در این کانال برنامه های دانشفر پروفسور زرتشت ستود پخش میشود . . . اَئیریَنِم خُوَرنو یَزَمَیده ★ فر ایران را میستایم کویَنِم خُوَرنو یَزَمَیده ★ فر پادشاهی ایران را میستایم
یکی بچهٔ گرگ میپرورید
چو پرورده شد خواجه بر هم درید
چو بر پهلوی جان سپردن بخفت
زبان آوری در سرش رفت و گفت
تو دشمن چنین نازنین پروری
ندانی که ناچار زخمش خوری؟
نه ابلیس در حق ما طعنه زد
کز اینان نیاید به جز کار بد؟
فغان از بدیها که در نفس ماست
که ترسم شود ظن ابلیس راست
#سعدی
➖➖➖
از انیران شما یافت نمیکنید که از رهاورد روم، دین تازی، خرده بگیرد. این را در جعبهای گذاشتند و می گویند این دین اینهاست
و همینطور از پسمانده مغول که آورده انداخته اینجا بهره برداری میکنند. هم اسلام و هم ترک برای دشمنان ایران سپنتا است
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
هشت نزد ایرانیان جایگاه سپنتا دارد
چلیپای کهن تر از نقش رستم که جایگاه ابدی ۳ پادشاه بزرگ است وجود ندارد. چگونه است که بعضی از کشورها مثل انگلیس آن را درفش خود کردهاند؟ این نماد که در مسیحیت کاربرد فراوان دارد نماد نگهداری چهار گوهر هستی آئین زرتشت است!
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
درود همراهان گرامی، این پیج اینستاگرامی بنام پروفسور زرتشت ستودِ به دست یکی از دوستان ایشان گردانده میشود در صورت امکان حمایت کنید.
پست بالا هم از همین صفحه برداشته شده است
👇🙏
https://www.instagram.com/professor.zartosht.setude?igsh=ZXFiazRvOHM5bXR4
ایرانیان فرزندان زند.
راز زرتشترا سپیدما چه بودِ و هست؟
چرا فیلسوفان /خردمندان گیتی او را ستودِاند، با این همه
ما، فرزندان زند او را کمتر شناختیم؟
آیا نوشتِ های زرتشترا سپیدما، خردمند /فیلسوف/فرزانه گیتی، نِگَرِ جهانیان را به ایرانیان گشود؟
ولتر در سده ۱۸ و شاه عباس در میان سده ۱۶ و ۱۷ میزیسته. ولتر در نوشته هایش از شاه عباس یاد کرده است. در نسک " در باب آداب و رسوم ملل" (Essai sur les mœurs et l'esprit des nations) شاه عباس را یکی از پادشاهان توانا و بهبود دهنده میداند.
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
جاوید شاه و درود بر جوانان شاهنشاه خواهی که جان بر کف گذاشتند #مجیدرضا_رهنورد #محسن_شکاری #نیکا_شاکرمی #محمد_مهدی_کرمی #سارینا_اسماعیل_زاده
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
در آموزه اهریمنی اسلام که ساخته روم است آموزگار اهریمنی اشموغ بزرگ، اسکندر مقدونی، ارسطو یا ارستاتل را معلم اول می نامند! امریکا و انگلیس هم به راهزنان و چاقوکش های اسلامی ژنرال می گویند
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
هزار امتیاز و آفرین به کسیکه بتواند یک فرمانده نظامی در جهان پیدا کند که پرچم و نماد یک کشور قلابی را روی رسته و درجات نظامی و روی اتیکت نام و جایگاه مدالهای نظامی با خط و زبان بیگانه آویزان کرده باشد. اینها تروریستهای بیسوادی هستند که در کمپهای قذافی به سرپرستی کگب آموزش دیدند
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
چرا زرتشتی هستم؟ دینی بالاتر از این نیست که گفته است «نیست از ایرانشهر خوشتر جایگاه»
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
سربازان شاهنشاه ولی زنده اند و ما ایرانشهر را زنده خواهیم کرد #جاویدشاه
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
شیدالدین فضلالله همدانی تألیفات بسیاری دارد که برخی از آنها تصحیح و چاپ شده است و برخی دیگر هم به حالت نسخه خطی باقیمانده است. از جمله این تألیفات عبارتند از:
جامعالتواریخ: مهمترین کار رشیدالدین فضلالله همدانی نگارش کتاب جامعالتواریخ بود که از شاهکارهای تاریخی زبان فارسی و تاریخ جهان بهشمار میآید. این کتاب دربارهٔ تاریخ، اسطورهها، باورها و فرهنگهای قبایل ترک و مغول و همچنین تاریخ پیامبران از آدم تا محمد، پیامبر اسلام، تاریخ ایران تا پایان دوره ساسانیان و سایر اقوام است. در حقیقت جامعالتواریخ نخستین دورهٔ کامل تاریخ و جغرافیای آسیا است که با استفاده از وسایل و منابعی ترتیب داده شده است که تا آن زمان در اختیار هیچکس قرار نگرفته بود.
