کانال رسمی گروه هنر و رسانه خبرگزاری فارس
✅ وصیت کردند اگر شهید شدم، انتقام انتقام نکنید و مطیع تصمیم آقا باشید
👤 گفتوگو با همسر سردار شهید امیرعلی حاجیزاده
📺 برشی از مجموعه «#ملازمان_حرم»
@Farsnart
حمید هیراد بستری شد، صدای محمد نوری روی دیوار فاطمی نشست
🔸در هفتهای که گذشت، فضای موسیقی ایران همزمان با اخبار نگرانکننده از وضعیت جسمی حمید هیراد، شاهد تحولات مهمی در بخش تولید، پخش و مدیریت بود؛ از انتشار تیتراژ جدید سریال گرفته تا انتصاب مدیرعامل تازه در انجمن موسیقی و گزارش نهایی درباره بازپرداخت بلیت کنسرتهای لغوشده جنگ.
🔹اتفاقات هفته گذشته موسیقی را در این گزارش بخوانید
@Farsnart
🔸شهید حاجیزاده میگفت محمود باهم آمدیم باهم میرویم
🔹۱۶ سال فرمانده موشکی سپاه بود و طراح عملیات وعدههای صادق ۱ و ۲ اما هرسال به سردار حاجی زاده میگفت اگر نیروی بهتری دارید جایگزین کنید اما پاسخش این بود که «محمود با هم آمدهایم با هم میرویم» و حالا باهم رفتند.
🔸ادامه این گفت و گو را اینجا بخوانید.
@Farsnart
با این سپر از ترور شخصیت با شایعات جلوگیری کنید
🔹در دنیایی که جنگها تنها در میدانهای نبرد و با سلاحهای گرم محدود نمیشوند، ذهن و ادراک انسانها به اصلیترین جبههٔ جنگ تبدیل شده است.
🔸دشمنان برای تأثیرگذاری و تغییر نگرش مردم، از ابزارهای روانی، رسانهها و فضای مجازی استفاده میکنند تا باورها، ارزشها و امنیت فکری یک جامعه را هدف قرار دهند.
🔹در این میان، عملیات روانی و جنگ ادراکی، با شایعات، اطلاعات نادرست و تخریب شخصیتها، آرام و بیصدا، اما بسیار عمیق، بنیانهای فکری جوامع را متزلزل میکنند.
🔸مقابله با این نبرد نرم و پیچیده، نیازمند بصیرت، شفافیت، آگاهی و سواد رسانهای مردم است تا هر فرد به یک سرباز هوشیار در برابر موجهای رسانهای و عملیات روانی تبدیل شود و از جامعهٔ خود در برابر انحرافهای فکری و تخریب روانی محافظت کند.
🔹گفتوگوی فارس با «سیما شریفان» کارشناس سواد رسانهای و پژوهشگر علوم اجتماعی را دربارهٔ بررسی جنگ روانی و ادراکی دشمن و اهمیت مقابله با آن، اینجا بخوانید.
@Farsnart - Link
فریاد عرفان طهماسبی علیه سکوت جهانی درباره غزه
🔹عرفان طهماسبی، خواننده جوان ایرانی، با انتشار تصویری تأثیرگذار در استوری اینستاگرام خود، نسبت به بحران کمبود غذا و شرایط اسفبار مردم غزه واکنش نشان داد.
🔸او نوشت: این سکوت منزجرکننده را بشکن.
@Farsnart - Link
بازیگر وضعیت سفید: نه بیمه دارم نه درآمد، نه یک تماس از خانه سینما
🔸ناصر شهریاری، بازیگر و فیلمنامهنویس سینما و تلویزیون ایران که از کودکی با معلولیت جسمی و حرکتی زندگی میکند، این روزها در شرایط سخت معیشتی و درمانی بهسر میبرد و از بیتوجهی خانه سینما و اهالی هنر گلایهمند است.
🔹او میگوید:«من حتی بیمه نیستم. همه هزینههای درمانیام را که ماهانه بیش از پنج میلیون تومان است، آزاد پرداخت میکنم و فقط به یک ویلچر برقی احتیاج دارم.»
ادامه این گفتوگو را در اینجا بخوانید
@Farsnart
ملیکا زارعی: بیتفاوتی ما ادامه جنایت است
🔸ملیکا زارعی، مجری برنامههای کودک تلویزیون در پستی اینستاگرامی نسبت به فاجعه قحطی و گرسنگی در غزه واکنش نشان داد.
