اخبار حوزه بانوان،معرفی بانوان موفق،دانستنی های حقوق زنان،اسرار موفقیت و... گامی در جهت اعتلای فردی زنان وتوسعه ی کشور ارتباط با ادمین : @successfulwomen2
در این خاک زرخیز ایران زمین
نبودند جز مردمی پاک دین
همه دینشان مردی و داد بود
وز آن کشور آزاد و آباد بود
سالروز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گرامی باد🍃
@successfulwomen1
یاسمن انصاری، نماینده ایرانی تبار کنگره، ساعاتی پیش در صحن مجلس نمایندگان:«به عنوان نخستین ایرانی-آمریکایی دموکرات که به نمایندگی کنگره برگزیده شده، به شما می گویم که جامعه ایرانی/فارسی زبان در آمریکا و جهان از تلاش ترامپ برای تغییر نام تاریخی خلیج فارس خشمگین است.»
🔹انصاری طرحی علیه ترامپ به کنگره معرفی کرد تا مانع تغییر نام خلیج فارس شود.
@successfulwomen1
🍀💐🌼 بهترین و دلنشینترین کانالهای تلگرام در ۱۴۰۴
Читать полностью…۲۲ اردیبهشت روز تولد مریم میرزاخانی است؛ روزی که از سوی اتحادیه بینالمللی انجمنهای ریاضی جهان به عنوان روز زنان در ریاضیات نامگذاری شده است. مریم میرزاخانی اولین زن برنده جایزه فیلدز بود که در سال ۱۳۹۶ و در سن ۴۰ سالگی درگذشت.
یادش گرامی راهش پر ره رو🕊🍃
@successfulwomen1
یک بهارِ دل،
به هزار بهارِ طبیعت میاَرزد.
✍نادر_ابراهیمی
روز نو به شادمانی پروردگارا برای هدیه ارزشمند زندگی سپاسگزاریم سپاسگزاریم سپاسگزاریم 🍃☀️🌱
@successfulwomen1
خلیج تا ابد فارس🎋
#شادمهر_عقیلی
@successfulwomen1
۸مه #روز_گل_زنبق است. در اساطیر زرتشتی این گل ویژه امشاسپند اَمُرتات (امرداد) است و نماد سرزندگی، نوزیستی و جوانی همیشگی است. یونانیان باستان نیز در کنار مزار مردگان زنبق میکاشتند.
صبح آدینه به شادمانی و سرشار از برکت و رحمت بی کران خداوند ☀️🍃
پروردگارا برای هدیه ارزشمند زندگی سپاسگزاریم سپاسگزاریم سپاسگزاریم 🎋🍃
@successfulwomen1
قتل خانم دکتر زهرا میرزایی به دست پسرخاله اش با قصد سرقت و دستگیری قاتل با چند گرم طلا در جیب نشان داد
اقتصاد فروریخته کمر به نابودی چه ارزش ها که نبسته و تا چه میزان زنان را در برابر این مسائل آسیب پذیر ساخته .
روح این بانوی عزیز و قربانی خشونت شاد
@successfulwomen1
در پاسخ به یاوه گویی های ترامپ در مورد نام خلیج فارس لطفا در کارزار خلیج فارس شرکت و لینک کارزار را به اشتراک بگذارید
https://www.karzar.net/persiangulf
#تاابد_خلیج_فارس🌊🇮🇷🎋
عشق ،عطوفت و احساسات گرچه مسیر زندگی را هموار نمی کند اما همواره آن را دلپذیر می کند....🎋
@successfulwomen1
🔻صدای پیامکها بلندتر از قانون
ارسال پیامکهای حجاب از اصفهان به تهران و چند شهر دیگر رسید
🔹در روزهای اخیر، ارسال پیامکهایی درباره رعایت حجاب در برخی شهرهای ایران به یک موضوع بحثبرانگیز تبدیل شده است. در این پیامکها که از سوی نهادهای مختلف نظارتی مانند ستاد امر به معروف و نهی از منکر، معاونت پیشگیری از جرم قوه قضائیه و نیروی انتظامی برای زنان ارسال میشود، به «عدم رعایت حجاب» هشدار داده شده است.
🔹ازجمله پیامدهای این اقدامات در برخی موارد تشکیل پروندههای قضائی برای زنان در شهرهای مختلف است. ارسال این پیامکها ابتدا در اصفهان آغاز شد و سپس به تهران، شیراز و رشت نیز گسترش یافت.
🔹با وجود وعدههای مقامات دولتی مبنی بر تغییر رویکرد نسبت به حجاب، اجرای زودهنگام برخی مفاد لایحه حجاب و عفاف و ارسال پیامکهای هشدارآمیز در برخی شهرها، نگرانیهایی درباره نقض حقوق شهروندی و حریم خصوصی به وجود آورده است.
بیشتر بخوانید
@successfulwomen1
▫️روز معلم؛ روایت زنانی که هم درس میدهند، هم میجنگند
👩🏻🏫۱۲ اردیبهشت، روز معلم است. روزی برای قدردانی، اما نه فقط با گل و شعار، بلکه با نگاه به واقعیت تلخ زندگی زنانی که بار آموزش را بر دوش میکشند، اما خود فراموششدهتریناند.
▫️آموزش مجازی، باری بر دوششان گذاشت که دیده نشد:
ساعتهای طولانی پای تلفن و لپتاپ، خرید اینترنت با هزینه شخصی، تهیه ابزارهای لازم بدون حمایت نهاد آموزشی، و تلاش برای حفظ ارتباط با دانشآموزان در غیاب زیرساخت مناسب.
برای بسیاری از زنان معلم، خانه به جای آنکه محل استراحت باشد، به کلاس بیپایانی بدل شد که هیچ ساعتی برای پایان نداشت.
▫️در همین خانه، فرزندانی بودند که نیاز به مراقبت داشتند؛ اما مهدکودکی در کار نبود یا آنقدر گران بود که از توان معلم خارج بود.
و حتی وقتی مهدکودک بود، ناهماهنگی در نظام اداری، خود به معضل تازهای تبدیل شد:
اداره باز است اما مهد تعطیل؛ یا مهد دیرتر از محل کار باز میشود.