الاحیاء و الاثار: که ۲۴ مجلد است و دربارهٔ مسائل گوناگونی از این قبیل است: علم کائنات جو، کشاورزی، درختکاری، پرورش زنبور عسل، نابودی حشرات و خزندگان موذی و مضر، دامپروری، معماری، قلعهبندی، کشتیسازی، معدنکاوی و تصفیه و ذوب فلزات.
توضیحات: نسخهای موسوم به توضیحات که دربارهٔ مسائل تصوف و کلام است و دارای یک مقدمه و نوزده رساله است. این کتاب به درخواست اولجایتو نوشته شده است. یک نسخه خطی از این کتاب در کتابخانه ملی فرانسه موجود است و کاترمر آن را شرح داده است.
مفتاح التفاسیر: کتاب دیگری در تفسیر و کلام نگاشته است و در مسائل مختلفه از قبیل فصاحت آسمانی قرآن، مفسرین آن کتاب مبین و طرق ایشان، خیر و شر، جزا و سزا، طول عمر، پروردگار، تقدیر، معاد جسمانی و غیره بحث میکند و در آخر آن شرحی در ابطال مذهب تناسخ و تعریف لغات و اصطلاحات فنی اضافه نموده است.
الرساله السلطانیه: کتاب دیگری است که از تفسیر و کلام که در تاریخ نهم رمضان ۷۰۶ هجری به رشته تحریر درآورده و ماحصل مباحثهای که در موضوعات کلامی در حضور سلطان الجایتو مابین علمای وقت اتفاق افتاده جمعآوری نموده است.
لطائف الحقایق: مشتمل بر چهارده رساله نیز از آثار قلمیه او است و با شرح رؤیائی که برای مؤلف در شب ۲۶ رمضان ۷۰۵ هجری روی داده و حضرت رسول را به خواب دیده است شروع میشود. محتویات این کتاب نیز مسائل کلامی و اسلامی است این کتاب و سه کتاب مذکور در فوق، همه به زبان عربی است و همه آنها مجموعه رشیدیه را تشکیل میدهد که نسخه نفیسی از آن کتاب بتاریخ ۷۱۰ هجری است در پاریس وجود دارد.
بیان الحقائق: دیگر از مؤلفات رشیدالدین نسخهای است که متأسفانه فقط مطالب مندرجه آن معلوم است و آن موسوم است به بیان الحقائق مشتمل بر هفده رساله که غالباً در مسائل کلامی برشته تحریر درآمده است. اگر چه بعضی از مطالب دیگر مانند آبله و معالجه آن و ماهیت و انواع حرارت نیز بحث شده است.
وقفنامه ربع رشیدی
بنای ربع رشیدی
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
نام گفتگو: بَزرامِ نوروز جشنِ روشنی و خَورِ تابان |
بخش نخست
بخش دوم
لینک یوتیوب برای دیدن با کیفیت بالا
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
🔴وقتی ۶۰۰ سال قبل، نام #ایران بر روی سنگ قبر عثمانی در #استانبول (بخوانید کنستانتینوپل)حک شد هنوز چیزی به اسم #ترکیه وجود خارجی نداشت.