🔹وی در بخشی از پست خود نوشت: حالا چشمم به کودکان گرسنهای افتاده که نه فقط امنیت، آرامش، و حتی غذا و حق زنده بودن را ازشان گرفته. بیتفاوتی ما ادامه جنایت است. اگر نمیتوانم کمک کنم لااقل صدای درد را بشنویم. لااقل انسان بمانیم.
@Farsnart-Link
وقتی خبرنگاران خارجی جنگ ۱۲ روزه را روایت میکنند
🔸پس از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای صداوسیما و شهادت چند نفر از اهالی رسانه، هنرمندان، دیپلماتها، دانشجویان و خبرنگاران خارجی جنایت رژیم صهیونی را مشاهده و نسبت به آن واکنش نشان دادند.
🔹الهام عابدینی، فعال رسانه در خصوص بازدید خبرنگاران خارجی از ساختمان شیشهای صداوسیما در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: خبرنگارانی که بازدید را انجام دادند، عمدتا افرادی بودند که حتی در طول جنگ نیز مدام درخواست میدادند که میخواهیم ایران را روایت کنیم. یکی از اولویتهایی که داشتیم این بود تا خبرنگارانی را دعوت کنیم که یک روایت واقعی از ایران نشان دهند.
🔸وی ادامه داد: به دلیل شرایطی که جمهوری اسلامی دارد و تحریمهای رسانهای گسترده، بهترین تریبون برای ما خبرنگاران حوزه بینالملل هستند که با دادن دسترسیها، آن روایت واقعی انجام شود.
🔹ادامه مصاحبه را اینجا بخوانید.
@Farsnart
🔸اینجا نان نایابتر از جان است
🔹غزه دیگر فقط خبر جنگ نمیدهد؛ خودش شده خبر. جایی که گرسنگی، جای گلوله را گرفته و مرگ، در صفهای آب و غذا سراغ مردم میآید. حالا خبرنگاران هم دوربین را کنار گذاشتهاند؛ نه از سر بیتفاوتی، که از شدت ضعف و گرسنگی.
🔸ادامه این گزارش را اینجا بخوانید
@Farsnart
دلتنگیهای مادر شهیدی که فرزندش را ندید
🔸مادر شهید جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از حسرت ندیدن پیکر فرزندش برای آخرين بار گفت: من هیچ وقت پسرم را ندیدم. هنوز هم حسرت میخورم که پدرش او را دید و من ندیدم؛ دلم برای او تنگ شده است.
@Farsnart-Link
راوی روایتهایی که دشمن نمیخواهد دیده شوند
🔹جنگ امروز، فقط در خطوط مقدم جاری نیست؛ بلکه در ذهنها و صفحههای نمایش امتداد دارد. روایتگری جنگ، از میدان نبرد تا پشتصحنههای انسانی و اجتماعی، دیگر فقط گزارش سادهٔ اتفاقات نیست؛ بلکه نبردی پیچیده برای حفظ حقیقت در برابر روایتهای تحریفشدهٔ دشمن است.
🔸پای حرفهای کسی مینشینیم که فقط شاهد انفجارها و اصابت موشکها نبوده؛ بلکه در دل معابر خطرناک سوریه و لبنان، و مناطق آسیبدیدهٔ ایران، لایههای کمتردیدهشدهٔ جنگ، از امیدهای کوچک تا دردهای عمیق را ثبت کرده است.
🔹این گفتوگو، روایتگر مواجههای است که از آن سوی سلاح و راهبردهای جنگی میآید؛ از دل انسانها، از واقعیتهای پنهان پشت اخبار و از تلاش برای روایتگری صادقانه در بحرانی که رسانهها یکی از جبهههای اصلی آن شدهاند.
🔸«علی صدرینیا» کارگردان و مستندساز، که آثاری مثل «تهران دمشق»، «تهران بیروت» و «تهران تلآویو» را در کارنامه دارد، برایمان از روایتگری جنگ میگوید.
@Farsnart - Link
«پیرپسر» و کورکردن چشم برای درستکردن ابرو
🔹فیلم «پیرپسر» ساخته اکتای براهنی، از نظر بصری و ساختار سینمایی اثری چشمگیر و بینقص است؛ اما مشکل آنجاست که در نقد تباهی و زشتی، خودش به بازتولید همان تباهی تبدیل میشود.
