antiqpic | Unsorted

Telegram-канал antiqpic - AntiqPic

-

antique pictures in "AntiqPic" پیکره های تاریخی در "آنتیک پیک" Instagram: https://instagram.com/antiqpic?igshid=14c5iy0euigij

Subscribe to a channel

AntiqPic

تبریک نوروزی آدولف هیتلر به رضاشاه پهلوی – پیام رسمی صدراعظم آلمان به پادشاه ایران

وزارت پست و تلگراف و تلفن

ترجمه تلگراف
تهران

حضور مبارک اعلیحضرت همایون شاهنشاه رضاشاه پهلوی

از جانب پیشوا و صدراعظم آلمان صمیمی‌ترین تبریکات و تهنیت‌ها به مناسبت نوروز تقدیم و بهترین آرزوها برای سعادت و رفاه کشور ایران ابراز می‌گردد.
آدولف هیتلر
Ministère des P.T.T. RADIO PAHLEVI
RADIOGRAMME

SEINER MAJESTÄT QBL. SCHAHINSCHAH TEHERAN –

EURE MAJESTÄT BITTE ICH ANLÄSSLICH DES NAURUZFESTES MEINE HERZLICHEN GLÜCKWÜNSCHE ENTGEGENZUNEHMEN. ICH VERBINDE HIERMIT MEINE BESTEN WÜNSCHE FÜR DAS FERNERE BLÜHEN IRANS –

ADOLF HITLER
DEUTSCHER REICHSKANZLER.

@AntiqPic مارا دنبال کنید
نوروزتان پیروز🎉

Читать полностью…

AntiqPic

محمدرضا پهلوی و صدام حسین در الجزایر برای ثبت عهدنامه الجزایر

۱۳ ژوئن ۱۹۷۵
برابر با ۲۳ خرداد ۱۳۵۴

عهدنامه الجزایر (معروف به پیمان الجزایر) در سال ۱۹۷۵ بین ایران و عراق به امضا رسید. این پیمان با میانجیگری الجزایر و با هدف حل اختلافات مرزی بین دو کشور، به ویژه در مورد اروندرود (شط العرب)، منعقد شد. بر اساس این توافق، مرز دو کشور در امتداد خط تالوگ (عمیقترین نقطه رودخانه) تعیین شد و ایران و عراق متعهد شدند که از مداخله در امور داخلی یکدیگر خودداری کنند.

این پیمان در سال ۱۹۸۰ و با حمله عراق به ایران نقض شد و منجر به جنگ هشتساله بین دو کشور گردید. پس از پایان جنگ، عهدنامه الجزایر بار دیگر به عنوان پایه حل اختلافات مرزی مورد توجه قرار گرفت.

@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

از چه زمانی به کتاب مقدس پشت کردی؟ از زمانی که خواندن این کتاب را یاد گرفتم

این نقاشی ضد دینی که در دوران اتحاد جماهیر شوروی خلق شده است، صحنه‌ای نمادین را به تصویر می‌کشد که در آن یک زن با اقتدار، کتاب لنین را در دست گرفته و با حالتی مصمم از یک مبلغ دینی فاصله می‌گیرد. این اثر نشان‌دهنده‌ی سیاست‌های ضد مذهبی دولت شوروی در آن دوران است که تلاش می‌کرد با ترویج ایدئولوژی کمونیستی، نفوذ دین را در جامعه کاهش دهد. زن در این نقاشی به عنوان نماد پیشرفت و روشنفکری تصویر شده است که با در دست گرفتن کتاب لنین، نشان‌دهنده‌ی پیروی از اصول مارکسیسم-لنینیسم و دوری از باورهای سنتی مذهبی است. در مقابل، مبلغ دینی به عنوان نمادی از عقب‌ماندگی و خرافات به تصویر کشیده شده است.
این نقاشی توسط هنرمند تاجیک، حسن رسول اف در سال ۱۹۸۵ طراحی و در مجموعه‌ای از تبلیغات ضد دینی با عنوان بی‌خدایان منتشر شد.