#ShutupErdogan
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
ما پیروزیم. ما فرهنگ شاهنشاهی را به ایران بازخواهیم آورد #جاویدشاه
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
جبهه ملی دشمن ایران است. بزرگی ایران زیر سایه شاهنشاهی ایران بود #جاویدشاه
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
بشنوید از زبان زرتشترا سپیدما
زادروز نخستین خردمند و فرزانه( فیلسوف) گیتی در ششم فروردین, این روزِ همایون بر همگان فرخندِ باد.🌹
Zaratuštrâ Spitamâ
زرتشت بنیانگذار دیالکتیک و فلسفه است که نِوِشتِ و اندیشِهای او در بین اندیشمندان گیتی، بهویژه فیلسوفان بِنامِ یونانی، بازتابدهنده سِدای زرتشت و نوشته های او بودِاند که گسترش یافته است. ششم فروردین، زادروز این اندیشمند بزرگ جهان است که بخشی از نوروز ایرانی محسوب میشود، از این رو همه ما زادروز زرتشت را جشن میگیریم.
Zarathushtra is the founder of dialectic and philosophy whos works and his ideas have been shared through the entire world thinkers specially by the so called Greek philosophers who have been just echoing Zarathushtras voice and his works . 6th Farvardin is this world greatest thinkes birthday 🎂 which is part of Iranin Noruz thus we all celebrate Zarathushtras birthday.
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
همه چیز را برای خُرد کردن منش ایرانی در آن کشور دشمن رومی واژگون کرده است
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
ترکان کیستند؟
ترکی گری از چه هنگامی و بدست چه کسانی آغاز گردید؟
نژاد مردمان کنستانتیناپُول ( استانبول) چیست؟
زبانِ ترکان در کدام شاخه از زبان شناسی جای گرفته است؟
👈 پاسخ علمی دانشور زرتشت ستودِ، پژوهشگرِ ترکشناس و زبان شناس به برداشتهای و لغزشهایی که در میان ایرانیان رواج است را بشنوید و در پخش گفتمانها یاریگر باشید تا همگان بیاموزند.
بسیاری از ایرانیانی که خود را ترک میدانند، در لغزشِ تاریخی و زبانشناسی هستند؛ چرا که نه از تاریخ آگاهی درستی دارند و نه شناخت درست و علمی از مفهوم «ترک» در بستر پژوهشهای قومشناسی و زبانی دارند.
همانگونه که مردم امروزی ترکیه، از نظر ریشههای تاریخی و ژنتیکی بیشتر به یونانیها و ایرانی ها شباهت دارند تا به ترکان آسیای میانه، ایرانیان نیز، نژادی و زبانی پیوندی با نژادِ مونگاُول ( مغول) یا تونگاُوز و یا ترکان ندارند.
نام زبان ترکی در آزربایجان، اردبیل یا تالش یک بازی سیاسی است. هیچ نشانهای از ترکنژاد بودن این مردمان وجود ندارد. ریشه زبانی و نژادی این اقوام در شاخههای بومی همه ایرانی است.
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
اگر به ایران چنگ بزنید هرگز گیج نمی شوید
➖➖➖
سالنامه ایرانی. زودیاک یا هوروسکوپ و کیش زرتشت سپیدمای
سپتامبر، اکتبر، نوامبر، دسامبر = هفتم، هشتم، نهم، دهم. سالنامه غربی یازدهم و دوازدهم ندارد
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
During Marco Polo's visit to Tabriz in the 13th century, the city's inhabitants primarily spoke an Iranian language known as Old Azeri, rather than a Turkic language. Historical accounts indicate that the Turkification of Tabriz and the broader Azerbaijan region occurred gradually over several centuries, with Old Azeri remaining prevalent in major urban centers like Tabriz well into the 14th and 15th centuries. For instance, Hamdallah Mustawfi, writing in the 14th century, refers to the language of Maragha (a city near Tabriz) as "modified Pahlavi," an Iranian language. Additionally, the Safina-yi Tabriz, a 13th-century manuscript, contains numerous poems and expressions in the local Iranian dialect of Tabriz, further demonstrating the linguistic landscape during that period. Therefore, it is likely that Marco Polo encountered Persian or the local Iranian dialect, Old Azeri, during his time in Tabriz
Читать полностью…علاقه به ایران و بیزاری از مغولان
رشید الدین فضلالله، یک میهنپرست ایرانی و همچنین ستایشگر سنتهای فرهنگ ایران بود. نام «ایران» در جامع التواریخ وی ذکر شده است و او نسبت به مغولان (که از آنها به عنوان تُرک یاد میکند) بیزاری نشان داده است.
