روابط عمومی و امور بین الملل خانه هنرمندان ایران
◾️خانه هنرمندان ایران درگذشت احمد وثوقاحمدی شاعر، نقاش و حقوقدان را تسلیت میگوید.
#خانه_هنرمندان_ایران
@iranartists
🔘 اکران مستند «مککالین» در مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران
🎬 مستند «مککالین» ساخته دیوید و ژکویی موریس در خانه هنرمندان ایران روی پرده میرود.
🔻 این مستند محصول ۲۰۱۲، در قالب صدوچهارمین برنامه «مستندات یکشنبه» در خانه هنرمندان ایران، اکران میشود و «پوریا نوری» مستندساز و «فاطمه شاهبند» منتقد سینما درباره آن صحبت خواهند کرد.
🔻 «مککالین»، اثری درباره دیوید مککالین، عکاس خبری ۸۹ ساله اهل لندن است که به خاطر پوشش گستردهاش از بحرانهای انسانی در سراسر جهان شناخته شده است.
🔻 فیلم مستند ۹۱ دقیقهای «مککالین» با همکاری برنامه «نردبان»، ساعت ۱۸ یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران روی پرده خواهد رفت.
🔖 علاقهمندان برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند:
https://www.tiwall.com/s/mak.kalin
#خانه_هنرمندان_ایران
#مستندات_یکشنبه
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists
◾️خانه هنرمندان ایران درگذشت ابوالحسن عاشوری بازیگر باسابقه تئاتر را تسلیت میگوید.
#خانه_هنرمندان_ایران
@iranartists
🔘 فیلم «دو زن» ساخته ویتوریو دسیکا، عصر دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد ناصری، برنامه ششصد و بیستوهفتم سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درآمد و نشست نقد و بررسی فیلم با حضور سحر عصرآزاد (منتقد سینما) برگزار شد.
گزارش تصویری: لیلا ابراهیمی
#خانه_هنرمندان_ایران
#سالن_استاد_ناصری
#سینماتک
@iranartists
در صد و سومین برنامه مستندات یکشنبههای خانه هنرمندان ایران مطرح شد:
🔘 «باراکا»؛ مراقبهای بصری بر معنای هستی
🎬 صد و سومین برنامه از سری برنامههای مستندات یکشنبههای خانه هنرمندان ایران، یکشنبه ۲۹ تیر به نمایش مستند «باراکا» ساخته ران فریک اختصاص داشت. پس از نمایش این مستند، نشست نقد و بررسی آن با حضور سامان بیات(پژوهشگر و منتقد سینما) برگزار شد.
🔻 سامان بیات در این نشست گفت: این فیلم به گونهای نیست که بخواهیم تفسیر عمیقی از آن داشته باشیم، اما قصد دارم در دو مرحله با هم پیش برویم: ابتدا اطلاعات و دادههایی را که جمعآوری کردهام با شما به اشتراک میگذارم و سپس یک موضوع خاص را برای بحث انتخاب میکنیم. موضوعی که میخواهم مطرح کنم، مربوط به اندیشه و تفسیر است. هر کسی باید به صورت شخصی به این موضوع فکر کند.
🔻او افزود: در مورد نشانهها، مثلاً درباره باله، میتوانیم بررسی کنیم که این نشانه چه معنایی دارد و چرا در فیلم گنجانده شده است. همچنین، تصاویر دیگر فیلم به مشترکات معنوی در ادیان ابراهیمی اشاره دارند. نکته جالبی که باید به آن اشاره کنم این است که فیلمبرداری این مستند ۱۴ ماه طول کشیده و در ۲۴ کشور انجام شده است. کارگردان در مصاحبهای گفته که هدفش مقایسه اخلاقی نیست، بلکه او قصد داشته یک «ویژوال مدیتیشن» بسازد؛ یک نماز بصری. این تصاویر قرار نیست هیچ مسئله اخلاقی را به ما گوشزد کنند، بلکه هدفشان نشان دادن موقعیت انسان در یک نظم کیهانی است.
🔻 این پژوهشگر سینما در ادامه بیان کرد: تمام تصاویر نظم خاصی دارند، حتی در جوامع متمدن یا شلوغ. مثلاً در جاهایی که تصاویر تقویت میشوند، موسیقی مدیتیشن وجود دارد که نتهای بالا و پایین را ایجاد میکند. وقتی به شلوغیها میرسیم، باز هم نظم خاصی وجود دارد. به عنوان مثال، در کتابی درباره تنهایی انسان در جهان آمده که انسان ذاتاً موجودی تنهاست. این کتاب مثالهایی از اسطورهها و افسانهها را مطرح میکند، مانند داستان سیزیف که محکوم بود سنگی را به بالای کوه ببرد و دوباره پایین بیاورد. او از این عمل ناامید نبود و برای خود معنا ساخت. هدف انسان در جهان، خلق معناست و این معنا باید توسط خود انسان شکل بگیرد. در ادبیات ایرانی نیز میتوانیم به شاعران معترض اشاره کنیم. مثلاً سهراب سپهری، دغدغههای معنوی بزرگتری را مطرح میکند. این تنهایی اگزیستانسیالیستی انسان در همه جا وجود دارد و نشان میدهد که حتی رئیس قبیلهای در برزیل یا فردی در ژاپن نیز با این درد مشترک مواجه هستند.
🔻 بیات در ادامه گفت: فیلم «باراکا»، زیرنویس ندارد. کارگردان عمداً تصمیم گرفته که زیرنویس نداشته باشد تا بیننده بتواند بدون حواسپرتی از متن، به تصاویر توجه کند. این موضوع به نوعی مدیتیشن بصری کمک میکند. در نهایت، اگر بخواهیم به توصیه کارگردان گوش دهیم، بهتر است که اولین بار فیلم را بدون زیرنویس ببینیم و بعد از آن برای تحلیل و تفسیر به تماشای دوباره آن بپردازیم.