@AntiqPic نگاره‌های تاریخی

Читать полностью…

AntiqPic

فیلم دفاعیات خسرو گلسرخی مارکسیست که از تلویزیون ملی ایران پهلوی در سال ۵۲ پخش شد

خسرو گلسرخی، شخصیتی سیاسی از دهه ۵۰، با وجود برچسب‌هایی چون شاعر و روزنامه‌نگار، در واقع نتوانست جایگاه برجسته‌ای در عرصه‌های ادبی و مطبوعاتی کسب کند. با این حال، او توانست در سال ۱۳۴۷ به سردبیری بخش هنری روزنامه کیهان برسد و همزمان از جنبش‌های چریکی حمایت کند.
در سال ۱۳۵۱، گلسرخی به همراه گروهی دیگر به اتهام طرح ترور ولیعهد بازداشت شد. دادگاه او که به صورت زنده از تلویزیون ملی پخش می‌شد، عرصه‌ای شد برای دفاع صریح وی از عقاید مارکسیستی‌اش. دادگاه نظامی سرانجام گلسرخی و کرامت‌الله دانشیان را به اعدام محکوم کرد.
در این میان، گلسرخی با مواضعی اعتراضی، هرگز طلب بخشش نکرد و از پذیرش اتهامات سر باز زد. او در ۲۹ بهمن ۱۳۵۲ اعدام شد و در قطعه ۳۳ بهشت زهرا به خاک سپرده شد. محاکمه او که به عنوان رویدادی سیاسی-تاریخی ثبت شده، فیلمی مستند داشت که یک‌بار در زمان حکومت پهلوی به طور مستقیم از تلویزیون پخش گردید.

@AntiqPic کانال تصاویر و فیلم های تاریخی

Читать полностью…

AntiqPic

کارت پستالی که توسط انجمن دوستی ترکیه و ایران منتشر شده (تاریخ نامشخص، اوایل دهه ۱۹۵۰) که مصطفی کمال آتاتورک را در کنار رضا شاه پهلوی نشان می‌دهد.

متن پایین کارت می‌گوید: "به انجمن دوستی ترکیه و ایران بپیوندید که با هدف گسترش دوستی ما با ملت برادر ایران که پیوندهای مشترکی با آنها داریم، تأسیس شده است." متن فارسی، نقل قولی معروف از گلستان، اثر ادبی سعدی شیرازی، شاعر قرن سیزدهم است: "بنی آدم اعضای یکدیگرند، که در آفرینش ز یک گوهرند."

انجمن دوستی در سال ۱۹۵۲ در استانبول تشکیل شد و تعدادی کارت پستال، کتابچه و آثار دیگری را در جشن دوستی دو کشور منتشر کرد، به ویژه با تمرکز بر رابطه نزدیک بین آتاتورک و رضا شاه پهلوی.

@AntiqPic 🎞 ما را دنبال کنید

Читать полностью…

AntiqPic

نسخه با کیفیت جهت دانلود @AntiqPic

Читать полностью…

AntiqPic

آزادی هدایتگر مردم (به فرانسوی: La Liberté guidant le peuple)،
نام یک نقاشی، در سبک رمانتیسم از اوژن دولاکروا که در سال ۱۸۳۰ میلادی( ۱۲۰۸ شمسی)، با رنگ روغن و بر روی بوم خلق شد.

این اثر یکی از تأثیرگذارترین آثار مربوط به انقلاب ۱۸۳۰ فرانسه است. زنی را نیمه برهنه که سمبل آزادی است به همراه پرچم فرانسه در یک دست و اسلحه‌ای در دست دیگر را در صف اول انقلابیون نشان می‌دهد. وی با پر کردن جای انقلابیون کشته‌شده و نیز با نگاه به سمت چپ خود که به دو قشر جامعه، یعنی قشر بورژوازی که به وسیلهٔ کت و شلوار و کراوات و کلاه استوانه‌ای نشان داده شده و قشر کارگر که به وسیلهٔ شلوار تسمه‌ای و کلاه گرد پشمی نشان داده شده، اشاره می‌شود، جمعیت را به سوی «پیروزی» راهنمایی میکند.