در عمل، مهدکودک را بهجای یک حق، بهعنوان کالایی تزئینی، غیرضروری و لوکس فرض میکنند.
انگار تنها زنانی باید کار کنند که فرزندی ندارند.
▫️ما فراموش نمیکنیم:
آموزش مجازی بدون حمایت، ظلم است.
مهدکودک حق است نه کالایی لوکس.
قرارداد موقت، ناامنی است.
و زن معلم، نه فقط معلم که ستون خاموش آموزش این سرزمین است.
▫️صدای زنانی باشیم که هم آموزش میدهند، هم سکوت جامعه را تحمل میکنند.
@successfulwomen1
🔻نگرانی مجلسیها از تلاش دولت برای مقابله با خشونت علیه زنان: لایحه را به فجیعترین شکل ممکن مثله کردند
🔹دولت لایحه ای داده برای مقابله با خشونت علیه زنان ولی مجلسی ها، هر جا این تعبیر بوده را از بیخ و بن حذف کرده اند!
🔹یک بار به نام قانون حمایت از خانواده، موضوع حجاب را به یک مسأله امنیتی در کشور تبدیل کردند و برای نظام و مردم هزینه ساختند و این بار می خواهند با همان عنوان حمایت از خانواده، قانون مقابله با خشونت علیه زنان را مسخ کنند!
🔹داریم درباره "لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت" سخن می گوییم؛ لایحه ای که در دولت تهیه و برای تصویب به مجلس رفته است و قرار است از زنان ایرانی در برابر خشونت مراقبت کند.
🔹خشونت علیه زنان، پدیده ای شوم و البته دیرپا در همه جوامع و از جمله ایران است: از خشونت های کلامی و حیثیتی و حقوقی تا فیزیکی و جنسی و حتی قتل.
🔹در چنین جامعه ای، جای قانونی که به طور متقن و صریح به مقوله خشونت علیه زنان بپردازد و آنها را از حمایت قانون و نهادهای قانونی برخوردار کند، جزو ضروریات است و از همین رو، دولت، لایجه ای برای حمایت از زنان در برابر خشونت آماده کرده و به مجلس فرستاده است.
🔹نمایندگان بررسی کننده لایحه اما چه کردهاند؟ اولین کارشان این بوده که نام لایحه را تغییر داده و خشونت را از آن برداشته اند. عنوان لایحه دولت این بوده است "لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت" ولی مجلسی ها تبدیل کرده اند به "لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان و خانواده" . یعنی کل مسیر را از همان اول تغییر داده اند؛ شاید با دیدن نام لایحه گفته اند مگر خشونتی هم علیه زنان وجود دارد که دولت لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت داده است؟ چند تا قتل و تجاوز و کتک زدن و فحاشی و بی آبرویی که نشد خشونت!
هم میهن
@successfulwomen1
🍀💐🌼 بهترین و دلنشینترین کانالهای تلگرام در ۱۴۰۴
Читать полностью…سلامٌ علی مَن رَحَلوا دونَ أن یَرحَلوا
سلام بر آنها که رفتهاند،
بی آنکه رفته باشند…
صبح نو پر امید و سرشار از نگاه سبز خداوند
پروردگارا برای هدیه ارزشمند زندگی سپاسگزاریم سپاسگزاریم سپاسگزاریم 🌱☀️🍃
@Successfulwomen1
نفس می کشم با تمام وجود
هوا پر شده از بهار و بهشت...
دو تا سیب بردارو
همراهِ من بیا
تا خیابون ازدیبهشت🍃
روز نو به شادمانی و سرشار از برکت و رحمت بی کران خداوند
آخرین پنجشنبه ازدیبهشت شما سرشار از اتفاقات خوشایند 🎋🍃
@successfulwomen1
🔷اطلاعیه واصله برنامه علمی در زمینه خانواده در ایران که از منظر مباحث حقوق انسانی نیز حائز اهمیت بسیار است.
IHRCIRAN
@successfulwomen1
🔻 زنان کارمند و حق فراموش شده عائله مندی
🔹اگرچه زنان شاغل سهم بالایی از بازار کار ندارند اما جذابیت بخش دولتی برای بانوان جویای کار همیشه وجود داشته، به همین دلیل است که طبق برآوردها حدود ۴۵ درصد از شاغلان در دولت و یا نهادهای وابسته به دولت را زنان تشکیل می دهند؛ یعنی اگر طبق گزارش سازمان امور اداری و استخدامی کشور تعداد کارمندان دولت بدون احتساب نهادهای نظارتی، انتظامی و وزارت دفاع را حدود ۲ میلیون و ۲۸۰ هزار و ۸۷۵ نفر محاسبه کنیم، یک میلیون و ۱۹ هزار و ۹۳۳ نفر از کارمندان بخش دولتی را بانوان تشکیل می دهند.
🔹البته باید توجه داشت که از این میزان کارمندان زن ۱۴ هزار و ۶۸۹ نفر مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری نیستند و با قرارداد کارگری در بخش های دولتی شاغلند.
🔹این بدان معناست که از میان یک میلیون و ۵ هزار و ۲۴۴ نفر زنان کارمند دولتی، آن دسته از کسانی که متاهل و دارای فرزند هستند، از حق اولاد و عائلهمندی بی بهرهاند.
🔹به گفته زهرا بهروزآذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، لایحهای با محوریت اصلاح حق عائلهمندی برای زنان تدوین شده؛ موضوعی که فعلاً به دست سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی بررسی میشود.
🔹هدف این لایحه این است که زنان کارمند دولت هم مانند همتایان مرد خود از حق عائلهمندی بهرهمند شوند؛ حقی که امروز تنها به دلیل جنسیت، دست زنان کارمند دولت را از دسترسی به آن کوتاه کرده این در حالی است که در قوانین کار و تامین اجتماعی، کارگران زن چنین تبعیضی را تجربه نمیکنند.
