو نیستند؛ آنها اغلب با هم همپوشانی دارند و در مجموعهای از گزارههای نظری همزیستی میکنند. راه مفید دیگری برای جداسازی رویکردهای مختلف EC توسط روانشناس مارگارت ویلسون ارائه شده است که شش «دیدگاه» مختلف فیلسوفان این حوزه را که هر کدام مبتنی بر ادعای متفاوتی هستند، ترسیم میکند:
خرجینه
تنها سامانه مدیریت هزینه های خرد کسب و کار
وقتی کارمندات با خیال راحت از جیب خرج میکنن!
همیشه کارمندان مجبور به پرداخت هزینههایی از جیبشون برای سازمان هستن. (هزینه تاکسی شرکت در جلسات، پیک، غذای نمایشگاه، بلیط سفر یا هتل)
اینجاست که مدیر میگه:
من پول کارمندا رو میدم.
ولی کارمند میگه:
چند ماهه پول های منو ندادن.
این بدهیها چون داخل حسابداری هنوز ثبت نشده، مدیر ازش بی اطلاعه.
خرجینه کمک می کنه:
🔹 فرآیند تسویه خودکار بشه
🔹 وقت زیادی از کارمندا آزاد بشه
🔹 رضایت کارمندان بالا بره
🔹 یک پول 2 بار پرداخت نشه
🔹 عملکرد سازمان کنترل بشه
✅ رایگان برای شرکتهای تا 5 نفر
NitromerAds
قول میدم نوحه هوشو پلی کنی 🕯🕯
مـنبع نـوحـه #سیسـتمی مـحرم 🖤
مداحی ترکی عربی بیـس سنگیـن 🔊
نوحه #سنج و #دمام برای ماشـین 🎶
برای شرکت در لیست به ایدی زیرپیام دهید👇
@abolfazl_00211
برای ساخت نمایش رادیویی طنز
شاعر (نمایشنامه ایتالیایی)
نویسنده : داریو نیکودمی
به یک نقش اصلی مرد:
کاتولو اوسیانو(شاعر) نیاز داریم
این نمایش رادیویی در تهران و به صورت حضوری ضبط خواهدشد
پرشنگ یک برند خیریه است
و برای نابینایان کتاب و نمایشنامه صوتی تهیه میکند
نمایشنامهها با کیفیت بالا در استودیو و با کمک و هزینه گویندگان صوتی میشود
پیام به 👇
@HOORA_BERAHMA
اینم هدیه من به شما شانس کسایی که
آنلاینن⛔️🤤
فقط 18 نفر♾💋
کانالجذاب و پرمخاطب تو زمینه مورد
علاقتو انتخاب کن𖠌ꗃ
شرکت درتب @just_dey
غول اعتماد به نفس
گاهی تصور میکنیم تنها چیزی که کم داریم، اعتمادبهنفس است. فکر میکنیم اگر آن را به دست بیاوریم، همهچیز حل میشود؛ تصمیمها آسانتر میشوند، صدایمان محکمتر شنیده میشود، و جایمان را در جهان محکمتر پیدا میکنیم. اما واقعیت این است که گاهی حتی خودِ اعتمادبهنفس هم میتواند ترسناک باشد. چرا؟ چون اعتمادبهنفس فقط یک احساس خوشایند نیست؛ بهایی هم دارد. بهمحض اینکه احساس میکنیم توانایی انجام کاری را داریم، مسئولیتی نادیده بر دوشمان گذاشته میشود. دیگر نمیتوانیم پشت ناتوانی یا تردید پنهان شویم. دیگر نمیشود با جملهی «من نمیتونم» یا «من بلد نیستم» از زیر بار عمل فرار کرد. اعتمادبهنفس یعنی حالا باید دست به کار شوی. باید انتخاب کنی، باید جلو بروی، باید خطر کنی. و همین مسئولیت، همین «باید»هایی که پشت احساس توانمندی پنهاناند، برای بسیاری از ما دلهرهآور است.