@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

بمباران حرم علی بن موسی الرضا توسط قوای روس

در سال ۱۲۹۱ هجری خورشیدی برابر با ۱۳۳۰ هجری قمری رخ داد. روس‌ها به بهانه سرکوب شورش‌ها، مسجد گوهرشاد و حرم علی بن موسی الرضا را به توپ بستند. در این واقعه حدود ۵۰ تا ۵۵۰ نفر کشته و خسارات بسیاری به حرم وارد شد.
---
@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

Raising the Flag on Iwo Jima
برافراشتن پرچم در ایوو جیما نام یک عکس تاریخی است که در ۲۳ فوریه ۱۹۴۵ توسط جو روزنتال گرفته شده است. عکس پنج سرباز و یک پزشک جنگی شاغل در نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا را بر فراز تپه سوریباچی در نبرد ایو جیما طی جنگ جهانی دوم نشان می‌دهد.
این عکس بسیار محبوب درسال انتشارش برنده ی جایزه پولیتزر شد.
---
@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

Tesar Nicholas II of Russia and his children with cossack officers, 1916
نیکلای دوم آخرین تزار روسیه به همراه کودکانش و افسران قزاق در سال ۱۹۱۶ میلادی
دو سال بعد در پی پیروزی انقلاب بلشویکی و جنگ داخلی، نیکلای دوم، همسرش و هر پنج فرزندشان، به همراه پزشک خانوادگی و سه خدمت‌کار تیرباران شدند. مأموران، پیکرهای کشته‌شدگان را در اسید گذاشتند و بازمانده لاشه‌شان را به خاک سپردند.
---
@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

پوستر تبلیغاتی ضد کمونیسمِ مجاهدین در طول جنگ شوروی در افغانستان(۱۹۷۹-۱۹۸۹)
منتشر شده در پاکستان
---
@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

احمدشاه قاجار در مراجعت از اروپا و استقبال رضاخان سردار سپه از وی در اصفهان
Ahmad Shah Qajar returning from Europe and being welcomed by Reza Khan Sardar Sepe in Isfahan
---
@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

طرح جلد مجله تهران مصور
انتشار در تاریخ ۱۷ دی ۱۳۳۳
در سال‌روز کشف حجاب
Front cover of Tehran mossavar magazine
January, 8,1955
---
برای دسترسی به ویدیو ها و نگاره های تاریخی بیشتر کانال ما را دنبال کنید
@AntiqPic

Читать полностью…

AntiqPic

Adolf hitler in France
ویدئو رنگی شده از آدولف هیتلر و ارتش نازی در پاریس بعد از فتح فرانسه
---
@AntiqPic
ما را دنبال کنید

Читать полностью…

AntiqPic

'Liberation of Azerbaijan'
Iranian poster (1947) showing the
personified Azerbaijan embracing a soldier
of the Imperial Iranian Army
پوستز 'آزاد سازی آذربایجان' که به مناسبت آزادسازی آذربایجان توسط ارتش ایران،چاپ شد
به دست: رسام ارژنگی
---
@AntiqPic

Читать полностью…

AntiqPic

عکس یادگاری نیروهای ایران با جنازه اسماعیل سیمیتقو شکاک
۳۰تیر۱۳۰۹ اشنویه

اسماعیل سیمیتقو (سیمکو)، یکی از شخصیت‌های غارتگر و خشونت‌طلب کُرد در اوایل قرن بیستم، در اواخر دوره قاجار و اوایل پهلوی فعالیت می‌کرد. او به دلیل قتل‌عام‌های متعدد، غارت و اقدامات خشونت‌آمیز، به ویژه علیه مسیحیان آشوری و ارمنی در مناطق سلماس و ارومیه در سال‌های ۱۹۱۸ و ۱۹۱۹، شهرت یافت. در سال ۱۹۱۸، سیمیتقو به منطقه لکستان در غرب ایران حمله کرد و دست به قتل‌عام و غارت مردم این منطقه زد. او از آشفتگی‌های سیاسی و نظامی آن زمان استفاده کرد تا با نیروهای نامنظم خود، کنترل مناطق وسیعی را به دست بگیرد و حکومت خود را از طریق خشونت و غارت تثبیت کند. سرانجام در سال ۱۹۳۰، دولت رضاشاه او را به دلیل شورش‌ها و اقداماتش علیه امنیت کشور دستگیر و اعدام کرد، که پایان بخش دوره‌ای از خشونت‌های قومی و مذهبی در غرب ایران بود.