🔹امروز، تقویت حقوق اجتماعی و مالی زنان نهتنها خواستهای انسانی و قانونی است، بلکه ضرورتی برای توسعه پایدار ایران محسوب میشود. آیا داستان حق عائلهمندی زنان کارمند، به فصل جدیدی از عدالت میرسد؟ همه چشم به تصمیم دولت و سپس مجلس دوختهاند./ ایرنا
مطالعات_زنان
@successfulwomen1
🌿مردان راضی، زنان ناراضی
بررسی کاهش سقف پرداخت مهریه از ۱۱۰ سکه بهار آزادی به ۱۴ سکه
🔹 با کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه از ۱۱۰ به ۱۴ سکه، بحث پیرامون پیامدهای این تصمیم بالا گرفته است. منتقدان این اقدام را تضعیف پشتوانههای قانونی زنان و مغایر با روح شریعت میدانند؛ در مقابل، حامیان بر ضرورت جلوگیری از زندانی شدن بدهکاران مهریه و مهار مهریههای نجومی و سوءاستفادههای مالی تاکید میکنند.
مجلس شورای اسلامی درحال نهایی کردن طرحی است که براساس آن سقف قانونی مهریه با ضمانت اجرای کیفری از ۱۱۰ سکه به ۱۴ سکه کاهش مییابد. به بیان سادهتر، از این پس تنها تا ۱۴ سکه از مهریه جنبه کیفری داشته و عدم پرداخت آن میتواند منجر به اعمال قانون و بازداشت (آن هم در قالب پابند الکترونیک) شود؛ بیش از آن، مهریه ماهیتی صرفاً حقوقی و مدنی خواهد داشت. هدف طراحان قانون روشن است: جلوگیری از زندانی شدن مردانی که توان پرداخت مهریههای سنگین را ندارند. آمارهای رسمی نشان میدهد هماکنون ۲۲۰۶ مرد ایرانی به دلیل ناتوانی در پرداخت مهریه در زندان هستند.
نگرانی مدافعان حقوق زنان: روی دیگر سکه
از دید بسیاری از حقوقدانان و مدافعان حقوق زنان، مصوبه جدید پایانبخش یک چالش نیست بلکه آغازگر چالشی تازه برای زنان است. مهسا میرامینی، وکیل دادگستری، این طرح را به «چاقویی که با لبخند زده میشود» تشبیه میکند؛ ظاهری آرام دارد اما عمق تبعاتش سالها بعد زنانی را قربانی خواهد کرد که هیچ پناهی ندارند. به عقیده او و دیگر منتقدان، در جامعهای که «هنوز زنان با موانع اشتغال، تبعیض در ارث، عدم برابری در طلاق و حضانت مواجهاند» مهریه شاید تنها پشتوانه قانونی باشد که برای حمایت از زن در اختیار دارد؛ و اکنون همین تکیهگاه نیز در آستانه فرو ریختن است. منتقدان استدلال میکنند که قانون جدید، بار مشکل را یکسویه بر دوش زنان میاندازد.
🔹 برخی کارشناسان پیشنهادهایی برای جبران این خلأ مطرح کردهاند. ازجمله «بیمه طلاق» به عنوان پشتوانهای دولتی- شبیه بیمه بیکاری- که در صورت وقوع طلاق به زنان (بهویژه زنان خانهدار یا کمدرآمد) مستمری و حمایت مالی دهد. به عقیده آنان، اگر قانونگذار ابزار سنتی مهریه را محدود میکند باید با ایجاد سازوکارهای نوین حمایتی، نگذارد که زنان در وانفسای مشکلات اقتصادی و اجتماعی پس از زندگی مشترک، بیپناه و بیحمایت بمانند.
موافقان قانون جدید: پایان زندان مهریه و مهریههای نجومی
در سوی مقابل، حامیان طرح ۱۴ سکهای معتقدند که این اقدام گامی ضروری برای تامین عدالت و عقلانیت در نهاد خانواده است. از نگاه آنان، مهریه در دهههای اخیر از فلسفه اصلی خود- که نشان محبت و تعهد مرد به زن بوده- فاصله گرفته و به عاملی بحرانساز بدل شده است. مهمترین استدلال موافقان، معضل زندانیان مهریه است که گریبانگیر جامعه شده. آمار هزاران مرد زندانی به خاطر مهریه، زنگ خطری بود که قانونگذار را وادار به واکنش کرد. آنها تاکید میکنند بسیاری از این زندانیان صرفاً به دلیل فقر و ناتوانی مالی پشت میلهها رفتهاند و این مجازات نهتنها بنیان خانواده آنها بلکه حیثیت و آیندهشان را نابود میکند.
🔹 حامیان حقوق زنان تاکید میکنند که «مهریه آخرین تضمین حقوق مالی زن در قانونی است که بسیاری از بندهایش مردمحور است» و حامیان طرح جدید هشدار میدهند که زندان رفتن مرد برای مهریه، «خانواده را از درون متلاشی میکند». در این میان شاید راه میانه، ایجاد اصلاحات مکمل باشد؛ مثلاً همزمان با تحدید ضمانت مهریه، اختیارات مالی و اجتماعی زنان در خانواده تقویت شود یا سازوکارهای بیمهای و حمایتی برای زنان مطلقه پیشبینی شود. به عقیده ناظران چنین تمهیداتی میتواند، تضمین کند که قانون جدید به جای آنکه صرفاً یک سوی معادله را حل کند به تامین منافع هر دو طرف زندگی مشترک بینجامد؛ چنانکه در نهایت نه مردی به خاطر بدهی روانه حبس شود و نه زنی در گرداب مشکلات پس از طلاق، بیپناه بماند.