در ظاهر شاید بگوییم دلمان میخواهد اعتمادبهنفس بیشتری داشته باشیم، اما در عمق روانمان، گاهی چیزی در برابر آن مقاومت میکند. چون اعتمادبهنفس ما را به چالش میکشد؛ به خروج از منطقهی امن دعوتمان میکند، به روبهرو شدن با ترسها، به حرکت، به تغییر و تغییر همیشه با اضطراب همراه است.
در بسیاری از موارد، این ترسها پنهان و ناآگاهانهاند. خودمان هم متوجه نمیشویم چرا در مسیر ساختن اعتمادبهنفس گیر میکنیم یا مدام عقبنشینی میکنیم. اما اگر دقیقتر نگاه کنیم، میبینیم که مسئله فقط نداشتن اعتمادبهنفس نیست بلکه گاهی نخواستن آن است، چون اعتمادبهنفس داشتن، ما را از پناهگاه امن ناتوانی بیرون میکشد و با دنیایی روبهرو میکند که در آن دیگر بهانهای برای ایستادن نیست. شاید به همین دلیل است که رشد شخصی همیشه با ترس و تردید همراه است.
ما همزمان که آرزوی قویتر شدن داریم، از بار مسئولیتهایی که قدرت برایمان به همراه میآورد واهمه داریم و تنها راه روبرو شدن با ترس ها از طریق رواندرمانی و مطالعه کتاب است.
اولین کانالی که سال هاست داره نهایی رو قبل جلسه پخش میکنه😱😱❌
رفتم سر امتحان همینا اومده بود😳🎓😎
❤️کانال طرح واره درمانی ندای مهر و امید
Https://t.me/nedayemehromid
🌸انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته
▣@eng_online
🌸کتابخانه جامع pdf
▣@mser_12
🌸گرامر و رایتینگ از صفر
▣@english_cafe
🌸کتابهای نایاب و ممنوعه
▣@kabuluniversitybooks
🌸اختلالات روانی را با فیلم بیاموز
▣@youtube_psy
🌸موزیک مدیتیشن
▣@subliminal_radan
🌸انگلیسی کودکان و نوجوانان
▣@englishkidsenglish
🌸شروع مطالعه برای کنکور ارشد روانشناسی
▣@ravaan_yaar
🌸تحلیل و نقد فیلمهای روانشناسی
▣@analiyis_cinema_psy
🌸کتاب رایگان AudioBook
▣@parshangbook
🌸کتاب روانشناسی
▣@psyb00k
🌸سابلیمینال فارسی
▣@subliminal_mind
🌸انگلیسی حرفه ای کودک و بزرگسال
▣@advacedenglishh
🌸کتاب(رایگان)𝐏𝐃𝐅
▣@parshangbook_pdf
🌸درخواستی کتاب+فیلم
▣@darkhaste_ketab_parshangbook
🌸کودکان دوزبانه
▣@fitnesszabansalamati
🌸کتابفروشی ارزان کتاب
▣@kotobearzan
🌸داستان های خیال انگیز
▣@dreamingofthemoon
🌸کانال طرح واره درمانی ندای مهر و امید
▣@nedayemehromid
🌸حرف ناب
▣@harfenab90
🌸«آزمونهای زبان EPT/ MSRT/ PhD»
▣@ept_msrt_phd
🌸انگلیسی با ملل پلاسی ها
▣@melalplus
🌸شعر ناب
▣@naab90
🌸باید ها و نبایدهای نوجوانان
▣@newshidgroup
🌸آموزش تخصصی انگلیسی از پایه
▣@grammar_in_use25
🌸حوُراٰ بِرَهْماٰ:
▣@sonnatha_va_doroogh_ha
🌸موزیک خاص
▣@phoebus10
🌸کوتاه بشنویم
▣@kootah_beshnavim
🌸ترنم احساس
▣@ehsas_trannom
🌸بیش فعالی و اختلالات یادگیری
▣@darmangarld
🌸اسپانیایی فوووول صحبت کن
▣@spanishlg
🌸حس سبز
▣@hessesabzz
🌸(آموزش)فنّ ِبیان+گویندگی
▣@amoozeshegooyandegi
🌸سالم و خوش اندام شوووو
▣@zumbafitt
🌸چینی فووول صحبت کن
▣@chineseandcartoons
🌸قصه صوتی کودک
▣@qessekoodak
🌸ذهن قدرتمند
▣@message_star
🌸هنردرمانیஜ
▣@arttherappy
🌸رمان خارجی
▣@englishliteraturemagazine
🌸صـفـر تا صـد اپلای در رشتـهی روانشناسی
▣@hermesin
🌸انگلیسی آسان Easy English آموزش رایگان
▣@assimpleasabc
🌸کانال مهندسی
▣@civil101
🌸پاورپوینت فروشی روانشناسی
▣@bank_ppt_psy
🌸کتابخانه اقتصادی
▣@economic786
🌸پروتکل درمانی روانشناسی
▣@package_psy
🌸مثل بلبل انگلیسی صحبت کن
▣@grobp1
🌸من کتاب میخوانم تو گوش کن
▣@sound_lib
🔹 @pishtab
ماه تولد شما .......