@AntiqPic
Explore antique pictures in AntiqPic

Читать полностью…

AntiqPic

فیلم رنگی از رضاشاه پهلوی و آتاترک در ترکیه
Renkli film, Rıza Şah Pehlevi ve Atatürk'ü Türkiye'de gösteriyor.


ژوئن ۱۹۳۴ برابر با خرداد ۱۳۱۳خورشیدی

سفر رضاشاه به ترکیه و دیدار او با آتاتورک به عنوان یکی از وقایع مهم در تاریخ معاصر ایران و ترکیه ثبت شده است. این سفر نه تنها به تقویت روابط دوجانبه کمک کرد، بلکه فرصتی برای تبادل تجربیات و ایده‌ها در زمینه مدرنیزاسیون و توسعه بود. این دیدار همچنین نشان‌دهنده تلاش دو کشور برای ایجاد همکاری‌های منطقه‌ای و تقویت پیوندهای استراتژیک در خاورمیانه بود.

@AntiqPic تصاویر تاریخی

Читать полностью…

AntiqPic

"معضل جان بول(نماد بریتانیا)": "‌مزاحمش نمی‌شوم، چون مشتری خوبی است!"
مجله پاک, ۱۸۹۵میلادی، ۱۲۷۳خورشیدی

یک سند تصویری ارزشمند برای درک پیچیدگی‌های روابط بین‌المللی در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، به ویژه در منطقه خاورمیانه، محسوب می‌شود. این کاریکاتور به طور طنزآمیزی به موضوع کشتارهای ارمنی‌ها و نقش قدرت‌های بزرگ در این رویداد می‌پردازد. عناصر کلیدی کاریکاتور:
* جان بول: این شخصیت نمادین بریتانیا است که با لباس رسمی و عصا نشسته و به نظر می‌رسد در تفکر فرو رفته است. کیسه‌های پول در کنار او نشان از منافع اقتصادی بریتانیا در منطقه دارد.
* دولت عثمانی: با شمشیر و چاقویی که روی آن نوشته شده "قساوت کُرد" به تصویر کشیده شده است. این نمادی از نقش دولت عثمانی در کشتارها و استفاده از نیروهای کُرد برای انجام این جنایات است.
* ارمنی‌ها: به شکل زنی جوان و مظلوم نشان داده شده‌اند که مورد حمله قرار گرفته‌اند. این تصویر، نمادی از رنج و آزار ارمنی‌ها است.
کاریکاتور نشان می‌دهد که بریتانیا به دلیل منافع اقتصادی، چشم بر روی کشتار ارمنی‌ها بست و ترجیح داد مداخله نکند.
@AntiqPic تصاویر و فیلم های تاریخی

Читать полностью…

AntiqPic

«پوستر تبلیغاتی دهه سی میلادی: نقشه راه آتاتورک برای ترکیه مدرن»

تبلیغات سکولاریستی از ترکیه (دهه ۱۹۳۰) که آتاتورک را به صورت آسمانی بر فراز مجموعه‌ای از رویدادهای تاریخ اخیر ترکیه نشان می‌دهد. در این تصویر می‌توان جنگ یونان و ترکیه را دید که به دنبال آن اصلاحات پوشش، اصلاحات مذهبی (که با تصویر مردی که با کلنگ به زاویه (Zawiya) یا مدرسه دینی حمله می‌کند نشان داده شده)، اصلاحات زبانی، و پنجمین مورد که نشان‌دهنده قانون مدنی ترکیه در سال ۱۹۲۶ است که به حقوق زنان و مسائل دیگری مانند چندهمسری می‌پردازد.
بالاتر از همه این‌ها، تجسمی از ترکیه، با حلقه گل برگ و لباس مدرن ترکیه‌ای، از پله‌ها بالا می‌رود.