https://saazandegi.ir/مردان-راضی،-زنان-ناراضی
@swhriran
@successfulwomen1
🍀💐🌼 از بهترین و دلنشینترین کانالهای تلگرام لذت ببریم
🍇 رازهای سفر به سرزمین غیب
@unseenlands
🌺 خوش کردن حال دل
@happy_private_life
🔆 دانلود کتابهای نایاب ممنوعه وتاریخی
@yortci_bosjin_pdf
🌻 کتابخانه صوتی من
@ketabegooya_man
🌴 آموزش علم نجوم هوروسکوپ
@yortchi_bosjin
🔆 گلچین کتابهای صوتی وPDF
@ketabegoia
🌻 معلومات کمیاب طبی و درمانی
@internationalmedicaluseful
🌴 من و کتاب ا𝐏𝐃𝐅ا
@aramesh13577
🔆 کتابخانه طبی، درمان با داروهای خانگی
@danyalshafa
🌻 بهترین کتابهای جهان 𝗕𝗢𝗢𝗞
@SBOOKSS
🌴 جذب جنس مخالف با شگردهای روانشناسی
@moshavereh_shoma
🔆 کتابهای نایاب علمی و طبی
@FA_TI_MI
🌻 بیوگرافی نویسندگان دنیا
@nevisandbdonya
🌴 کتابخانه کودک و نوجوان
@childrenbook
🔆 مدرسه اطلاعات
@INFORMATIONINSTITUTE
🌻 آموزشگاه طبی سید
@samsadeghitebeslami
🌴 مهارتهای زندگی
@maharathayezendegimahmudi
🔆 حافظخوانی با محمدرضا کاکائی
@hafezaneha1
🌻 پارسی سخن بگوییم و زیبا بنویسیم
@FARZANDAN_PARSI
🌴 دانستنیهای زنان موفق
@successfulwomen1
🔆 انرژی زنانه
@Cleanup_inward
🌻 آموزش دکوراسیون منزل🏡
@ZibaManzel
🌴 شگفتیهای توسعه در ایران
@Alefbaietousee
🔆 روانشناس خودت باش
@sh351b
🌻 در مَحفِلِ هُنَر ...
@Geraf_art
🌴 آداب معاشــرت 👄
@Adab_Moasheratt
🔆 رد پای خدا"_"مسیر سعادت"
@radepaikhoda
🌻 هتل کتاب
@Hotel_booook
🌴 پایش سیاسی ایران
@ir_REVIEW
🔆 روانشناسی برای زندگی بهتر
@Ravanshenasilifestyle
🌻 کمی شعر بنوشیم
@Mahfelshaeraneh
🌴 کلیپهای انگیزشی
@kelephayeangizeshi
🔆 آموزش گام به گام زبان انگلیسی
@English_Points_New
🌻 مدیریت زندگی
@LifeManage
🌴 آمادگی آزمون های انگلیسی ⬇️
@Englishity
🔆 خودشناسی و سواد رابطه
@daronzaad
🌻 زیباترین اشعار شاعران
@aftabmahtabi
🌴 دوبیتیهای دلنشین شمس تبریزی
@SHAMSETEBRIZII_99_22
🔆میزبانت هستم بایک فنجان قهوه☕️
@Ghahvee_Ghajar
🌻 آرامش و شادی درونی🧘🏻♀️
@ravanshenasivaerfan
🌴 روزهای خوش زندگی
@Roozhayezendegi2024
🌻 محفل شعر و آوا
@mahfelshearvaava
🔆 اندیشههای هنر و جامعهشناسی
@R_kordbacheh
🌻 انگلیسی با تمام جزئیاتش 🍒
@englishteaching1398
🌴 مجله پزشکی
@Dokinegin2023
🌻تکنیک ژاپنی رفع تنبلی
@Mind_plussss
🔆 معنای زندگی چیست؟
@manaye_zendegi_chist
🌴انگلیسی با طعم شــازده کــوچولو
@thelittleprince_official
🌻 خانه دوست
@khanehy_doost
🌴 عاشقانه های دو نفره
@Booose_eshgh
🔆 جامعه مدنی(فلسفه. تاریخ. اجتماع)
@civilizers
🌻 تاریخ و ادبیات جهان
@Historyliteratureworld
🌴 خانـه قدیمـی و طبیعـت 🟣
@Khonehghadimi
🔆 ده دقیقه شنیدن از علوم انسانی🎙
@peyke_pouyesh
🌻 کتاب دانش
@ktabdansh
🌴 اینجا ورزشکار باش
@MaryamTeam
🌻 کتاب صوتی دزیـره مـتـن ناب📝
@dessEre
🔆آموزش زبان عربی با متون داستانی
@taaribedastani
🌻شمس الحق تبریزی
@khodshnasi
🌴کاملترین کتابخانه مجازی
@Mabadbook
🔆 داستان کوتاه
@zhig_story
🌻 بدانید و دریافت کنیم.BOOKS
@Audio_Books_24
🌴 بهترین کتابهای صوتی موفقیت وبیداری
@ganonjjazb
🔆 دل واژههای تنهایی
@gandomzaran
🌻 یادگیری لغات با اخبار انگلیسی
@english_ielts_garden
🔆دنیای خاکستری
@Donye_khaestari
🌴 دورههای مترجمی زبان انگلیسی
@policyinact
🔆 متن دلنشین
@aram380
🌻 تمرکز روی خودم!!
@shine41
🔆مجربات روحانیه مشایخ کبری
@oloomgharibe90
🌴پکیج رایگان انیمیشنهای زبان اصلی
@movies4english
🔆 آکادمی درس ریاضی
@riazijame
🌻 کالوکیشنهای کاربردی انگلیسی
@collocationsin10m
🌴 کتابهای صوتی آرامش با داستان
@arameshbadastan
🔆 انفجار اسپیکینگ و لیسنینگ
@tactics4listening123
🌴 اصطلاحات کاربردی انگلیسی
@learningenglishidiom
🌻 اصطلاحات روزمره انگلیسی
@bestidioms4you
🔆 انگلیسی ۵ دقیقهای با استاد نیتیو
@EnglishListeningPractice1
🌴 داستانهای مصور صوتی انگلیسی
@anime4english
🔆 کتاب رایگان AudioBook
@PARSHANGBOOK
🌻 انگلیسی واقعی با سریالهای کمدی
@Englishwithmima
🌴 رمانسرای مجازی
@Salam_Roman
🔆 جادوی گیاهان🪷طب سینوی
@teb_sinawi
🌴 زبانشناسی
@linguiran
🔆 تفسیر آیهبهآیه قران کریم
@Pious114
🌻 کلی فیلم امریکایی با دو زیرنویس همزمان
@howimetyourmotherrr
🔆 آرا حقوقی قضایی و نظریات مشورتی
@ARA_HOGHOOGHI_GHAZAIE
🌴مکالمات انگلیسی با ترجمه و فایل صوتی
@ESL4You
🔆 کافه کتاب صوتی
@CafeBookAudio
🌻حقوق برای همه
@jenab_vakill
🌴 کتابخانه صوتی و پیدیاف تاپ بوک
@Top_books7
🔆 فیلم و سریال روانشناسی
@FILMRAVANKAVI
🌻 شبی چند دقیقه کتاب بخوانیم !!