از این پس، فال روزانه این ماه برای شما ارسال خواهد شد👇
فقط کافیه وارد این کانال شی و روی ربات هوش مصنوعی کلیک کنی و ماه تولدت و انتخاب کنی
دوستان اگر دنبال کار پاره وقت و دورکاری با درآمد خوب هستید
با فروش محصولات تکسو شروع کنید
برای اطلاع بیشتر میتونید به ادمین پیام بدین
۱.شرکت معتبره
۲.فروش از طریق سایت هم انجام میشه ۳. بیش از ۱۰٪ پورسانت داره
۴. همراه با مزایای دیگه
محصولات سلامتی پوست، مو، بدن
فروش محصولات طبیعی
مثل دمنوش
عسل با ژل رویال و......
@hoora_berahma
💎💎💎
🟣 بـرتـرین ڪـانـالهاے تلگرام
♦️همہ ڪانالها داراے حق عضـویـتہ ڪہ فقط امشب رایگـان گذاشتم واستون🎁
💌 تـوجـه؛این پست تبلیغاتے نیست، براے پیشرفت و رشد شماست، مجموعہ اے از بهترین ها
𝙰𝙳𝙼𝙸𝙽↝@Yalda_983Читать полностью…
۱- شناخت موقعیتی است. فعالیت شناختی در متن یک محیط دنیای واقعی رخ میدهد و ذاتاً شامل ادراک و عمل است.
۲- شناخت تحت فشار زمانی است. ما با «ذهنمان در حال حرکت» هستیم و شناخت باید بر اساس نحوهی عملکرد آن تحت فشارهای تعامل در زمان واقعی با محیط درک شود.
۳- ما کار شناختی را به محیط واگذار میکنیم. به دلیل محدودیتهای تواناییهای پردازش اطلاعاتمان (مثلاً محدودیتهای توجه و حافظه کاری)، ما از محیط برای کاهش بار کاری شناختی استفاده میکنیم. ما محیط را مجبور میکنیم که اطلاعات را برای ما نگه دارد یا حتی دستکاری کند و ما آن اطلاعات را فقط بر اساس نیاز به دانستن برداشت میکنیم.
۴- محیط بخشی از سیستم شناختی است. جریان اطلاعات بین ذهن و جهان چنان متراکم و پیوسته است که برای دانشمندانی که ماهیت فعالیت شناختی را مطالعه میکنند، ذهن به تنهایی واحد معناداری برای تحلیل نیست.
۵- شناخت برای عمل است. عملکرد ذهن هدایت عمل است و مکانیسمهای شناختی مانند ادراک و حافظه باید بر اساس سهم نهایی آنها در رفتار متناسب با موقعیت درک شوند.