🔻 او در بخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به بخشهایی از فیلم بیان کرد: هر کس در مذهب خود به دنبال معناست. در واقع (شاید بتوان گفت که) آیینها هیچ مفهوم خاصی ندارند؛ صرفاً تکرار یک واژه یا حرکت به مدت طولانی برای رسیدن به مدینه فاضله را نشان میدهند. این قوانین و معنویتها به کل جهان ربط داده میشوند و کم کم به سمت نابودی پیش میروند. نکتهای که در این داستان جذاب است، علاقه کارگردان به جمعآوری حرکات و موسیقیهای نواحی مختلف و چیدن این پازلها کنار هم است. این کار منجر به نشان دادن نظم کیهانی و موقعیت انسان در جهان میشود و به خلق معنا کمک میکند. به همین دلیل، کوچکترین جزئیات نیز اهمیت دارند و ما باید به آنها توجه کنیم.
🔻 این منتقد سینما در ادامه صحبتهایش با اشاره به ساخت دوربینی تازه توسط کارگردان اثر برای خلق این فیلم بیان کرد: نقطه نظر من این است که دوربینی که برای فیلم ساخته شده، به نوعی به شخصیت اصلی کمک میکند تا به هدفش برسد. نسخهای که ما دیدیم، نسخه ریستور شده است و نسخههای اصلی آن وجود ندارد. فیلم با حضور خود کارگردان ساخته شده است. دلیل این کار این بوده که او قصد داشته بگوید که این فیلم برای سینما ساخته شده و پروسهای که از آن عبور کرده، نسخه دیجیتال را بهبود بخشیده است. بعید میدانم که این نسخه در ایران به نمایش درآید، چرا که با وضعیت اقتصادی ما همخوانی ندارد.
🔻 بیات در پایان گفت: تحقیقات زیادی در زمینه ادیان انجام شده و نکتهای که در اندیشهها به وضوح دیده میشود، بحث شادمانی است.
#خانه_هنرمندان_ایران
#مستندات_یکشنبه
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists
🎬 اکران «دنیای مخفی آریتی» در خانه هنرمندان ایران
🔘 نسخه بلوری فیلم سینمایی انیمیشن «دنیای مخفی آریتی»(۲۰۱۰) بهکارگردانی هیروماسا یونبایاشی ساعت ۱۸ پنجشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید.
🔻 فیلم در ۹۴ دقیقه با زیرنویس فارسی در خانه هنرمندان ایران روی پرده میرود.
🔻 هایائو میازاکی نویسنده و تهیهکننده این فیلم سینمایی انیمیشن است.
🔻 «آریتی» با «شو» که با یک مشکل قلبی از زمان تولد مواجه است، دوست میشود. «شو» با خالهٔ بزرگ خود (ساداکو) زندگی میکند. هنگامی که خدمتکار «ساداکو» نسبت به سر و صداهای تختههای خانه مشکوک میشود، «آریتی» و خانوادهاش ناگزیر میشوند، برای جلوگیری از پیداشدنشان فرار کند؛ حتی اگر این کار به معنی ترککردن خانهٔ دوستداشتنیشان باشد...
🔖 علاقهمندان برای تهیه بلیت «دنیای مخفی آریتی» به سایت تیوال مراجعه کنند:
https://www.tiwall.com/s/donyaye.makhfi
#خانه_هنرمندان_ایران
#سینما
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists
🔘 آغاز اجرای «مشکلات» از ۳۱ تیر در سالن استاد انتظامی
🎭 نمایش «مشکلات» با طراحی، نویسندگی و کارگردانی ماهور تهرانی از ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه میرود.
🔻 شیدا امیدیپور، آرمین رضایینیا، سوفیا بوالحسنی، امیر ابراهیمی، حنا اسداللهی، فرید صادق، شبنم سلطانی و سیاوش بوالحسنی در این اجرا روی صحنه خواهند رفت.
🔻 در خلاصه این نمایش آمده: «آتش را خاموش کن».
🔻 نمایش ۶۰ دقیقهای «مشکلات» کاری از گروه هنری آژاد از سهشنبه ۳۱ تیر تا چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۱ (به جز شنبهها) در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه خواهد بود.
🔖 لینک خرید بلیت در تیوال:
📌 https://www.tiwall.com/s/moshkelat
#خانه_هنرمندان_ایران
#تئاتر
#سالن_استاد_انتظامی
@iranartists
◾️خانه هنرمندان ایران درگذشت محمدعلی تبریزیان بازیگر باسابقه سینما را تسلیت میگوید.
#خانه_هنرمندان_ایران
@iranartists
🔘 نمایشگاه مجموعه آثار لیلا ابراهیمی با عنوان «شبهای روشن» شامل عکسهایی از مجالس تعزیهخوانی «شبیه نور»، عصر جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ در گالری محیطی خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.
گزارش تصویری: فاطمه فرامرزی
#خانه_هنرمندان_ایران
#گالری_محیطی
@iranartists
🔘 اکران و نقد «دو زن» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
🎬 فیلم «دو زن» ساخته ویتوریو دسیکا (۱۹۶۰) ساعت ۱۸ دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد ناصری، برنامه ششصد و بیستوهفتم سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید.
🔻 پس از نمایش این فیلم ۱۰۱ دقیقهای نشست نقد و بررسی آن با حضور سحر عصرآزاد (منتقد سینما) برگزار میشود.
🔻 داستان فیلم دربارهٔ یک زن است که سعی میکند از دختر جوانش در برابر جنگ و ترس محافظت کند.
🔻 در این فیلم بازیگران مشهوری مانند سوفیا لورن و ژانپل بلموندو هنرنمایی میکنند. سوفیا لورن در حالی جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را برای این فیلم در مراسم اسکار تصاحب کرد که تبدیل به اولین کسی شد که به عنوان بازیگر در فیلمی غیر انگلیسیزبان این جایزه را کسب میکرد.
🔻 سوفیا لورن، ژانپل بلموندو، کارلو نینچی، فرانکو بالدوچی، آنتونلا دلا پورتا و الئونورا براون در این فیلم جلوی دوربین رفتند.