@book_tips
🌴 آموزش سواد مالی و اقتصادی به زبان ساده
@ECONVIEWS
🔆 کجا بریم سفر؟؟؟
@JournalTourism
🌻 فایلهای رایگان مدیتیشن و سابلیمینال
@subliminal_biokin
🍇 نی لبک چوبی(موسیقی کلاسیک و فلسفه هنر)
@NilabakChubi
🍀🧿 هماهنگی برای تبادل
@mrgp_1
زنان زندگیاند. از اين جهت که زندگی به خندهی خداوند بسیار نزدیک است. زنان، در غیبت خداوند، مراقب زندگیاند. آنها مسئول احساسات صاف و زلال زندگی فانی هستند. حسِ بنیادین زندگی جاودانهاند.
#بوبن
#قدیس_فرودستان
اولین روز هفته سرشار از اتفاقات خوشایند و نگاه سبز خداوند پروردگارا برای هدیه ارزشمند زندگی سپاسگزاریم سپاسگزاریم سپاسگزاریم ☀️🍃🎋
@successfulwomen1
باید غبار صحن تو را توتیا کنند
«آنانکه خاک را به نظر کیمیا کنند»
هو هوی باد نیست که پیچیده در رواق
خیل ملائکند رضا یا رضا كنند
بازار عاشقان تو از بس شلوغ شد
ما شاعرت شدیم که مارا سوا کنند
«هر گز نمیرد آنکه دلش» جلد مشهد است
حتی اگر که بال و پرش را جدا کنند
دردی عظیم و سخت که آن درد را فقط
با یک نگاه گوشه ی چشمت دوا کنند
میلاد امام خوبان امام رضا علیه السلام
گرامی باد🕊🎋
@successfulwomen1
💎«ایران» پس از استرداد لایحه«منع خشونت علیه زنان»از سوی دولت بررسی میکند
مرزهای قانونی تغییر لوایح
در ادوار گذشته لوایح ارسالی دولت هنگام بررسی در مجلس با تغییرات گستردهای مواجه میشدند که ضمن تغییر ماهیتشان زمینه انتقاد و استرداد آنها را فراهم میکرد
✍️مهراوه خوارزمی
روزنامهنگار
بازپسگیری لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» از سوی دولت، یک مباحثه قدیمیرا پیرامون حدود اختیارات مجلس در روند بررسی و تقنین لوایحی که از سوی قوای مجریه و قضائیه ارسال میشوند، تازه کرد. چهارشنبه هفته گذشته بود که زهرا بهروز آذر، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اعلام کرد «دولت در خواست استرداد این لایحه را به مجلس ارسال کرده است.» لایحهای که به گفته بهروز آذر، نه تنها نامش با حذف واژه «خشونت» به لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان و خانواده» تغییر یافت بلکه از حیث محتوا نیز به دلیل حذف تعدادی از مواد و تغییرات مهم ماهیتاً از رویکرد و هدف آغازین دور شد. این موضع روز گذشته از سوی فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت هم تکرار شد. وی با تأیید خبر استرداد لایحه درباره چرایی آن گفت: «متأسفانه بررسی این لایحه در مجلس با رویکرد غیرقضایی منجر به تغییرات ماهوی جدی در متن لایحه دولت شد، حتی نام آن نیز تغییر کرد. موضوع خشونت در آن بسیار کمرنگ شده و از آن ذات اصلیاش که حفاظت و حمایت از زنان در برابر خشونت است دور شد. بنابراین از آنجایی که هدف اصلی دولت حفاظت از زنان در برابر خشونت بود و آنچه در مجلس تهیه شد با ذات آن مغایرت داشت، دولت هفته گذشته تصمیم به استرداد این لایحه گرفت.»…
https://irannewspaper.ir/8732/3/120654
@Mowlaverdi2
@successfulwomen1
✍️
انسان میشود که زن باشد؟
✅ هر وقت بحث از «تلاشهای رسمی» برای بهبود وضعیت حقوق زنان در ایران میشود، سرنوشت لایحه سرگردان «منع خشونت علیه زنان» به عنوان نمونهای آشکار از ناامیدیِ بهحق از قانون و قانونگذران به میان آورده میشود -که البته بدیلی هم ندارد.
✅ آخرین خبر از احوال این این لایحه، که بیش از یک دهه است با تغییر اسم و برخی از بندهای آن همچنان میان دولت و مجلس در رفتوآمد است، اینکه دولت لایحه خود را پس گرفته است، چون متنی که مجلس قصد تصویب آن را دارد نسبت کمی با لایحه دولت دارد.
✅ خبر بعدی اینکه مجلسیان پس گرفتن لایحه توسط دولت را «سیاسیکاری» دانسته و به زنان دلداری دادهاند که حالا که دولت به فکر آنها نیست، مجلس هست و محصول کار خود را به عنوان طرحی تقدیم و در مجلس تصویب خواهد کرد.
✅ دلیل اختلاف نظرها عمدتا دوگانهای است که در تمام این سالها بر آن تاکید میشود: «رویکردهای منحط فمینیستی» در برابر «نگرشهای مترقی اسلامی درباره کرامت زن».
✅ وقتی هم این دوگانه بسیار آشنای «منحط غربی» و «مترقی اسلامی» ایجاد شود، یعنی کسی جرات نکند حرف بزند.
✅ تنوع و تکثر گسترده نظری و تجربیات عملی و چند سده تلاش و کنشگری و نظریهپردازی درحوزه برابری جنسیتی با برچسب «منحط» دور ریخته میشود و در مقابل دیدگاهی تقویت میشود که در روزآمدترین قرائت میگوید زن و مرد مساوی هستند در شأن انسانی، ولی مشابه نیستد.