آموزش گویندگی و فن بیان (رایگان)
در کانال زیر👇🏻
@amoozeshegooyandegi
دوستان خود را دعوت کنید 👆
ابتدای کانال👇
/channel/amoozeshegooyandegi/2
😏تنها چنلی که تو این شرایط به فکر مال و جیب مردم هست و با سیگنال هاش داره میترکونه😉👇👇
@CryptolParsi
@CryptolParsi
🔴برای آزمون صلاحیت حرفهای استرس داری ؟😰 نمیدونی چی بخونی؟🧐 نگران نباش بیا اینجا👇
/channel/rooeen_ravan
📌آموزش واژگان و گرامر انگلیسی به زبان ساده👇🏼
با کلی مثال و تمرین🤩
@Motarjem_sho1
@Motarjem_sho1
💠این فولدر کلی ویدئو و فایلهای آموزشی در حوزههای مختلف روانشناسی،زبان.ادبیات داره و کلی اطلاعات مفید و فرصتهای شغلی بهتون میده
💠فقط کافیه دکمهی ADD رو بزنید و این فولدر تخصصی رو در تلگرام خود ذخیره کنید:
👇👇👇
/channel/addlist/TgEnF-Pb_2Q0OWU0
🍀💐🌼 از بهترین و دلنشینترین کانالهای تلگرام لذت ببریم
🧿 یه مرد امیدوار
@happy_private_life
🍎 شبی چند دقیقه کتاب بخوانیم !!!
@book_tips
🍏 کتابخانه صوتی و پی دی اف تاپ بوک
@Top_books7
🌸 کتب صوتی نایاب/ زندگینامه مشاهیر
@feqdanedel
🌻 من وکتاب ا𝐏𝐃𝐅ا
@aramesh13577
🍎 آرا حقوقی قضایی و نظریات مشورتی
@ARA_HOGHOOGHI_GHAZAIE
🍏 کتابخانه طبی، درمان با داروهای خانگی
@danyalshafa
🌻 استخدامی آموزگاری و دبیری
@svcnhit
🍎 رمانسرای مجازی
@Salam_Roman
🍏 مدرسه دانش و اطلاعات
@INFORMATIONINSTITUTE
🌻 آگاهی.بیداری.آزادی
@Meditationfarsi369
🍎 موسیقی کلاسیک، بیکلام و آرامشبخش
@Classical_Music_World
🍏 اموزش زبان با سریال ها
@english_elnaz_torabi
🌻 پارسی سخن بگوییم و زیبا بنویسیم
@FARZANDAN_PARSI
🍎 دانستنی های زنان موفق
@successfulwomen1
🍏 دل واژه های تنهایی
@gandomzaran
🌻 بهترین کتابهای صوتی موفقیت وبیداری
@ganonjjazb
🍎 شگفتیهای توسعه در ایران
@Alefbaietousee
🍏 آداب معاشــرت 🟣
@Adab_Moasheratt
🌻 آموزش زبان عربی با متون داستانی
@taaribedastani
🍎 بزرگانِ خُنیاکِ ایران
@barbodm2500
🍏 خانـه قدیمـی و طبیعـت 🟢
@Khonehghadimi
🌻 هوروسکوپ و مدیتیشن
@Agahiiiiiiiiiiiiiii
💐 هتل کتاب
@Hotel_booook
🍎 تاریخ و ادبیات جهان
@Historyliteratureworld
🍏 حراج دائمی کتابهای چاپ قدیم!
@katebbashi_book
🌻 آموزش گام به گام زبان انگلیسی
@English_Points_New
🍎 آرشیو دوره رایگان
@Arshivagahi
🍏 خانه ی دوست
@khanehy_doost
🌻 خودت رو ارتقاء بده!!!