🔖 علاقهمندان برای تهیه بلیت فیلم به سایت تیوال مراجعه کنند:
https://www.tiwall.com/s/two.woman
#خانه_هنرمندان_ایران
#سالن_استاد_ناصری
#سینماتک
@iranartists
🔘 آغاز اجرای «قابیل» از ۳۱ تیر در سالن استاد انتظامی
🎭 نمایش «قابیل» با متنی از فردریش کوفکا و کارگردانی، دراماتورژی و تهیهکنندگی مریم عبدلی از ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه میرود.
🔻 بازیگران این نمایش (به ترتیب ورود به صحنه) عبارتند از: گودرز هاجری، مرسده افشار، محمد جوادی، مرضیه(شادی) بازیار و مریم عبدلی با صدای میکائیل شهرستانی در نقش آدم.
🔻 در خلاصه این نمایش آمده: «هابیل و قابیل فرزندان آدم و حوا، برای نخستین بار همسخن میشوند.»
🔻 پیشفروش روزهای نخستین این نمایش از ساعت ۱۲ امروز با ۳۰٪ تخفیف در سایت تیوال آغاز شده است.
🔻 نمایش ۵۰ دقیقهای «قابیل» از سهشنبه ۳۱ تیر تا سهشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۹ (به جز شنبهها) در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه خواهد بود.
🔖 لینک خرید بلیت در تیوال:
📌 https://www.tiwall.com/s/ghabil3
#خانه_هنرمندان_ایران
#تئاتر
#سالن_استاد_انتظامی
@iranartists
🔘 ادامه اجرای «اوبِرمِنش» و «کاسپار» تا ۲۷ تیر در سالن استاد انتظامی
🎭 اجرای دو نمایش «اوبِرمِنش» و «کاسپار» تا جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران تمدید شده است.
🔻 «اوبِرمِنش» به کارگردانی افشین حسنیکیا کاری از گروه نمایشی سیاتر، بر اساس متن نمایشنامه پریسا خداوردی و افشین حسنیکیا هر روز از ساعت ۱۸:۳۰ روی صحنه میرود و تهیهکننده آن، سجاد افشاریان است.
🔻 «کاسپار» نیز به کارگردانی فرید ادهمی بر اساس متن نمایشنامه پیتر هانتکه، با ترجمه سودابه فضایلی هر روز ساعت ۲۰:۳۰ روی صحنه میرود و تهیهکننده آن، هدیه کاملی است.
#خانه_هنرمندان_ایران
#تئاتر
#سالن_استاد_انتظامی
@iranartists
در ششصد و بیست و ششمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران مطرح شد:
🔘 «غریبه و مه»، بازتابی از آیینها، اسطورهها و ترسهای تاریخی
🎬 در ششصد و بیست و ششمین برنامه از سری برنامههای سینماتک خانه هنرمندان ایران، نسخه مرمتشده فیلم «غریبه و مه» ساخته بهرام بیضایی (۱۳۵۵) به نمایش درآمد. پس از اکران فیلم، نشست نقد و بررسی آن با حضور شهرام اشرفابیانه (منتقد سینما) برگزار شد. اجرای این برنامه را سامان بیات بر عهده داشت.
🔻 در خلاصه داستان «غریبه و مه» آمده است: در یک آبادی پرتافتاده کنار دریا، اهالی قایقی را میبینند که به سوی ساحل میآید. قایق را از آب میگیرند و در آن مردی زخمی مییابند که نامش آیت است و نمیداند چه بر سرش آمده…
🔻 پروانه معصومی، خسرو شجاعزاده، منوچهر فرید، عصمت صفوی، ولی شیراندامی، سامی تحصنی و رضا یاقوتی در این فیلم نقشآفرینی کردهاند.
🔻 اشرفابیانه در ابتدای صحبتهایش گفت: یکی از مشخصههای فیلم، آغاز آن با «غریبهای» است که از دریا میآید؛ جایی ناشناخته، که در فرهنگ ما پیوندی با مرگ و رمز و راز دارد. دهکدهی کنار دریا، زیر مه پنهان شده و فضایی رازآلود و ناامن دارد. جامعهای که بیضایی ترسیم میکند، پذیرای ناشناخته نیست. فرمهای دایرهوار، جلساتی که به دور دایره شکل میگیرند، نمادی از سکون، مسکن و سنتاند. رعنا، زنی که شوهرش را از دست داده، طبق سنت نمیتواند در مراسم سوم او شرکت کند. لباسهایش واقعیاند، اما بار نمادین دارند.
🔻 او در ادامه به ارتباط فرم و روایت اشاره کرد: تمام داستان با آیینها پیوند دارد. مردی کنار دریا شطرنج بازی میکند. پنج نفری که از دریا میآیند، بهنوعی نماد پنج حس هستند. پسر نابینا، ارواح کشتهشدگان جنگ را میبیند و برایشان مرثیه میسازد. وقتی آیت، با این ارواح ارتباط میگیرد، بدنش نشانهدار میشود. او نمادی از ناشناخته است، اما بهمرور درک میشود. وقتی از رعنا پاسخ رد میشنود، چوب را به زمین میکوبد؛ گویی با زمین یکی میشود. این فیلم، بازتاب کهنالگوهای رفتاری ملت ماست.
🔻 این منتقد سینما با اشاره به تم آیینه در آثار بیضایی گفت: وقتی دنیای ما بسته است، آیینه دریچهای به جهانی دیگر میشود. در فیلم، معلمی به دهکده میآید و با خود آیینهای بزرگ میآورد. مادربزرگ رعنا، آیندهی خود اوست اگر در همان مسیر باقی بماند. رعنا، زنی است که با عناصر زمین پیوند دارد. وقتی خودش را در آب میاندازد و از برکه بیرون میآید، نمادی از تولد دوباره و روشنایی در فرهنگ ایرانی است.