🔹براهنی بیواسطه و عریان، خشونت، انحراف، تحقیر و فروپاشی اخلاقی را نمایش میدهد، اما نه با فاصلهگذاری یا دعوت به تأمل؛ بلکه با چنان جزئیات و اصراری که مخاطب را به جای انزجار، به تماشای مکرر شر عادت میدهد.
🔹فیلم در ظاهر، علیه پلشتی است اما در عمل مرز بین هشدار و لذت از تماشای خشونت گم میشود؛ آنقدر که تماشاگر بهجای فهم، دچار بیحسی اخلاقی میشود.
🔹با اینکه شخصیتهای منفی فیلم، تمامقد و پررنگ ترسیم شدهاند، شخصیت مثبت (علی) نه اثرگذار است، نه توانمند.
🔹«پیرپسر» نمونهای است از فیلمی که برای درستکردن ابرو، چشم را کور میکند. سینمایی خوشساخت که بیشتر از آنکه علیه شر باشد، خودش به بازنمایی وسوسهبرانگیز آن بدل میشود.
🔗 نقد سینماییِ «پیرپسر» را اینجا بخوانید
@Farsnart
وقتی رهبری یک برنامه رادیویی را سبب حال خوب رزمندگان دانستند
🔸در قسمتی از برنامه "از سرگذشت" علیرضا جاویدنیا، گوینده رادیو از اجرای برنامه صبح جمعه با شما در زمان ۸ سال جنگ تحمیلی گفت.
🔹وی درباره ملاقات گویندگان این برنامه با رهبری گفت: جمع گویندگان حدود سال ۷۰ با حضرت آقا دیدار کردند. یک نکتهای که خیلی ارزشمند بود این بود که گفتند همه شما آمرزیده هستید. در زمان موشک باران صدام، شما به مردم روحیه دادید. در زمانی هم که رزمندگان در طول ۸ سال دفاع مقدس میجنگیدند، بچهها با همین برنامه حال خوب میگرفتند.
@Farsnart-Link
رسانههفته| سررسید تاریخ انقضای جولانی برای اسرائیل
🔹در هفتهای که گذشت، آسمان سیاست و رسانه پر از خبر و حادثه بود.
🔸از انگشتر رهبر انقلاب با نقش «إنَّ مَعِيَ رَبّي» و وعدهٔ پیروزی ملت، تا انفجارها و آتشهایی که در بستهبندی جنگ روانی قرار گرفتند، و ادعای عجیب کواکبیان که کارش را به دادگاه کشاند.
🔹در این گزارش، مهمترین اخبار و تحولات رسانههای داخلی و بینالمللی در هفتهٔ گذشته را مرور میکنیم.
@Farsnart - Link
رضا مهدوی: ترانه امروز فقط برای وایرال شدن نوشته میشود
🔸رضا مهدوی، پژوهشگر و منتقد موسیقی، با هشدار درباره بحران ترانهسرایی، میگوید: مخاطب امروز قربانی سیاستگذاریهای اشتباه است، نه مسبب آن.
🔹او با اشاره به سلطه رسانهها و شبکههای اجتماعی بر ذائقه مردم، تأکید میکند: وقتی الگوریتمها جای ارزشها را میگیرند، دیگر مجالی برای معنا و ماندگاری ترانه باقی نمیماند.
🔸مهدوی همچنین از تکرار مضمونی و تولید انبوه و بیفکر قطعات موسیقی انتقاد کرده و خواستار بازگشت به آموزش، تفکر و تربیت نسل تازهای از ترانهسراها میشود.
در این گفتوگو، ناگفتههایی از بحران ترانه در پاپ ایران را بخوانید
@Farsnart
معاونت هنری با چند اشکال در مسیر بیاعتبار کردن ساختار موسیقی
🔹نادره رضایی، معاون هنریِ وزارت ارشاد از ابتدای شروع کار خود به انتصابات مسئلهدار معروف است. در روزهایی که جامعهٔ هنری به ترکیب نهادهای فرهنگی حساس شده، انتصاب فردی بدون سابقهٔ تخصصی در یکی از نهادهای مهم موسیقی، بار دیگر نقدهایی را متوجه وزارت ارشاد کرده است.
🔹در تازهترین ترکیب هیئت امنای انجمن موسیقی ایران نام سحر فروزان، مدیر برنامههای همایون شجریان و مدیر روابط عمومی بانک کارآفرین بهعنوان یکی از اعضای جدید به چشم میخورد.