@AntiqPic 🎞 مارا دنبال کنید

Читать полностью…

AntiqPic

چند پرتره دیدنی از مشاهیر به روایت فلیکس نادار فرانسوی🇫🇷
فِلیکس نادار (به فرانسوی: Félix Nadar)
زاده: ۶ آوریل ۱۸۲۰ (۱۷ فروردین ۱۱۹۹ شمسی)
درگذشته: ۲۳ مارس ۱۹۱۰ (۲ فروردین ۱۲۸۹ شمسی)

گاسپار-فلیکس تورناشُن، معروف به "نادار"، هنرمندی چندوجهی در عصر ناپلئون سوم بود. او که در نویسندگی، کاریکاتور، و حتی پرواز با بالون دستی داشت، بیشتر به خاطر پرتره‌های ماندگارش از مشاهیر زمان خود شهرت یافت.

نادار برخلاف عکاسان هم‌عصرش که بر تزئینات و لباس تمرکز داشتند، شیوه‌ای نو در پیش گرفت. او با استفاده از پس‌زمینه‌های ساده و نورپردازی خلاقانه، توانست شخصیت واقعی سوژه‌هایش را به تصویر بکشد - رویکردی نوآورانه که او را به پیشگام نورپردازی در عکاسی پرتره تبدیل کرد.

@AntiqPic 🎞 مارا دنبال کنید

Читать полностью…

AntiqPic

"En Chine
Le gâteau des Rois et... des Empereurs"
وقتی امپراتوری به شیرینی تبدیل شد
روایت تصویری فرانسویان از غارت چین

کاریکاتوریست: هنری میر
به تاریخ: 16 ژانویه 1898
۲۷ دِی ۱۲۷۶
Author: Henri Meyer
Date: 16 January 1898

"چین - کیک پادشاهان و... امپراطوران"
در کارتونی طنزآمیز که در ۱۸۹۸ در فرانسه منتشر شد، چین به شکل کیکی به تصویر کشیده شده که سران قدرت‌های بزرگ، هر یک چاقو به دست، در پی بریدن و بلعیدن تکه‌ای از آن هستند. ملکه ویکتوریا و امپراتور آلمان بر سر سهم خود به مشاجره برخاسته‌اند؛ تزار روس چشم به قطعه‌ای خاص دوخته و نماینده ژاپن با دقت مشغول ارزیابی سهم خویش است. در این میان، فرانسه با ژستی دیپلماتیک، تنها نظاره‌گر است. مقام درباری چینی حاضر در صحنه، ناتوان از هرگونه مقاومت، تنها می‌تواند دست‌های خود را به نشانه اعتراض بالا ببرد.

این کارتون به خوبی نشان می‌دهد چگونه در اواخر قرن نوزدهم، سرزمین چین به مانند کیکی لذیذ، طعمه طمع‌ورزی قدرت‌های استعماری شده بود.

@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

بخشی از سخنرانی محمد نجیب الله آخرین رئیس جمهور جمهوری دموکراتیک افغانستان درمورد جنگ با مجاهدین
محمد نجیب‌الله احمدزی مشهور به دکتر نجیب، پزشک و سیاستمدار اهل افغانستان بود

در شامگاه ۲۶ سپتامبر ۱۹۹۶، نجیب و برادرش شاهپور احمدزی به دست طالبان از ساختمان سازمان ملل ربوده و تحت شکنجه قرار گرفتند. جسد آن‌ها پس از مرگ به شکل هولناکی در خیابان‌های کابل به نمایش گذاشته شد و طالبان مانع برگزاری مراسم تشییع جنازه شدند.