🔻 او تأکید کرد: بیضایی به آیینهای ایرانی علاقهمند است. تعزیه و نمایشهای آیینی بارها در آثارش تکرار شدهاند. فرم دوربین گردان، سن دایرهای، و ساختار دایرهوار کنشها، برگرفته از همین نمایشهای سنتی است. مثلاً فیلمی از واروژ کریم مسیحی به نام «سلندر» هست که بر اساس فیلمنامهای از بیضایی ساخته شده و پرویز پورحسینی در آن نقش یک راهب را بازی میکند. این فیلم هم بازتابی از تأثیر سینمای ژاپن بر بیضایی است. خود او نیز در کلاس تدوین از فیلم «هفت سامورایی» به عنوان کتاب درسی استفاده میکرد.
🔻 اشرفابیانه با اشاره به پیوند اسطوره، آیین و روایت در آثار بیضایی افزود: بیضایی به سینمای ملی علاقهمند است و با ارجاع به اساطیر، مفاهیمی مثل دفاع، مقاومت و هویت را بیان میکند. مثلاً در فیلم، وقتی رعنا شوهرش را از دست میدهد، در مراسمی آیینی، پیراهن سفیدش را پاره میکند و زیر آن پیراهن سیاه میپوشد. در این صحنه، او نه فقط سوگوار، بلکه آماده مبارزه است.
🔻 این منتقد سینما ادامه داد: فیلم با مراسم عزاداری، عروسی، نماز و زنجیرزنی مواجه است. مردم در مواجهه با تهدید، گاه فقط به آیینهای مذهبی پناه میبرند، بدون کنش مؤثر. بیضایی میخواهد بگوید که تنها آیین، کافی نیست؛ باید تصمیم گرفت و عمل کرد.
🔻 او در ادامه گفت: تنها مراسم شاد فیلم، عروسی رعناست؛ نشانهای از زمین و باروری. اما همان مراسم هم با حمله مختل میشود. بیضایی معتقد است مردم ما بهدلیل هجومهای مداوم تاریخی، در پس آیینها پناه گرفتهاند. اما گاه این آیینها بهجای دفاع، آنان را منفعل میکنند.
🔻 اشرف ابیانه نتیجه گرفت: در پایان فیلم، رعنا با گلآلود کردن چهرهاش، خود را به زمین میسپارد؛ که این موضوع هم نشانه سوگ و هم نشانه آمادگی برای مقاومت است. بیضایی با استفاده از نمادها، اسطورهها و آیینهای ایرانی، داستانی جهانی از مقاومت، شناخت و هویت را روایت میکند.
🔻 در ادامه نشست، برخی حاضران نیز به بیان نظرات خود درباره عناصر نمادین فیلم پرداختند و بهویژه از کارکرد آیینه، آیینهای تدفین، لباسها و واکنشهای اهالی دهکده در برابر خطر سخن گفتند.
#خانه_هنرمندان_ایران
#سالن_استاد_ناصری
#سینماتک
@iranartists
◾️خانه هنرمندان ایران درگذشت یعقوب صباحی بازیگر تئاتر و تلویزیون را تسلیت میگوید.
#خانه_هنرمندان_ایران
@iranartists
در صد و دومین برنامه مستندات یکشنبههای خانه هنرمندان ایران مطرح شد:
🎬 حرکت بین مفاهیم، پرسشها و گسستها در «شرح یک نبرد» / روایتی که همچنان زنده است
🔘 صد و دومین برنامه از سری برنامههای مستندات یکشنبههای خانه هنرمندان ایران، یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ به نمایش مستند «شرح یک نبرد» ساخته کریس مارکر اختصاص داشت. پس از نمایش این مستند، نشست نقد و بررسی آن با حضور امین حامیخواه(منتقد سینما) برگزار شد. اجرای این برنامه برعهده سامان بیات بود.
🔻 امین حامیخواه در این نشست گفت: کریس مارکر برخلاف بسیاری از سینماگران، بهشدت از رسانهها و مطبوعات فاصله میگرفت. عکسهای اندکی از او موجود است و حتی زمانی که آثارش جایزه میگرفتند، حاضر نبود تصویری از خود در رسانهها منتشر کند. نام واقعیاش نیز «کریستین فرانسوا فیلیپ» بود، اما با نام مستعار کریس مارکر شناخته میشود. جالب اینکه حتی در برخی آثارش مانند «گربه بیآفتاب»، گربه بهعنوان تمثیل ظاهر میشود. تنها در یک فیلم در سال ۲۰۰۱، چهرهاش برای لحظهای کوتاه آشکار میشود.
🔻 او در ادامه با اشاره به دیدگاههای مارکر اضافه کرد: مارکر یک چپگرای اندیشمند بود، آشنا با فلسفه، ادبیات و تاریخ تفکر، و همین باعث شد آثارش همیشه آوانگارد و ساختارشکن باشند. او نخستین مستندش را با نام «المپیک ۵۲» ساخت، که در آن دوربینش وارد خیابان میشود و شادی و تناقضات زندگی مردم فنلاند را به تصویر میکشد. این مستند، نگاهی انتقادی به سرمایهداری داشت. مارکر فرم «نامهنگاری تصویری» را به مستند وارد کرد، از شیوه روایت دانای کل فاصله گرفت و ارتباطی انسانیتر و شخصیتر با مخاطب برقرار کرد. موسیقی الکترونیک، نریشنهای شاعرانه و استفاده خلاقانه از صدا از ویژگیهای منحصر بهفرد آثار اوست.
🔻 این منتقد سینما در ادامه، به آثاری چون «اسکله» و «بیآفتاب» اشاره و بیان کرد: در آثار مارکر، مفهوم خاطره نقش اساسی دارد. در «بیآفتاب» جملهای هست که میگوید: «ما به یاد نمیآوریم، بلکه حافظه را باز میکنیم، همانطور که تاریخ را بازنویسی میکنیم.» برای مارکر، تاریخ چیزی نیست جز تدوین خاطرهها.
🔻او با اشاره به مستند «شرح یک نبرد»، توضیح داد: این مستند، ۱۳ سال پس از تأسیس دولت اسرائیل ساخته شد. مارکر با رویکردی شاعرانه و البته منتقدانه به آن دوران نگاه میکند. او از ساختار شورایی و اقتصاد اشتراکی آن زمان میگوید؛ اما در عین حال، به تناقضات، خشونتها و سیاستهای مخفی نیز میپردازد. مارکر پس از جنگ شش روزه، اجازه اکران این فیلم را نداد و در نامهای به نشریهای در لندن نوشت: دیگر به آرمانهایی که زمانی در اسرائیل میدیدم، باور ندارم.