🔹نادره رضایی پساز مواجهه با سؤال رسانهها در رابطه با این انتصاب با حمله به رسالت خبرنگاری از ارائهٔ پاسخ طفره رفت.
🔗 متن کامل گزارش را اینجا بخوانید
@Farsnart
رسانههفته| حقوق بشر با عینک اسرائیلی!
🔹در هفتهای که گذشت، نوار غزه همچنان زیر بار محاصره و حملات وحشیانهٔ رژیم صهیونیستی جان داد و نهادهای بینالمللی، تنها تماشا میکنند.
🔸از تعداد زیاد شهدای حملات اخیر تا هشدارهای آکسفام دربارهٔ گرسنگی و آلودگی، از واکنشهای یمن و تهدید رژیم صهیونیستی تا تناقضگوییهای سازمانهای بهاصطلاح حقوق بشری، همه و همه نشان میدهد غزه به نقطهای رسیده که دیگر نمیتوان آن را «بحران» خواند، بلکه فاجعهای تمامعیار است که زیر سایهٔ سکوت جهانی هر روز عمیقتر میشود.
🔹در این بستهٔ خبری، مهمترین اخبار رسانهها در هفتهٔ گذشته را مرور میکنیم. هفتهای که رسانهها در آن بسیار گفتند، اما جهان وانمود کرد نمیبیند.
@Farsnart - Link
فریاد تصویر علیه محاصره نان در غزه
🔹در روزهایی که جهان در برابر رنج بیپایان مردم غزه سکوت کرده، هنرمندان تجسمی از ایران و کشورهای عربی، با خلق آثاری عمیق و تأثیرگذار، زبان تصویر را به ابزار فریاد مظلومیت تبدیل کردهاند.
🔸تصاویری که فراتر از گزارش رسانهها، روایتگر گرسنگی، محاصره، ایمان و ایستادگیاند.
@Farsnart - Link
🔸مردم اعتمادی به آمریکا ندارند
🔹براساس پیمایشی که در روزهای ۲۱ تا ۲۳ تیر صورت گرفته است بیش ۹۲ درصد از جامعه آماری اعتمادی به ترامپ ندارند و تهدیدات وی را توخالی میدانند و ۷۲ درصد هم دیگر مذاکره را ابزاری نتیجه بخش نمیدانند.
🔸ادامه این پیمایش را اینجا بخوانید.
@Farsnart
خانعلیزاده: ارائه روایت اولیه مهم است
🔸در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی، عرصه رسانه ملی نیز به عنوان یکی از بسترها جهت مقابله رسانهای عمل کرد. برخی از برنامههای تلویزیونی چون «سیاست خارجی» به طور شبانه روز آیتمهای خبرخوانی را روی آنتن میبردند و تحلیلها را به مخاطب عرضه میکردند.
🔹مهدی خانعلیزاده، تهیه کننده، مجری و سردبیر برنامه «سیاست خارجی» درباره ارائه روایت در دوران جنگ گفت: باید روایت خودمان را درباره گزارههایی که مطرح میشود، در کوتاه ترین زمان عرضه کنیم. امروز در وضعیتی نیستیم که اگر خبری را مطرح نکنیم، افکار عمومی متوجه آن نشود. بنابراین، همه افراد از خبرها مطلعاند؛ مهم ارائه روایت اولیه است.
🔸ادامه مصاحبه را اینجا بخوانید.
@Farsnart
روایت تصویری روحالامین از مظلومیت غزه
🔸تازهترین اثر حسن روحالامین، با موضوع مظلومیت مردم غزه رونمایی شد.
🔹روحالامین در توضیحی کوتاه درباره این اثر نوشته است: «بهیاد مظلومیت این روزهای برادران و خواهرانمان در غزه».
@Farsnart - Link
بدون تعارف با ایران از لنز رسانههای مستقل
🔹چه میشود اگر روایت ایران، نه از زبان گزارشهای تکراری و تیترهای پرهیاهو، بلکه از زبان کسانی بازگو شود که با دوربین و قلمشان به خیابانهای ایران قدم گذاشتهاند؟
🔸در دنیایی که روایتها اغلب تکراری و کلیشهایاند، طرح «از ایران بگو» به دنبال تغییر این رویه است.
🔹با دعوت از فعالان رسانهای و اینفلوئنسرهای مستقل از ۲۸ کشور، این برنامه فرصتی میدهد تا ایران واقعی، فراتر از بحران و تحریم، از زبان کسانی روایت شود که خود با چشم و دل آن را دیدهاند.