@Mind_plussss
🍎 بوسه عشق
@Booose_eshgh
🍏 مجله پزشکی
@Dokinegin2023
🌻 یادگیری نکات آیلتس⬇️
@Englishity
🍎 زیباترین اشعار دوبیتی ومتن کوتاه
@aftabmahtabi
🍏 آسیب شناسی اجتماعی
@asib_shenas
🌻 محفل شعر و آوا
@mahfelshearvaava
🍎 سخنان موزون
@kateb_bashishear
🍏 هنر آشپزی خوشمزه
@Foodbankn
🌻 آرامش و شادی درونی🧘🏻♀️
@ravanshenasivaerfan
🍎 یونگ ، آرکی تایپ ، تراپی
@hamsafarbamah
🍏 گزیده خوانی
@venus_boook
🌻 دانش و دانایی و آگاهی
@Danestanihayeomomii
🍎 بهترین متون و اشعار
@btl00
🍏 روزهای زندگی
@Roozhayezendegi2024
🌻 رمان(سنتها+دروغها)
@sonnatha_va_doroogh_ha
🍎 جامعه شناسی و هنر
@r_kordbacheh
🍏 شاهنامه، فلسفه و اسطوره شناسی
@shahr_naame
🌻 برده داری نوین
@matrixxx369
🍎 مدیریت زندگی
@LifeManage
🍏 دلنوشته های عاشقانه 🍃
@najvayee
🌻 کلیپ های انگیزشی
@kelephayeangizeshi
🍎 آوای شــب_دانلـود خاطـره
@AVAYESHAB2024
🍏 محفل شاعرانه
@Mahfelshaeraneh
🌻 جملات انگلیسی + ژاپنی با ترجمه
@imonfared
🍎 روانشناسی برای زندگی بهتر
@Ravanshenasilifestyle
☘️ ده دقیقه با علوم انسانی 🎙
@peyke_pouyesh
🌻 کتابفروشی ارزان کتاب
@KotobeArzan
🍎 مطالعه گروهی کتاب دانش 📖
@Ktabdansh
🍏 پرورش گل و گیاه به طور حرفه ای
@Maryamgarden
🌻 (آموزش)فنّ بیان+گویندگی
@amoozeshegooyandegi
🍎 بدانید و دریافت کنیم.BOOKS
@Audio_Books_24
🍏 محفل نویسندگان
@yek_roman
🌻 هنر چیدمان منزل🏡
@ZibaManzel
🍎 کتاب(رایگان)𝐏𝐃𝐅
@PARSHANGBOOK_PDF
🍏 دنیای غذا در تلگرام
@telefoodgram
🌻 متن دلنشین
@aram380
🍎 انگلیسی حرفه ای کودک و بزرگسال
@MusicOwallpaper
🍏 آموزشگاه طبی سید
@samsadeghitebeslami
🌻 کتاب رایگان AudioBook
@PARSHANGBOOK
🍎 ادبیات انگلیسی
@Englishliteraturemagazine
🍏 بیوگرافی نویسندگان دنیا
@nevisandbdonya
🌻 جادوی گیاهان🪸 طب سینوی
@teb_sinawi
🍎 کلی فیلم امریکایی با دو زیرنویس همزمان
@howimetyourmotherrr
🍏 مکالمات انگلیسی با ترجمه و فایل صوتی
@ESL4You
🌻 حقوق برای همه
@jenab_vakill
🍎 گلچین کتابهای صوتی PDF
@ketabegoia
🧿 خلاصه کتابهای روانشناسی
@booklove_blog
🌖 اندیشکده اقبال؛ اندیشگاه مشترک ایران و پاکستان
@andishkadehiqbal
🍀🧿 هماهنگی برای تبادل
@mrgp_1
🟢🟢میدونستی میتونی از هوش مصنوعی
کسب درامد کنی؟
💲😀فکرشو میکردی یروزی از هوش مصنوعی بشه کسب درامد کرد؟؟؟❤️🔥
اینم هدیه من به شما شانس کسایی که
آنلاینن⛔️🔥
فقط 18 نفر♾💋
کانالجذاب و پرمخاطب تو زمینه مورد
علاقتو انتخاب کن𖠌ꗃ
شرکت درتب @just_dey
برای نمایشنامه شاعر به ۲ نقش مرد خوان نیاز داریم
جولیو(پسر بزرگ)
کاتولو اوسیانو(شاعر)
در تهران به صورت حضوری ضبط خواهد شد
پیام به 👇
@HOOEA_BERAHMA