🔻 حامیخواه همچنین به تأثیر ادبیات و سنت جستارنویسی در شکلگیری زبان سینمایی مارکر اشاره کرد: جستار، فرم مرکزی اندیشه مارکر است. همان فرمی که آدورنو، لوکاچ، نیچه و بنیامین از آن برای عبور از مفاهیم بسته و ایدئولوژیک بهره گرفتند. برای مارکر، جستار یعنی حرکت بین مفاهیم، پرسشها و گسستها. مارکر با استفاده از نگاتیوها، تصاویر آرشیوی، عکسهای ثابت و نریشنهایی که از زبان کودک، زن، مرد یا حتی ملت روایت میشود، فضایی خلق میکند که پرتنش، شاعرانه و همزمان سیاسی است. شروع فیلم از بهترین نمونههای این نوع سینماست:
این سرزمین با نشانهها با تو سخن میگوید. کهنترین زبان، زبان سایهها و سکوتهاست… بنیان نهادن یک کشور یعنی فراخواندن گذشته و آینده برای نجات اکنونِ ناپایدار.
🔻 او در پایان تاکید کرد: «شرح یک نبرد» تنها درباره نبردی سیاسی یا نظامی نیست؛ بلکه درباره نبرد میان حافظه و فراموشی، میان آرمان و واقعیت است. روایت مارکر از اسرائیل آن روز، بهطرز غریبی هنوز معاصر، زنده و ضروری است.
#خانه_هنرمندان_ایران
#مستندات_یکشنبه
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists
🔘 «سینماسلامت» با «چشم بادومی» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
🎬 فیلم «چشم بادومی» ساخته ابراهیم امینی (۱۴۰۳) ساعت ۱۸ دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ در سالن استاد ناصری، سومین برنامه «سینما سلامت» در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید.
🔻 پس از نمایش این فیلم در برنامه ششصد و بیست و هشتم سینماتک خانه هنرمندان ایران، نشست نقد و بررسی آن با حضور رضا درستکار (منتقد سینما و مدیر جلسات سینماسلامت) و عوامل فیلم برگزار میشود.
🔻 مائده دختر نوجوان ایرانی عاشق یکی از خوانندههای کیپاپ شده و میخواهد برای دیدار او و شرکت در یک مسابقه به سئول برود. او در آزمون پذیرفته میشود اما مادر مخالف جدی اوست…
🔻 ساره بیات، مهدی هاشمی، علی باقری، ستایش دهقان، حسین رامه و ماهور صادق علی بازیگران این فیلم هستند.
🔻 در نشستهای ماهیانه «سینماسلامت» که توسط «فنسالاران» برگزار میشود، فیلمها از منظر روانشناسی و جامعهشناسی مورد بررسی قرار میگیرند.
🔖 علاقهمندان برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند:
https://www.tiwall.com/s/cheshmbadomi.movie
#خانه_هنرمندان_ایران
#سینماتک
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists
🔘 گشایش نمایشگاه «به گزارش زنان» در خانه هنرمندان ایران
🎨 «به گزارش زنان: نمایشگاه آثار هنرمندان زن نوگرا» در خانه هنرمندان ایران گشایش مییابد.
🔻 این نمایشگاه به طور مشترک در موزه هنرهای معاصر تهران و خانه هنرمندان ایران برپا میشود.
🔻 افتتاحیه این رویداد، ساعت ۱۷ پنجشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴ در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد و جمعه ۳ مرداد در سایر گالریها گشایش خواهد یافت.
🔻 معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در برپایی این رویداد مشارکت دارد.
🔻 نمایشگاه هنرمندان زن نوگرا به روایت گالریها زیر نظر سجاد باغبانماهر برپا میشود و توکا ملکی، افسانه کامران و سجاد باغبانماهر بهعنوان پژوهشگران و گردانندگان نمایشگاه فعالیت دارند.
🔻 نمایشگاه «به گزارش زنان» در گالریهای خانه هنرمندان ایران از ۲ مرداد ۱۴۰۴ تا ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ هر روز (به جز شنبه که خانه هنرمندان ایران تعطیل است) ساعت ۱۴ تا ۲۱ میزبان علاقهمندان خواهد بود.
#خانه_هنرمندان_ایران
#گالری_استاد_ممیز
#گالری_استاد_نامی
#گالری_استاد_میرمیران
#گالری_بهار
#گالری_تابستان
#گالری_پاییز
#گالری_زمستان
@iranartists
در ششصد و بیست و هفتمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران مطرح شد:
🔘 «دو زن»، تصویری از تراژدی جنگ، مادرانگی و حافظه جمعی
🎬 ششصد و بیست و هفتمین برنامه از سری برنامههای سینماتک خانه هنرمندان ایران، دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴، به نمایش فیلم «دو زن» ساخته ویتوریو دسیکا (۱۹۶۰) اختصاص داشت. پس از نمایش این فیلم، نشست نقد و بررسی آن با حضور سحر عصرآزاد (منتقد سینما) برگزار شد. اجرای این برنامه برعهده سامان بیات بود.
🔻فیلم «دو زن» داستان مادری را روایت میکند که در تلاش است دختر نوجوانش را از پیامدهای جنگ جهانی دوم و ترس ویرانگر آن محافظت کند.
🔻سحر عصرآزاد در این نشست با اشاره به ظرفیت ماندگار فیلم گفت: برای من جالب بود که فیلمی ساختهشده در سال ۱۹۶۰، هنوز هم بعد از این همه سال، قابل کشف و ارتباط است. آثار دسیکا غالباً نگاهی مردانه دارند، اما این فیلم از معدود تجربههای اوست که جهان زنانه، مادرانه و در عین حال تراژیک را با چنان عمقی به تصویر میکشد.