بعد
مشابه نبودن تفاوتهایی ایجاد میکند که ما (مردان و زنان مردانه) تعیین میکنیم چه هستند و چه پیامدهای حقوقی و اجتماعی دارند که ازقضا عمدتاً به نفع مرد و «به صلاح زن» است.
✅ کنشگران و محققان زن/ مسائل زنان به محض اینکه از استقلال زن به عنوان یک انسان سخن بگویند در دارودسته منحرفها و «منحطها» جای میگیرند. فقط آنها که در تأیید فرودستی زن ذیل خانواده و از زن به عنوان موجودی در-نسبت-با ... سخن بگویند پذیرفتهاند.
✅ شاخ در کوه زدن است تلاش عبث برای راه بازکردن در بنبست قرائت پدرسالارانه از دین. تقریباً همه فعالان و کنشگران زن متعلق به هر جریان فکری آن را تجربه کردهاند.
✅ زن فینفسه آدم نیست. قانونگذار زن مجرد (بدون سرپرست) را آدم بهحساب نمیآورد. زن اول باید سرپرستی داشته باشد تا بعد قانونگذار درباره او و کرامتش با سرپرست گفتگو کند.
✅ متنی غیررسمی از مفاد طرح پیشنهادی مجلس دستبهدست میشود که امیدوارم واقعیت نداشته باشد، ولی جای تعجب نیست کاملا بر همان بافت و بستر قوانین تبعیضآمیز گذشته نوشته شده است.
✅ در بهترین حالت اگر کمترین گشایشی قرار است رخ دهد به نفع زنان متاهل و مادران است. به نفع سبک زندگی آنها، اشتغال آنها، انتقال آنها...حتی درمورد مجوز تولید، انتشار و پخش آثار هنری هم باید از آنها که «ترویج تجرد و طلاق» میکنند ممانعت به عمل آید. طلاق و تجرد هست، ولی ما نه تنها آن را درشمار نمیآوریم، که جوری برخورد میکنیم که انگار نیست. همانطور که با اعتراض و انتخابهای متفاوت زنان برخورد میکنیم.
✅ به نظرم جسورانهترین امکان مطالبه از این قانون در بند آخر تجلی یافته:
ماده 30 زنانی که برای خروج از کشور نیاز به اذن همسر یا ولی دارند، در صورت خودداری غیرموجه از اعطای اذن، میتوانند ضمن تقدیم درخواست، مدارک و مستندات خود مبنیبر ضرورت خروج از کشور را به دادگاه خانواده تسلیم کنند. دادگاه خارج از نوبت نسبت به موضوع رسیدگی کرده و در صورت احراز ضرورت امر بر اساس موازین شرعی ، پس از اخذ تأمین مناسب، مجوز خروج از کشور را با ذکر مدت و دفعات سفر صادر میکند.
معاونت امور زنان و خانواده، دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و انجمن ایرانی مطالعات زنان، ششمین پیشنشست همایش بینالمللی «زنان، قدرت و مدیریت سیاسی در ایران» یادبود مرحومه دکتر زهرا شجاعی را برگزار میکنند:
«توانمندسازی سیاسی زنان در آفریقا؛ چالشها و چارهها»
سخنران:
سرکار خانم نیهادا سلیمان بورین یویی، کارشناس سیاسی و مدافع حقوق زنان از دانشگاه بامندا، کامرون
دبیر نشست: دکتر اصلی عباسی، دکتری حقوق بینالملل و دبیر کارگروه بینالملل انجمن ایرانی مطالعات زنان
تاریخ برگزاری: دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۵ می ۲۰۲۵)
زمان: ساعت ۱۸ به وقت تهران
لینک نشست:
https://meet.google.com/uep-ipiq-pbg
@swhriran
@successfulwomen1
🍀💐🌼 بهترین و دلنشینترین کانالهای تلگرام ۱۴۰۴
🍎درمان اضطراب، استرس و افسردگی
@baharips
🍏 خلاصه کتابهای روانشناسی
@booklove_blog
🌸 دانلود کتابهای نایاب ممنوعه وتاریخی
@yortci_bosjin_pdf
🔆 کجا بریم سفر!!!!
@JournalTourism
🌸 شبی چند دقیقه کتاب بخوانیم !!!
@book_tips
📘 فیلم و سریال روانشناسی
@Filmravankavi
🔆 وکیل پایه یک دادگستری
@ADLIEH_TEAM
🌸 معلومات کمیاب طبی و درمانی
@internationalmedicaluseful
📘 من وکتاب ا𝐏𝐃𝐅ا
@aramesh13577
🔆 مکالمات انگلیسی با ترجمه و فایل صوتی
@ESL4You
🌸 اطلاعات حقوقی برای همه
@LAW_SEVDA
📘 کتابخانه طبی، درمان با داروهای خانگی
@danyalshafa
🔆 آموزش ترکی استانبولی از مبتدی تا پیشرفته
@turkce_ogretmenimiz
🌸 جذب جنس مخالف با شگردهای روانشناسی
@moshavereh_shoma
📘 جادوی گیاهان🪷 طب سینوی
@teb_sinawi
🔆 رمانسرای مجازی
@Salam_Roman
🌸 داستانهای مصور صوتی انگلیسی
@anime4english
📘 انفجار اسپیکینگ و لیسنینگ
@tactics4listening123
🔆 کتابهای صوتی آرامش با داستان
@arameshbadastan
🌸 برترینهای موسیقی کلاسیک
@Classical_Music_World
📘 انگلیسی مبتدی تا پیشرفته کودک و بزرگسال
@MusicOwallpaper
🔆 کالوکیشنهای کاربردی انگلیسی
@collocationsin10m
🌸 مهارتهای زندگی
@maharathayezendegimahmudi
📘 پارسی سخن بگوییم و زیبا بنویسیم
@FARZANDAN_PARSI
🔆 دانستنی های زنان موفق
@successfulwomen1
🌸 دل واژه های تنهایی
@gandomzaran
📘 بهترین کتابهای صوتی موفقیت وبیداری
@ganonjjazb
🔆 کژنگریستن/فلسفه/روانکاوی/جامعه شناسی
@Kajhnegaristan
🌸 شگفتیهای توسعه در خرد
@Alefbaietousee
📘 روانشناس خودت باش
@sh351b
🔆 در مَحفِلِ هُنَر ...