رشیدالدینْ فضلالله (در حدود سال ۶۴۸ قمری/۶۲۹ خورشیدی در همدان – ۲۸ دی ۶۹۶ خورشیدی / ذیالقعده ۷۱۸ قمری) رجل سیاسی، تاریخنگار و پزشک ایرانی آخر سدهٔ هفتم خورشیدی بود[۱] که کتاب جامع التواریخ را به دستور غازان خان به رشته تحریر درآورد و در دوران وزارت خود بناهای فراوانی همچون ربع رشیدی را ساخت. برمیشمارد.[۲] کتاب جامع التواریخ او که مهمترین کتاب اوست به نثری عالمانه و پخته نوشته شده است.رشیدالدین فضلالله الوزیر ابن عمادالدوله ابی الخیر بن موفقالدوله علی همدانی در حدود سال ۶۴۸ قمری/۶۲۹ خورشیدی در [همدان] در یک خانوادهٔ پزشک متولد گردید. نیای بزرگ او «موفقالدوله علی» یک عطار یهودی بود که به همراه خواجه نصیرالدین طوسی در دژ الموت بهعنوان مهمان اجباری اسماعیلیان به سر میبرد و پس از یورش هلاکو خان به آنجا، به خدمت وی درآمد.[۳] از آن هنگام به بعد او و خاندانش شهرت یافتند و این اشتهار تا پایان عمر غیاثالدین محمد وزیر امتداد داشت. به این ترتیب بزرگان این خاندان با تمام دورهٔ ایلخانان مغول همزمان و در قسمتی از آن دوره صاحب قدرت و تصرف تام در امور بودندموریس روسابی، تاریخنگار، او را برجستهترین چهرهٔ ایران در دورهٔ دوران مغول برمیشمارد.[۲] کتاب جامع التواریخ او که مهمترین کتاب اوست به نثری عالمانه و پخته نوشته شده است.
نام گفتگو : گفتگویی متفاوت با پرفسور ایرانشناس و ترکشناس: پانترک یا مغولپرست؟ ترکها، ایرانی هستند.
لینک یوتیوب برای کیفیت بهتر
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFPt
یکی بگوید چرا زکریای قزوینی در میانه سده ۷ ق میگوید:
تبریز خوشطالع است و گرفتار آفت ترکان نخواهد شد.چنان که گفتهاند، و تاکنون اینگونه بوده است. و هیچ شهری از سرزمین آذربایجان، جز تبریز از دست ترکان در امان نمانده
یکی از هزاران سند ِ تغییر زبانی آذربایجان
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
سرباز ایران
زنده نام فدایی ایران دکتر فریدون فرخزاد
برای همه کسانی که با افتخار برای ایران می جنگند.
➖➖➖
#سازماندهی_برای_اقدام_نهایی
@PN_KFP
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
در تمام سرزمین های آسیای میانه، آسیای خاوری، آسیای باختری، آسیای فرازین نامهای ایرانی دارند و بخشی از اروپا از سیسیل تا شمال آلمان و حتی انگلیس و بخصوص اوکراین دارای باستانشناسی ایرانی هستند
➖➖➖
کانال اصلی
@Zartosht_Setodeh
کانال آرشیو
@ASPS_KFP
Mahpâre zarin Haxãmaneši Âyâ Mahpâre nešâne Torktâzân ast ?
Читать полностью…