🔻او افزود: نکته مهم دیگر، بازی سوفیا لورن در این فیلم است. بسیاری معتقدند که حضور ستارهای با چنین جذابیت و شمایلی میتواند روایت را تصنعی کند، اما در اینجا عکس آن اتفاق افتاده. سوفیا لورن در قالب مادری که کشورش، بدنش و حیثیتش مورد تعرض واقع شده، بدل به نمادی از خود شهر رم میشود؛ یک نقش چندلایه، فراسوی شمایل همیشگی زنانهاش.
🔻این منتقد سینما با اشاره به صحنههای تاثیرگذار فیلم، گفت: صحنه تجاوز از صحنههایی بود که در زمان خودش بسیار بحثبرانگیز بود. دسیکا با نهایت ظرافت و ایجاز، این سکانس را اجرا میکند، اما تأثیر روانی آن تا پایان فیلم باقی میماند. اینکه فیلم با نمایی از مادر و دختر در آغوش هم پایان میگیرد، نوعی مواجهه با پوچی، ناامیدی و تباهی جنگ است.
🔻او در پاسخ به پرسشی درباره عمق تأثیر این واقعه بر کاراکتر مادر یا دختر توضیح داد: فیلم عمداً مرز بین تأثیر این تراژدی بر مادر و دختر را از هم تفکیک نمیکند. مادر بهواسطه تجربه زیسته، بار مسئولیت، و حس گناه درهمشکسته میشود؛ دختر نیز، درست در آستانه بلوغ، اولین تجربه عشق و شکوفاییاش را با ویرانی مواجه میبیند. این دو شخصیت را میتوان استعارهای از ‘جسم زن’ و ‘خاک وطن’ دانست که هر دو همزمان مورد تجاوز قرار گرفتهاند.
🔻عصر آزاد همچنین تاکید کرد: در لایههای زیرین فیلم، رگههایی از نقد اجتماعی، مذهبی و حتی سیاسی نیز دیده میشود. دسیکا، بدون افتادن در دام شعار، بهخوبی نشان میدهد که چگونه ایمان، فقر، سیاست، تجاوز و باورهای مذهبی در بستری از جنگ در هم میتنند.
🔻این منتقد سینما در بخش دیگری از صحبتهایش به دوران تولید فیلم اشاره کرد و گفت: ساخت فیلمی درباره تبعات جنگ جهانی دوم، حدود ۱۵ سال پس از پایان آن، نشانهای است از اینکه جامعه ایتالیا به نقطهای از درک، رسوب و تحلیل آن فاجعه رسیده بود. به همین دلیل فیلم از واکنش عبور کرده و به یک روایت تحلیلی، شاعرانه و انسانی بدل شده است.
🔻در ادامه نشست، حاضران در سالن نیز پرسشهایی درباره وجه تمثیلی مادر و دختر، نقش دین و نهاد کلیسا، بازنمایی فقر و مفهوم تجاوز در جنگ مطرح کردند.
🔻در پایان، فیلم «دو زن» نه فقط بهعنوان اثری سینمایی، بلکه بهعنوان سندی تاریخی از جنایات ناگفته در جنگ، و تلاشی برای روایت زخمهای جسمی، روحی و ملی به مخاطب معرفی شد؛ روایتی که امروز نیز، در سایه جنگهای تازه، همچنان زنده و ضروری است.
#خانه_هنرمندان_ایران
#سالن_استاد_ناصری
#سینماتک
@iranartists
🎬 اکران «ارباب حلقهها۳: بازگشت پادشاه» در خانه هنرمندان ایران
🔘 نسخه 4K فیلم سینمایی انیمیشن «ارباب حلقهها۳: بازگشت پادشاه»(۲۰۰۳) بهکارگردانی پیتر جکسون، ساعت ۱۷ جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید.
🔻 فیلم در ۲۴۰ دقیقه با زیرنویس فارسی در خانه هنرمندان ایران روی پرده میرود.
🔻 این فیلم، دنبالهٔ داستان «دو برج» است و در آن فرودو، سم و گالوم راهی کوه نابودی در موردور میشوند تا حلقه یگانه را نابود کنند، اما از اهداف واقعی گالوم اطلاعی ندارند و...
🔻 «ارباب حلقهها۳: بازگشت پادشاه» در کنار «بن هور» و «تایتانیک» یکی از سه فیلمی است که یازده اسکار برده است. این فیلم همچنین در جایزهٔ گلدنگلوب از ۴ نامزدی، ۴ جایزه کسب کرد و در بفتا نیز توانست از مجموع ۱۲ نامزدی، ۴ جایزه را بهدستآورد.
🔖 علاقهمندان برای تهیه بلیت «ارباب حلقهها۳: بازگشت پادشاه» به سایت تیوال مراجعه کنند:
https://www.tiwall.com/s/arbabehalgheha5
#خانه_هنرمندان_ایران
#سینما
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists
🔘 نسخه بلوری مستند «باراکا» ساخته ران فریک، عصر یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ در قالب صدوسومین برنامه «مستندات یکشنبه» در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران، اکران شد و «سامان بیات» پژوهشگر سینما درباره آن صحبت کرد.
گزارش تصویری: لیلا ابراهیمی
#خانه_هنرمندان_ایران
#مستندات_یکشنبه
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists
🔘 شب «فانتزیهای گمشده در شاهنامه» در خانه هنرمندان ایران برگزار میشود
🌀 شب «فانتزیهای گمشده در شاهنامه» از سلسلهشبهای مجله بخارا، پنجشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴ در خانه هنرمندان ایران برگزار میشود.
🔻هشتصد و شصت و پنجمین شب از سلسلهشبهای مجله بخارا به بررسی «فانتزیهای گمشده در شاهنامه» اختصاص یافته است.
🔻 در این نشست، مریم طاهریمجد و علی دهباشی سخنرانی خواهند کرد. طاهری مجد، روزنامهنگار و نویسنده ایرانی است که به آفریدن داستانهای خواندنی بر اساس متونِ ادبیات کهن ایران شناخته میشود.