🔹از طعم نان تازه در کوچههای تهران تا شوق جوانان در آزمایشگاهها و سکوت کویر، این روایتها تصویر انسانی و زندهای از ایران میسازند.
🔸آزادی کامل مهمانان برای ثبت و انتشار تجربیاتشان باعث شده در بحرانهای سیاسی، مانند جنگ ۱۲ روزه، صدای مردم ایران به شکل گستردهای در جهان شنیده شود.
🔹«از ایران بگو» تلاشی هدفمند برای بازسازی تصویر ایران و ارائهٔ داستانهایی واقعی و قابل باور است؛ داستانهایی که ایران را آنگونه که هست به جهان نشان میدهند.
@Farsnart - Link
نحوهٔ شهادت فرمانده موشکی ایران بهروایت پسرش
🔹حدود ۴۰ روز پیش، در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزهای که توسط رژیم صهیونیستی به وقوع پیوست، تعدادی از سرداران ایرانی به شهادت رسیدند که یکی از آنها سرلشکر شهید محمود باقری، فرمانده موشکی هوافضای سپاه بود که همراه با شهید حاجیزاده به شهادت رسید.
🔹در همین خصوص با مهدی باقری، فرزند شهید محمود باقری گفتوگویی دربارهٔ نحوهٔ شهادت و اتفاقات پساز آن گفتوگویی داشتهایم.
🔗 جزئیات شهادت فرمانده موشکیِ ایران در کنار همرزمانش را اینجا بخوانید
@Farsnart
احمدرضا درویش سیمرغ بلورین خود را به سحر امامی تقدیم کرد
🔸در آیین بزرگداشت شهدای رسانه در نبرد با رژیم صهیونیستی، احمدرضا درویش کارگردان سینما سیمرغ بلورین خود را به سحر امامی تقدیم و متنی را قرائت کرد.
@Farsnart-Link
برنامهای که «چهره زنانه» جنگ را به تصویر میکشد
🔸ملازمان حرم در فصل جدید که هم اکنون روی آنتن شبکه افق است، به سراغ شهدای جنگ تحمیلی اخیر رفته است که بسیاری از آنها مخاطب برنامه «ملازمان حرم» بودهاند.
🔹محسن اردستانی رستمی، کارگردان این برنامه تلویزیونی در خصوص به تصویر کشاندن شهدای جنگ ۱۲ روزه گفت: در جنگ ۱۲روزه از شهید دهه هشتادی تا کودک دوماهه داریم و نمیخواهیم به راحتی از این آدمها بگذریم. برای این افراد باید بسیار کار شود. اینها در قاب وطن هستند و باید بیش ازپیش دربارهشان کار کرد.
🔸وی با اشاره به روایتهای زنانه در برنامه ادامه داد: توجه به خانمها به عنوان تمرکز اصلی برنامه هم از نقد رهبری بر کتاب «نورالدین پسر ایران» بود که فرمودند نقش همسر آن جانباز دیده نشده است. «ملازمان حرم» میخواهد بگوید این جنگ روایتی زنانه دارد که باید به آن پرداخت.
🔹ادامه این مصاحبه را اینجا بخوانید.
@Farsnart
ادامه روایتی پرکشش برای قصههای دهه ۴۰
🔸امروزه در جهان فیلم و سریال سازی، جذب مخاطب از جمله مباحث چالش برانگیز و کلیدی است که در پی آن عوامل آثار نمایشی در تلاش هستند تا به طرق مختلف جذب مخاطب را رقم بزنند. یکی از عناصر کلیدی در جذب مخاطب و ایجاد علاقه برای ادامه تماشای آثار نمایشی، ساخت فصول جدید از یک مجموعه است. در فرایند سریال سازی، اگر فیلمنامه یک اثر کشش لازم جهت ادامه دادن روایت را فراهم آورد، میتواند مخاطب را در انتظار فصلهای بعدی بگذارد.
🔹فصل دوم مجموعه تلویزیونی «حکایتهای کمال» که در چند روز گذشته آغاز به پخش کرده است، دارای عناصر و مولفههایی در قصهگویی و اقتباس است که توانسته تا قسمت ششم کشش را در روایتهای اپیزودیک خود حفظ نماید.
🔸ادامه این گزارش را اینجا بخوانید.