@Geraf_art
🌸 آموزش حرکت های بدنسازی
@MaryamTeam
📘 مثبت اندیشی 😇
@musbat_andeshi
🍀 کتاب صوتی دزیـره مـتـن ناب📝
@dessEre
🔆 کتابفروشی ارزان کتاب
@KotobeArzan
🌸 هتل کتاب
@Hotel_booook
📘 پایش سیاسی ایران
@ir_REVIEW
🔆 خانه قدیمی و طبیعت 🏚
@Khonehghadimi
🌸 جامعه مدنی(فلسفه. تاریخ. اجتماع)
@civilizers
📘 خانهء اهالیِ شعر
@najvayee
🔆 آموزش گام به گام زبان انگلیسی
@English_Points_New
🌸 مدیریت زندگی
@LifeManage
📘 توسعه فردی اینجاست !!!
@Mind_plussss
🔆 تست های زبان انگلیسی ⬇️
@Englishity
🌸 جامعه شناسی/ ادبیات/ سینما
@R_kordbacheh
🍀 میزبانت هستم بایک فنجان قهوه☕️
@Ghahvee_Ghajar
📘 دو بیتیهای دلنشین شمس تبریزی
@SHAMSETEBRIZII_99_22
🔆 زیباترین اشعار شاعران
@aftabmahtabi
🌸 انگلیسی با جزئیات ریزش
@englishteaching1398
📘 انگلیسی با طعم شازده کوچولو
@thelittleprince_official
🔆 روانشناسی علمی برای همه
@daronzaad
🌸 معنای زندگی چیست؟🦋
@manaye_zendegi_chist
📘 خانه ی دوست
@khanehy_doost
🔆 کلیپهای انگیزشی
@kelephayeangizeshi
🌸 تاریخ و ادبیات جهان
@Historyliteratureworld
📘 آموزش NLP
@behtarinammann
🔆 ده دقیقه شنیدن از علوم انسانی 🎙
@peyke_pouyesh
🌸 رد پای خدا"_"مسیر سعادت"
@radepaikhoda
📘 شمس الحق تبریزی
@khodshnasi
🔆 آداب معاشــرت 👄
@Adab_Moasheratt
🌸 کاملترین کتابخانه مجازی
@Mabadbook
📘 داستان کوتاه
@zhig_story
🔆 بدانید و دریافت کنیم.BOOKS
@Audio_Books_24
🌸 ترکی استانبولی با ضربالمثلها
@Turkish_Nazli
📘 سرمایه گذاری روی خود
@romanceword
🔆 آموزش دکوراسیون منزل🏡
@ZibaManzel
🌸 دنیای خاکستری
@Donye_khaestari
📘 برگزاری دوره های مترجمی زبان انگلیسی
@policyinact
🔆 پکیج رایگان انیمیشنهای زبان اصلی
@movies4english
🌸 اصطلاحات روزمره انگلیسی
@bestidioms4you
📘 نظریههای جامعهشناسی
@sociologyat1glance
🔆 اصطلاحات کاربردی انگلیسی
@learningenglishidiom
🌸 واج های عشق
@vaj_hay_eshgh
📘 آموزشگاه طبی سید
@samsadeghitebeslami
🔆 انگلیسی ۵ دقیقهای با استاد نیتیو
@EnglishListeningPractice1
🌸 کتابخانه کودک و نوجوان
@childrenbook
📘 آشنایی با نویسندگان کلاسیک
@nevisandbdonya
🔆 کتابهای نایاب علمی و طبی
@FA_TI_MI
🌸 بهترین کتابهای جهان 𝗕𝗢𝗢𝗞
@SBOOKSS
📘 دانستنیهای زبان پارسی
@OneThousandandOnePodcast
🔆 کلی فیلم امریکایی با دو زیرنویس همزمان
@howimetyourmotherrr
🌸 تفسیر آیهبهآیه قران کریم
@Pious114
📘 آرا حقوقی قضایی و نظریات مشورتی
@ARA_HOGHOOGHI_GHAZAIE
🔆 کافه کتاب صوتی
@CafeBookAudio
🌸 حقوق برای همه
@jenab_vakill
📘 کتابخانه صوتی و پیدیاف تاپ بوک
@Top_books7
🍀 گلچین کتابهای صوتی وPDF
@ketabegoia
🔆 آموزش علم نجوم هوروسکوپ
@yortchi_bosjin
🌸 آموزش سواد مالی و اقتصادی به زبان ساده
@ECONVIEWS
📘 کتابخانه صوتی من
@ketabegooya_man
🍎 تلاش من برای رسیدن به آرامش
@happy_private_life
🍀🧿 هماهنگی برای تبادل
@mrgp_1
«احببتک بکل الطرق و اولها الصمت.»
به همهی روشها دوستت داشتم.
و اولینش سکوت بود...
#محمود_درویش
صبح بهاری آدینه به شادمانی و سرشار از رحمت بی کران خداوند
پروردگارا برای هدیه ارزشمند زندگی و تمام خیر و برکتی که بر ما عطا فرموده ای سپاسگزاریم سپاسگزاریم سپاسگزاریم
🎋💚☀️🍃
@successfulwomen1
درختان میگویند بهار
پرندگان میگویند لانه
سنگها میگویند صبر
و خاکها میگویند مصاحب،
و انسانها میگویند «خوشبختی»
اما همهی ما در یک چیز شبیهیم
در طلب نور...!✨
#حسين_پناهی
@successfulwomen1
🔻 نقش تحقیر آمیز
🔹 در پوستر امسال نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تصویر زنی را میبینیم که نوزادش را در آغوش گرفته، پیش پای مردی کتاب در دست نشسته و به او نگاه میکند.
🔹 اگر به غرفه کودکان نمایشگاه کتاب سربزنید حتماً دیدهاید که اغلب مادرها برای بچهها کتاب میخرند و آنقدر که اطرافم میبینم بیشتر همانها برای بچهها کتاب میخوانند.