🔻 «بهکارگیری فانتزی در آثار حماسی»، «فانتزیهای فراگیر در شاهنامه»، «انسانها و حیوانات فانتزی»، «غذاهای فانتزی» و «نبردافزارهای فانتزی» در این شب بررسی میشوند.
🔻 شب «فانتزیهای گمشده در شاهنامه» ساعت ۱۷ پنجشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.
#خانه_هنرمندان_ایران
#سالن_استاد_شهناز
#شب_های_بخارا
@iranartists
🔘 «شبهای روشن»؛ گامی جهت ترویج فرهنگ تعزیه
🎭 امین اشرفی، مدیر خانه نمایش سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران و مدیر تماشاخانه ایرانشهر، ضمن بازدید از نمایشگاه «شبهای روشن» که شامل مجموعه عکسهای لیلا ابراهیمی از مجالس تعزیهخوانی با عنوان «شبیه نور» است که در دهه دوم محرم امسال (از دوشنبه ۱۶ تا جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴) در محوطه باز خانه هنرمندان ایران برگزار شد، درباره همکاری با خانه هنرمندان ایران به نکاتی اشاره کرد.
🔻 اشرفی در این باره گفت: خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مدتهاست که به شکل جدی در زمینه تعزیه به عنوان میراث اصیل و فرهنگی ایران فعالیت میکند. بنابراین در جلسهای که با آقای عسگرپور، مدیرعامل خانه هنرمندان داشتیم، به عنوان اولین همکاری مشترک بین خانه هنرمندان و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، پیشنهاد برگزاری مراسم تعزیه را مطرح کردیم. در نتیجه آن جلسه، تصمیم بر این شد که همکاری مشترکی داشته باشیم و زمانبندی و تاریخی برای آن مشخص شد. به این ترتیب پنج شب، مجالس تعزیه را در محوطه خانه هنرمندان برگزار کردیم.
🔻 او افزود: این برنامه با همکاری کانون منهاج که بهطور قانونی در خانه نمایش ثبت شده و مدتهاست به آموزش و ترویج تعزیه میپردازد، انجام شد و امیدواریم که در سالهای آینده نیز ادامه پیدا کند.
🔻 مدیر خانه نمایش سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران در ادامه درباره نمایشگاه محیطی «شبهای روشن» که در محوطه بیرونی خانه هنرمندان به نمایش گذاشته شده است، گفت: همانطور که انتظار میرفت،خانه هنرمندان ایران نسبت به یک اثر هنری تاثیر خود را گذاشت و آن را به شکلی دیگری از هنر نیز تبدیل کرده که ما امروز آثار آن را در این نمایشگاه مشاهده میکنیم. خوشبختانه با عکسهایی که خانم ابراهیمی از اجراهای تعزیه گرفتهاند، نمایشگاه خوب و جذابی برپا شده است که رویداد تعزیه را ادامهدار کرده است. یعنی همانطور که در پنج شب اجرای زنده داشتیم، انشاءالله در شبها و روزهای دیگر نیز این آثار به همراه اجراها دوباره به نمایش گذاشته خواهد شد و قطعاً به ترویج این هنر کمک خواهد کرد.
🔻 اشرفی در ادامه صحبتهایش بیان کرد: این رویداد، یک شروع خوب برای همکاری بین تماشاخانه ایرانشهر، سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران، خانه نمایش و خانه هنرمندان بود. باتوجه به موفقبودن این تجربه، ما در خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران آمادگی داریم تا در مناسبتهای دیگر و سالهای آینده این همکاری را ادامه دهیم. فکر میکنم حداقل کاری که میتوان انجام داد، اجرای سالانه «شبیه نور» در همین تاریخ است که با برنامهریزی پیشین، قطعا کیفیت اجراها نیز افزایش پیدا میکند.
🔻 نمایشگاه «شبهای روشن» شامل مجموعه عکسهای لیلا ابراهیمی از مجالس تعزیهخوانی با عنوان «شبیه نور» است که در دهه دوم محرم امسال (از دوشنبه ۱۶ تا جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴) در محوطه باز خانه هنرمندان ایران برگزار و با استقبال مخاطبان مواجه شد. این مجالس توسط کانون تعزیه منهاج و با مشارکت خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، خانه هنرمندان ایران و شهرداری منطقه۶ برگزار شد.
🔻 لیلا ابراهیمی متولد سال ۱۳۵۶ و دانشآموخته رشته عکاسی در مقطع کارشناسی از دانشکده هنر و معماری است و پیش از این نمایشگاههای «قاب آخر» و «تماشای روی ماه» از آثار او برپا شده است.
🔻 نمایشگاه «شبهای روشن» ساعت ۱۷ جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ افتتاح شده و تا یکشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۴ در گالری محیطی خانه هنرمندان ایران واقع در محوطه ورودی خانه هنرمندان ایران برای بازدید علاقهمندان برپا خواهد بود.
#خانه_هنرمندان_ایران
#گالری_محیطی
@iranartists
🔘 نخستین برنامه کارگروه آموزش انجمن هنرمندان سفالگر ایران تحت عنوان «گفتوگو با هنرمند» با حضور صادق باقری و به میزبانی کورش آریش، عصر جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
گزارش تصویری: لیلا ابراهیمی
#خانه_هنرمندان_ایران
#سالن_استاد_امیرخانی
@iranartists
🔘 فیلم مستند معماری «مدرسه هنر گلاسکو» به طراحی چارلز رنی مکینتاش، عصر پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران به نمایش درآمد. در این برنامه که توسط خانه فیلم معمار و به همت جامعه مهندسان معمار ایران برگزار شد، سوسن یزدانی معمار، پژوهشگر و فعال فرهنگی معماری، پیرامون این اثر سخنرانی کرد.
گزارش تصویری: لیلا ابراهیمی
#خانه_هنرمندان_ایران
#سالن_استاد_شهناز
@iranartists
🔘 نمایشگاه «شبهای روشن» در گالری محیطی خانه هنرمندان ایران
🌀 نمایشگاهی از مجموعه عکسهای لیلا ابراهیمی با عنوان «شبهای روشن» در گالری محیطی خانه هنرمندان ایران برپا میشود.