@Farsnart
🔸در سینما بخند، در نمایش خانگی گریه کن
🔹شبکه نمایش خانگی در سالهای گذشته توانسته است ذائقه مخاطب را از آثار صرفاً کمدی به سمت آثار جنایی و اجتماعی هدایت کند و در این مسیر نیز موفق عمل کرده است، بهطوریکه بیشترین تولیداتش به این سمت گرایش یافتهاند. در مقابل، سینما همچنان در فضای آثار کمدی باقی مانده.
🔸ادامه این گزارش را اینجا را بخوانید.
@Farsnart
امین غفاری در روسیه نواخت، راغب گرهگشای زندانیان شد
موسیقی این هفته، روایتی از هویت، همدلی و نقش اجتماعی هنرمندان بود؛ از تالار رودکی تا آزادی زندانیان…
🔸مصطفی راغب، خواننده پاپ، با اهدای ۳ میلیارد ریال به ستاد دیه یزد، زمینه آزادی زندانیان غیرعمد را فراهم کرد. تعهد اجتماعی این هنرمند، بازتابی از اخلاق موسیقایی است.
🔹امین غفاری، ویولنیست ایرانی، در جشنواره جهانی کاسپین به رهبری گولیکف، قطعاتی از راخمانینف و فخرالدینی را نواخت؛ پیوندی شنیداری میان سنت ایرانی و کلاسیک جهانی.
🔸بنیاد رودکی پروژهای با عنوان «هشت سال و این روزها» را آغاز کرد. آثار کمترشنیدهشده دوران دفاع مقدس بهزودی برای نخستینبار بهصورت رایگان منتشر میشوند.
اتفاقات موسیقی یک هفته گذشته را در این گزارش بخوانید.
@Farsnart
سریالهای تازه، چهرههای آشنا و قهرمانان ملی در تلویزیون
🔸در این هفته میتوان مروری بر اخبار تازه رسانه ملی چون پایتخت۸، مهران مدیری و سریالهای جدید تلویزیونی داشت.
پدر موشکی ایران در قاب جادویی تلویزیون
🔹در هفتهای که گذشت مدیرکل دفتر فیلمنامه رسانه ملی از ساخت سریالی با موضوع شهید حسن طهرانی مقدم خبر داد. وی در این خصوص گفت: درباره شهید طهرانی مقدم، چند کار کوتاه و بلند و طراحی یک سریال انجام شده است که از کودکی شهید شروع و تا دوران دفاع مقدس ادامه دارد. 2 الی 3 کار جدی انجام شده است که یکی از آنها پیشرفت خوبی دارد.
پایتخت و مهران مدیری دوباره بر سر زبانها
🔸همچنین در این هفته اخبار سریال جدید مهران مدیری، یعنی "شش ماهه" دوباره بر سر زبانها افتاد و گمانههایی برای حضور برخی از بازیگران چون رضویان، علیرضا خمسه، سحر زکریا، حسن معجونی و نیما شعباننژاد مطرح گردید.
🔹در همین حال رئیس مرکز سیمافیلم در خصوص سریال پایتخت و فصل جدید آن اظهار کرد که فصل هشتم با سوژه و اتفاقات جذاب باز میگردد.
🔸ادامه اخبار یک هفته تلویزیون را اینجا بخوانید.
@Farsnart
رسانهای که فقط از پیروزی میگوید، مخاطبش را از دست میدهد
🔹در جنگهای پیچیدهٔ امروز، روایتگری بحران به مرزهای تازهای رسیده است.
🔸«حسن شمشادی» خبرنگار میدانی برجسته با تجربهٔ ۸ سال حضور در عراق و سوریه، به روایت چالشهای روایتگری جنگ و مدیریت احساسات میپردازد و راز عبور از پروپاگاندا را فاش میکند.
🔹او سابقهٔ خبرنگاری صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در عراق و سوریه و نیز مدیریت دفتر آن در سوریه را در کارنامهٔ خود دارد.
🔸شمشادی با تجربهای عمیق در پوشش بحرانها و جنگهای منطقه، امروز بهعنوان یکی از منابع معتبر در حوزهٔ روایتگری جنگ و رسانه حضور دارد.
🔹او آموزش، مطالعه، آمادگی جسمی، روحی، روانی و حرفهای، پیشنیاز تأثیرگذاری در حوزهٔ خبرنگاری و روایتگری بحران و جنگ است.
🔸در این گفتوگو، دیدگاههای او دربارهٔ روایتگری جنگ و بحران و چالشهای رسانهای در بحرانهای پیچیدهٔ منطقه را میخوانیم.
@Farsnart - Link