در نهایت، اجساد به کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تحویل داده شدند و به گردیز در ولایت پکتیا منتقل شدند و به خاک سپردند.
---
@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

French soldiers next to the cannon during the first franco-prussian war in 1870
سربازان فرانسوی کنار توپ جنگی در زمان جنگ اول فرانسه و پروس

تاریخ: ۱۸۷۰ میلادی، ۱۲۴۹ شمسی
---
@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

فیلم رنگی از جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران که به‌مناسبت دو هزار و پانصد سال تاریخ مدون شاهنشاهی ایران و در زمان سلطنت محمدرضا شاه پهلوی از تاریخ ۱۲ تا ۱۶ اکتبر ۱۹۷۱ (برابر با سه شنبه ۲۰ مهر تا شنبه ۲۴ مهر ۱۳۵۰) در تخت جمشید برگزار شد. در این جشن‌ها سران حکومتی و پادشاهان ۶۹ کشور جهان شرکت کردند.
A color film of the 2,500-year celebrations of the Iranian Empire, during the reign of Mohammad Reza Shah Pahlavi from October 12 to 16, 1971 in Persepolis. Heads of government and kings of 69 countries participated in these celebrations.
---
@AntiqPic 🎞 تصاویر و فیلم های تاریخی بیشتر در کانال آنتیک‌پیک

Читать полностью…

AntiqPic

تصویرى کمتر دیده شده از مظفرالدین شاه قاجار در میان پادشاه بریتانیا ادوارد هفتم و ملکه الکساندرا در سفر دوم فرنگستان در سال ۱۹۰۲ میلادی/۱۲۸۱ خورشیدی را می‌بینید.

Muzaffar al-Din Shah of Qajar between the British King Edward VII and Queen Alexandra in 1902.
---
@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

راست وینستون چرچیل، فرانکلین روزولت و ژوزف استالین در کنفرانس تهران
۶آذر ۱۳۲۲
From left to right: Joseph Stalin, Franklin D. Roosevelt and Winston Churchill on the portico of the Soviet Embassy during the Tehran Conference
28November-1943
---
@AntiqPic 🎞

Читать полностью…

AntiqPic

فیلم رنگی شده از کنفرانس تهران در سفارت شوروی (باغ اتابک)

۷۸ سال پیش، در چنین روزی، تهران، میزبانِ بی اطلاعِ رهبران قدرت‌های بزرگ جهان بود. استالین، چرچیل و روزولت، رهبران شوروی، بریتانیا و آمریکا، در اوج جنگ جهانی دوم برای تعیین آینده جنگ به ایران آمدند و با یکدیگر مذاکره کردند.
---
برای فیلم ها و عکس های تاریخی بیشتر عضو شوید
@AntiqPic

Читать полностью…

AntiqPic

USSR flag lowered for last time
25 December 1991
لحظه پایین آمدن پرچم اتحاد جماهیر شوروی و جایگزینی آن با پرچم فدراسیون روسیه
۴ دی ۱۳۷۰ خورشیدی
---
برای دسترسی به ویدئو ها و تصاویر تاریخی بیشتر کانال ما را دنبال کنید
@AntiqPic

Читать полностью…

AntiqPic

ویدئویی از سفر احمدشاه قاجار آخرین شاه این سلسه به لندن
تاریخ: هفتم تا دهم آبان ماه ۱۲۹۸ خورشیدی (۲۹ اکتبر تا اول نوامبر ۱۹۱۹ میلادی)
Ahmad shah Qajar visits England 1919
---
@AntiqPic ما را دنبال کنید

Читать полностью…

AntiqPic

Hungarians in Budapest burning a portrait
of Stalin during the revolution of 1956.
مجارها درحال سوزاندن پوستر استالین در طول انقلاب مجارستان
تاریخ: ۱۳۳۵ خورشیدی
---
@AntiqPic
انقلاب ۱۹۵۶ مجارستان قیامی مردمی علیه دولت استالینیستی جمهوری خلق مجارستان و سیاست‌های تحمیلی اتحاد جماهیر شوروی بود، این انقلاب در ابتدا به‌صورت یک تظاهرات دانشجویی در مرکز بوداپست، پایتخت کشور آغاز شد و در ادامه هزاران نفر را جذب خود کرد.
پس از گذار به دموکراسی در سال ۱۹۸۹ میلادی، ۲۳ اکتبر به عنوان روز ملی تعطیل اعلام شد

Читать полностью…
Subscribe to a channel