🔹 سخت بود برای اهل فرهنگ و کتاب که در پوستر بزرگترین رویداد کتابی کشور، تصویر کمتر مردمحوری از نسبت کتاب با خانواده نشان میدادند؟
نمیشد جای چنین نقش تحقیرآمیزی، مادری را درحال کتاب خواندن برای فرزندش ترسیم میکردند؟
چرا زن جای کتاب کودکی در آغوش دارد؟
✍ دکتر مریم نصر
مطالعات_زنان
@successfulwomen1
🔻 زنکشی فاجعهای که دولت را تکان نمیدهد؟!
✍مریم رحمانی
🔹زنکشی در ایران رو به افزایش است و هرروز خبری تکان دهنده درباره آن میشنویم. آخرینش بسیار دردناک است. فاطمه دختری ۱۸ ساله که نخواست تحت خشونت پدر زندگی کند و سعی کرد سختی مستقل بودن را در سنی کم تجربه کند به شکل سبعانهای توسط پدرش به قتل رسید؛ در آرایشگاه محل کارش! در جلوی دیدگان مشتریان دیگر تا پدر قلدری اش را و وزن سنگینی که قانون به لو داده است را بار دیگر به زنان ثابت کند. قانونی که مرد را رئیس خانواده میداند و دست او را برای قتل فرزندانش یا همسرش باز گذاشته است.
🔹قتلها هرروز دلخراشتر میشوند با اره با تبر با چاقو با کلت با هر آنچه که میشود جان دیگری را ستاند و در مخیلهای انسانی سالم نگنجد.
🔹ازیاد قتلها خشم مردان را نشان میدهد از جایگاهی که سقوط کرده است یا در حال سقوط است. اصولا این شکل از خشونت عریان تقلاهای دردمندانه مردانی است که مدرنیته و تلاش زنان ایرانی برای کسب حقوق خود آنان را از جایگاه ریاست در زندگی روزمره پایین کشیده است اما هنوز خودشان به این باور نرسیدهاند که دوره سنت گذشته است و نمیتوانند از مواهب سنت و مدرنیته توامان بهرهبرند.
آنانی که نمیخواهند بپذیرند زنان حق زندگی و حیات بدون خشونت را دارند.
🔹مردان قاتل نشان میدهند چقدر از جانب زنان احساس خطر میکنند که دست به قتل آنان میزنند. جز مواردی که زنکشی به دلیل بارداری جنین دختر یا زایمان دختر بوده است، عاملیت زنان در تغییر زندگی دلیلی پررنگ در قتل آنان به دست مردان فامیل بوده است. امری که در بررسی قتلها گاه نادیده گرفته میشود. زنان ایرانی در بدترین شرایط سعی دارند افسار زندگی خود را از دست مردان خارج کنند و خود تصمیمگیرنده زندگی باشند. عاملیت زنان خشم مردان را دامن میزند و با قتل آنان سعی در مقابله با کاهش قدرت خود دارند.
🔹زنان در سراسر ایران حتی در روستای کوچک که شاید اسمشان به گوش ما نرسد در تکاپو برای بهترکردن زیست خود و استقلال مالی هستند. مردسالاری اما هم آنان و هم مردان را قربانی میکند.
🔹در دنیای مدرن در کشورهایی که به کنوانسیون استانبول پیوستهاند قوانین رنگ و بوی دیگری دارد و زنکشی قتل عمدی حساب میشود که مجازاتش آنقدر هست تا تعداد خاطیان را کمتر کند. در ایران اما دولت و نظام قضایی دخیل در خشونت ساختاری علیه زنان هستند با اهمال از وظیفهشان در پاسداشت جان هریک از شهروندان. در حقیقت از منظر دولت نیز زنان شهروندان درجه یک نیستند که جانشان مهم باشد.
🔹لایحه صیانت از زنان در روزهای اخر دولت روحانی به مجلس رسید آنهم با جرح و تعدیلهای بسیار و حذف ۴۰ ماده و تعریف خشونت علیه زنان توسط قوه قضاییه که آنهم به تصویب نرسید. دولت پزشکیان نیز لایحهای از قرار تقدیم مجلس کرده است که گرچه تعریف خشونت علیه زنان در آن نوشته شده اما بررسی شکایت را به جای دادگاه به شورای حل اختلاف سپرده که ضمانت اجرایی ندارد.
🔹دولت ایران همچنان دولتی زنستیز است گرچه زنان را در پستهایی قرارداده که پیشتر از آن مردان بودند اما ماهیتش همان دولت رئیسی و احمدینژاد و خاتمی… است.
🔹دولت به جای آنکه به زنان بال و پر دهد و تلاشهای آنان برای دسترسی به فرصتهای برابر را فراهم کند همچنان تلاش در چیدن بال های زنان دارد. از بعد قیام ژینا/مهسا امینی حاکمیت از جانب زنان احساس خطر میکند و دست مردان را در سرکوب آنان باز گذاشته است.
🔹نشستهای تخصصی گروه مطالعات زنان و با دستورهایی از بالا لغو شد تا مشت محکمی باشد بر دهان فعالان حقوق زنان که همچنان زیر سرکوبهای خفقانآور سعی میکنند خشونت علیه زنان که در حقیقت به افزایش خشونت در جامعه دامن میزند را کاهش دهند.
🔹همچنین خانههای امن غیردولتی تحت فشارهای زیادی قرار دارند و خانههای امن دولتی هم در نهایت یک ماه زن خشونت دیده را نگه می دارند. راه کاهش خشونت و زنکشی از آموزش مردان و به رسمیت شناختن حق زنان بر زندگی و بدن خود و تصویب قوانین محکومکننده خشونت و حمایت کننده از زنان خشونت دیده است.
🔹مردان باید بیاموزند که زن جزیی از آنان و فرع زندگی نیست او سهمی برابر در زندگی دارد و شانی برابر و حق زیستن هرآنگونه که خود میخواهد.در نبود قانون حمایتی فعالان زنان؛ نقش ما برای آموزش مردان پررنگتر میشود.
@successfulwomen1