🔻 این نمایشگاه شامل مجموعه عکسهایی از مجالس تعزیهخوانی با عنوان «شبیه نور» است که در دهه دوم محرم امسال (از دوشنبه ۱۶ تا جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴) در محوطه باز خانه هنرمندان ایران برگزار و با استقبال مخاطبان مواجه شد. این مجالس توسط کانون تعزیه منهاج و با مشارکت خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، خانه هنرمندان ایران و شهرداری منطقه۶ برگزار شد.
🔻 لیلا ابراهیمی متولد سال ۱۳۵۶ و دانشآموخته رشته عکاسی در مقطع کارشناسی از دانشکده هنر و معماری است و پیش از این نمایشگاههای «قاب آخر» و «تماشای روی ماه» از آثار او برپا شده است.
🔻 نمایشگاه «شبهای روشن» ساعت ۱۷ جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ افتتاح میشود و تا یکشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۴ در گالری محیطی خانه هنرمندان ایران واقع در محوطه ورودی خانه هنرمندان ایران برای بازدید علاقهمندان برپا خواهد بود.
#خانه_هنرمندان_ایران
#گالری_محیطی
@iranartists
🔘 اکران مستند «باراکا» در مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران
🎬 نسخه بلوری مستند «باراکا» ساخته ران فریک در خانه هنرمندان ایران روی پرده میرود.
🔻 این مستند محصول ۱۹۹۲، در قالب صدوسومین برنامه «مستندات یکشنبه» در خانه هنرمندان ایران، اکران میشود و «سامان بیات» پژوهشگر سینما درباره آن صحبت خواهد کرد.
🔻«باراکا» مستندی است که در آن، هیچگونه گفتاری وجود ندارد. در طول ۱۴ ماه ساخت آن، از موضوعات گوناگونی همچون رخدادهای طبیعی، زندگی، کارهای انسانی و پدیدههای تکنولوژی در ۲۴ کشور جهان فیلمبرداری شدهاست.
🔻 این مستند تحسینشده و پرهزینه، در سفری دور و دراز، از شرق تا غرب، از دورافتادهترین و ناشناختهترین سرزمینها تا صنعتیترین و مدرنترین کشورهای جهان، به دنبال کشف رازی نهفته در ملل و اقوام بشر در این پهنه خاکی است.
🔻 فیلم مستند ۹۶ دقیقهای «باراکا»، ساعت ۱۸ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران روی پرده خواهد رفت.
🔖 علاقهمندان برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند:
https://www.tiwall.com/s/baraka.movie
#خانه_هنرمندان_ایران
#مستندات_یکشنبه
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists
🎬 نمایش فیلم «مدرسه هنر گلاسکو» در خانه هنرمندان ایران
🔘 فیلم مستند معماری «مدرسه هنر گلاسکو» به طراحی چارلز رنی مکینتاش پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید.
🔻 این فیلم توسط خانه فیلم معمار و به همت جامعه مهندسان معمار ایران در خانه هنرمندان ایران روی پرده میرود.
🔻این اثر درباره مدرسه هنری مشهور معماری و طراحی گلاسکوی اسکاتلند است که چارلز رنی مکینتاش معمار، نقاش و طراح فقید، آفرینندۀ آن بوده است.
🔻 نمایش فیلم «مدرسه هنر گلاسکو» با سخنرانی سوسن یزدانی معمار، پژوهشگر و فعال فرهنگی معماری همراه خواهد بود.
🔻 این برنامه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد
🔻 ورود برای عموم آزاد است.
#خانه_هنرمندان_ایران
#سالن_استاد_شهناز
@iranartists
🔘نسخه مرمتشده فیلم «غریبه و مه» ساخته بهرام بیضایی در قالب برنامه ششصد و بیستوششم سینماتک خانه هنرمندان ایران، عصر دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ روی پرده رفت و نشست نقد و بررسی آن با حضور شهرام اشرفابیانه برگزار شد.
گزارش تصویری: لیلا ابراهیمی
#خانه_هنرمندان_ایران
#سالن_استاد_ناصری
#سینماتک
@iranartists
🎬 «ارباب حلقهها ۲: دو برج» در خانه هنرمندان ایران روی پرده میرود
🔘 نسخه 4k فیلم سینمایی «ارباب حلقهها ۲: دوبرج»(۲۰۰۲) بهکارگردانی پیتر جکسون ساعت ۱۷ جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید.
🔻 فیلم در ۲۳۵ دقیقه با زیرنویس فارسی در خانه هنرمندان ایران روی پرده میرود.
🔻 سه روز از داستان «ارباب حلقهها: یاران حلقه» گذشته است. فرودو همراه با سم در سنگلاخهای امین میول سرگرداناند، تا اینکه موجودی به نام گالوم را که در تعقیب آنها بود، میگیرند و فرودو از او میخواهد که آنها را تا دروازهٔ سیاه، موردور هدایت کند و...
🔻 الیجا وود، ایان مککلن، لیو تایلر، ویگو مورتنسن، شان آستین، کیت بلانشت، جان ریس، دیویس، بیلی بوید، دامینیک مانهن، اورلاندو بلوم، کریستوفر لی، اندی سرکیس و... در این فیلم بازی کردهاند.
🔻 فیلم در هفتاد و پنجمین دوره جوایز اسکار نامزد دریافت شش جایزهٔ و برنده دو اسکار شد.
🔖 علاقهمندان برای تهیه بلیت «ارباب حلقهها۲: دو برج» به سایت تیوال مراجعه کنند:
https://www.tiwall.com/s/arbabehalgheha11
#خانه_هنرمندان_ایران
#سینما
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists
🔘 مستند «شرح یک نبرد» ساخته کریس مارکر در قالب صدودومین برنامه «مستندات یکشنبه»، عصر یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران، روی پرده رفت و «امین حامیخواه» منتقد سینما، این اثر را مورد بررسی قرار داد.
گزارش تصویری: لیلا ابراهیمی
#خانه_هنرمندان_ایران
#مستندات_یکشنبه
#سالن_استاد_ناصری
@iranartists